E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σκίτσο του Αρκά για τα Τέμπη που δίχασε

«Είσαι υπέροχος» – «Σε ενέπνευσε η μικροπολιτική»

Δημοσίευση 3/2/2025 | 20:35

Το σκίτσο του Αρκά για τα Τέμπη που δίχασε

Ανάμικτες αντιδράσεις προκάλεσε το σημερινό σκίτσο του Αρκά για τα Τέμπη, με άλλους να τον αποθεώνουν για το σχολιασμό του και άλλοι να τον κατηγορούν για μικροπολιτική.

Το σκίτσο δείχνει ένα δακρυσμένο μάτι και από κάτω κάποιους να προσπαθούν να μαζέψουν τα δάκρυα σε κάλπες.

Μια ματιά στα σχόλια στο σκίτσο του Αρκά στη σελίδα του στο Facebook, επιβεβαιώνει ότι ο κόσμος είναι διχασμένος αναφορικά με το «τι ήθελε να πει ο ποιητής»

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Μπράβο Αρκα είσαι υπέροχος!» γράφει κάποιος χρήστης.

«Κάποιοι καπηλευονται τον πόνο και το έγκλημα γιατί μυρίζονται εκλογές πολύ απλά και όμορφα αυτό λέει το σκίτσο και πολύ σωστά τα λέει … Ξαφνικά τα κανάλια μιλάνε για νοθευμένα καύσιμα κτλ καλούν την αντιπολίτευση και αυτή λαϊκιζει στις πλάτες των γονιών και των νεκρών που αγωνιούν να αποκαλυφθούν όλα… Και θ’ αποκαλυφθούν πολλά ακόμα ... Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε και εσείς μείνατε στην πρώτη πρόταση» σημειώνει κάποιος άλλος.

«Αρκά, με αυτό το σκίτσο, στηρίζεις το αφήγημα Μητσοτάκη! Το μοναδικό σωσίβιο που διαθέτει αυτή τη στιγμή: Αυτό της πολιτικής εκμετάλλευσης. Βγαίνει άμεσα συνειρμός με το έγκλημα των Τεμπών. Άσε τους να κάνουν αντιπολίτευση τουλάχιστον για το προφανές!» αναφέρει άλλο σχόλιο.

«Α, ρε Αρκά! Απ’ όλη αυτήν την τραγωδία των Τεμπών, απ’ όλες τις αποδείξεις της απόλυτης συγκάλυψης, απ’ όλη τη χυδαιτότητα του κυβερνητικού σχήματος απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων, εσένα ο καημός σου είναι να μην αποκομίσουν εκλογικά οφέλη τα υπόλοιπα κόμματα. Τόσος πόνος δεν κατάφερε να σε εμπνεύσει, αυτό που σε ενέπνευσε είναι η ταπεινή μικροπολιτική… Τι να πω; Άξιος ο μισθός σου…» αναφέρει άλλο σχόλιο.

«Να ήξερα πώς θα ένιωθες αν θα ήταν το δικό σου παιδί. Τώρα είναι τα παιδιά των άλλων κι εσύ ευλογάς τα γένια σου με το να εξιλεώνεις τους υπεύθυνους…» σημειώνει άλλος χρήστης.

«Όταν εσείς μετρούσατε στρέμματα, οι άλλοι μετρούσαν φέρετρα αγαπητέ και αντικειμενικέ Αρκά» είναι ένα ακόμα από τα σχόλια που ασκούν σκληρή κριτική στον σκιτσογράφο.

«Κύριε Αρκά λάθος πολύ λάθος μήνυμα στέλνεις και πολύ κακές υπηρεσίες προσφέρεις. Αν όλος ο αγώνας τόσου απλού κόσμου για σένα αποτυπώνεται με το σκίτσο σου, έχεις αστοχήσει πολύ. Η απαίτηση για δικαίωση είναι πολύ πέρα και πάνω από τα μικροπολιτικά παιχνίδια του οποιουδήποτε. Αφορά τον ίδιο τον λαό. Η λογική δεν ξεσηκώνομαι ή δεν αντιδρώ για να μη γίνει πολιτική εκμετάλλευση είναι τουλάχιστον ύποπτη εκτός από άστοχη. Το ξαναλέω, αν θές να χτυπήσεις την επικοινωνιακή και ψηφοθηρική διαχείριση ενός εγκλήματος και του πόνου που προκαλεί, δεν σημάδεψες καθόλου καλά. Τελικά, όπως βλέπεις, ήδη σε εκμεταλλεύονται και σένα όσοι με παρωπίδες υποστηρίζουν την κυβέρνηση και θελουν συγκάλυψη. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις. Έχεις καιρό να το διορθώσεις. Έχεις μυαλό και μπορείς.

ΥΓ αν η αντιπολίτευση δεν αντιδρούσε καθόλου θα λέγαμε τα γνωστά … δεν την ενδιαφέρει, είναι απούσα, ασχολείται με τα εσωκομματικά, εδώ ο κόσμος χάνεται … κι άλλα τέτοια … δεν μας βρίσκει κανείς και πουθενά!» γράφει κάποιος άλλος.

«Το δακρυσμένο ματι δείχνει τον πόνο από όλες τις μεγαλες συμφορές που έχουν βρει τον τόπο (Τέμπη, Μάτι, Μάνδρα, Ηλεία παλιότερα και πόσες ακόμα θα έρθουν δυστυχώς στο μελλον). Το πολιτικό σύστημα, όλο το πολιτικό σύστημα, γι αυτό άλλωστε και ο ασπρο-μαυρο-γκρι χρωματισμός του σκίτσου, κάθε φορά εκμεταλλευτώ αυτόν τον πόνο για ψηφοθηρικους λόγους, γνα εξιλεωθεί από τα δικά του λάθη και παραλειψεις και να διχάσει όλους εμάς. Έτσι οι παραλείψεις τους, θα γινονται νέες τραγωδίες αφού κανένας δεν έχει διάθεση να διόρθωση αλλά πρώτα απ όλα να κατηγορήσει. Για μια ακόμα φορά ΑΡΚΑ βάζεις το μυαλό μας να σκεφτεί και σε ευχαριστούμε!!!!!» είναι ακόμα ένα από τα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαμός στο Χ μετά το «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Το δικό μας domain σε άλλους νοικιάστηκε – Τι χρονιά έχουμε»

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι συμβουλές του προς τους νέους

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»