E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

«Κόλαφος» για τον Σάκη, την Παπαρίζου και την κριτική επιτροπή

Δημοσίευση 3/2/2025 | 16:36

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Eurovision, όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Κλαυδία . Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν από τους παρουσιαστές και τη διαδικασία που ακολούθησαν για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, λόγω των προσώπων που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και ανάμεσά τους ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για όλα αυτά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Εθνικό τελικό της Eurovision

«Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι κάτι που με εκφράζει σαν άνθρωπο. Έχει γίνει ένας μέρος για να πάει ο κάθε καημένος να διαδηλώσει τη διαφορετικότητά του, την οποία δεν του την στερεί κανένας. Είναι τόσο απογοητευτική σαν Eurovision και σαν τελικός, με αυτά τα θεάματα που δείχνει, που δεν το λες για καλό αυτό. Και το πιο σημαντικό, που δεν το λέει κανείς, είναι που δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή, που ο αποδέκτης είναι μικρά παιδιά και δεν έχει καν τη σήμανση, να δείξει ότι δεν κάνει το παιδί να το δει αυτό.

Δηλαδή, το παιδί θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ; Αυτό που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο είναι ότι αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού, δηλαδή και δικά μου και η ΕΡΤ είναι παλιακιά, γιατί δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα, γιατί την πληρώνουμε εμείς και την πληρώνουμε βλέποντας αηδίες», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου ως παρουσιαστές, κάνοντας λόγο και για το γεγονός πως δεν πήραν χρήματα: «Αυτά τα δύο παιδιά είναι δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες, όμως από εκεί και πέρα εδώ βγαίνει και πάλι προς τα έξω η παθογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει αξιοκρατία και μπαίνουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις.

Για ποιο λόγο παίρνεις δύο καλλιτέχνες, που να πω ότι τα έλεγαν σωστά, πάει κι έρχεται, αλλά τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού. Δεν το έχει! Ήταν αποτυχία γιατί ήταν οι λάθος άνθρωποι στη λάθος θέση. Λάθος κριτική επιτροπή, που δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της μουσικής και δεν ήταν και όλοι με το καταστατικό σωστά βαλμένοι. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να είναι παραπάνω από ένα άτομο που δουλεύει στην ΕΡΤ. Το αφιλοκερδώς σημαίνει ότι παίρνω τη θέση κάποιου επαγγελματία που θα πληρωνόταν γι’ αυτή τη θέση. Καλύτερα να πας και να έχεις και ένα συγκεκριμένο κίνητρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια

Γκέιλ Κινγκ: Πώς έπιασε τον σύζυγό της να την απατά με φίλη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε την ερωμένη του Ουίλιαμ Μπάμπους κρυμμένη πίσω από μια πόρτα

Μικ Σουμάχερ: Επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό του Κλάρα Ράμος στο Indy 500

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο επιβεβαιώνοντας τη σχέση του, με τον οργανισμό του αγώνα να αναρτά κοινή φωτογραφία στα social media

Σπάνιο «ουράνιο τόξο της φωτιάς» εμφανίστηκε στον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα χρώματά του μπορούν να ενταθούν σε έντονα κόκκινα και πορτοκαλί που μιμούνται φλόγες στον ουρανό - δίνοντάς του το παρατσούκλι «ουράνιο τόξο της φωτιάς»

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

E-Daily 3.Left Χτες
Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα κατά της Κουτσελίνη και όλη η αποκάλυψη για το μπάτζετ του «Πρωινού»

E-Daily 3.Left Χτες
Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τετάρτης…

Αντωνά για Λιάγκα: «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» – Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας, το ενδεχόμενο ενός παιδιού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 27/5

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA