E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

«Κόλαφος» για τον Σάκη, την Παπαρίζου και την κριτική επιτροπή

Δημοσίευση 3/2/2025 | 16:36

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Eurovision, όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Κλαυδία . Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν από τους παρουσιαστές και τη διαδικασία που ακολούθησαν για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, λόγω των προσώπων που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και ανάμεσά τους ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για όλα αυτά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Εθνικό τελικό της Eurovision

«Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι κάτι που με εκφράζει σαν άνθρωπο. Έχει γίνει ένας μέρος για να πάει ο κάθε καημένος να διαδηλώσει τη διαφορετικότητά του, την οποία δεν του την στερεί κανένας. Είναι τόσο απογοητευτική σαν Eurovision και σαν τελικός, με αυτά τα θεάματα που δείχνει, που δεν το λες για καλό αυτό. Και το πιο σημαντικό, που δεν το λέει κανείς, είναι που δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή, που ο αποδέκτης είναι μικρά παιδιά και δεν έχει καν τη σήμανση, να δείξει ότι δεν κάνει το παιδί να το δει αυτό.

Δηλαδή, το παιδί θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ; Αυτό που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο είναι ότι αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού, δηλαδή και δικά μου και η ΕΡΤ είναι παλιακιά, γιατί δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα, γιατί την πληρώνουμε εμείς και την πληρώνουμε βλέποντας αηδίες», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου ως παρουσιαστές, κάνοντας λόγο και για το γεγονός πως δεν πήραν χρήματα: «Αυτά τα δύο παιδιά είναι δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες, όμως από εκεί και πέρα εδώ βγαίνει και πάλι προς τα έξω η παθογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει αξιοκρατία και μπαίνουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις.

Για ποιο λόγο παίρνεις δύο καλλιτέχνες, που να πω ότι τα έλεγαν σωστά, πάει κι έρχεται, αλλά τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού. Δεν το έχει! Ήταν αποτυχία γιατί ήταν οι λάθος άνθρωποι στη λάθος θέση. Λάθος κριτική επιτροπή, που δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της μουσικής και δεν ήταν και όλοι με το καταστατικό σωστά βαλμένοι. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να είναι παραπάνω από ένα άτομο που δουλεύει στην ΕΡΤ. Το αφιλοκερδώς σημαίνει ότι παίρνω τη θέση κάποιου επαγγελματία που θα πληρωνόταν γι’ αυτή τη θέση. Καλύτερα να πας και να έχεις και ένα συγκεκριμένο κίνητρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Ήταν μια απλή επέμβαση, όλα είναι υπέροχα, εξήγησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν σχετίζεται με κάποια νόσο, διευκρίνισε η επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά πρώτη φορά για το δαχτυλίδι που φοράει: «Είναι στα άμεσα σχέδιά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου

ANT1: Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις για την επόμενη σεζόν – Το πρόγραμμα που ήδη ετοιμάζεται

E-Daily 3.Left Χτες
Τι σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με τον σύντροφό της να κρατά στους ώμους του τον γιο της: Ευτυχισμένη και ευγνώμων

E-Daily 3.Left Χτες
Η influencer δήλωσε πως αισθάνεται πλούσια παρατηρώντας τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον Πάρη μαζί

O Τζέικομπ Ελόρντι και η Κένταλ Τζένερ πόζαραν για πρώτη φορά μαζί, δείτε φωτογραφία

E-Daily 3.Left Χτες
Το φημολογούμενο ζευγάρι βρέθηκε στο Τόκιο

Καινούργιου για Κουτσουμπή: «Έχει εμμονή με τη Ντούα Λίπα» ‑ Αποκάλυψε οn air τον διάλογό τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια ανάλαφρη και χιουμοριστική ιστορία στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν για τον γάμο της Dua Lipa με τον Callum Turner

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο στην ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γάμο της κόρη του, Αμαλίας Κωστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τις ευχές της στην Αμαλία Κωστοπούλου για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Jake Medwell θέλησε να στείλει η Ελένη Μενεγάκη

Αλλαγή ονόματος και νέα ταυτότητα για το παιδί της Jennifer Lopez στην αποφοίτησή του

E-Daily 3.Left Χτες
Το 18χρονο παιδί της τραγουδίστριας εμφανίστηκε ως Όσκαρ Τζέικομπ Μουνίζ, με αντωνυμίες αρσενικού γένους - στο παρελθόν ήταν γνωστό ως Έμι

O Εμμανουήλ Καραλής παντρεύεται ‑Ποια είναι η αγαπημένη του Αναστασία Μαγαλιού

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα στο 2026 θα ανέβειι τα σκαλιά της εκκλησίας

«Έβγαζα τα ακουστικά κι έφευγα με κλάματα»: Η Δώρα Παντέλη για την πιο δύσκολη στιγμή στο γήπεδο

E-Daily 3.Left Χτες
H Δώρα Παντέλη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τοξικότητα και τις πολλές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ως γυναίκα