E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

«Κόλαφος» για τον Σάκη, την Παπαρίζου και την κριτική επιτροπή

Δημοσίευση 3/2/2025 | 16:36

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Eurovision, όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Κλαυδία . Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν από τους παρουσιαστές και τη διαδικασία που ακολούθησαν για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, λόγω των προσώπων που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και ανάμεσά τους ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για όλα αυτά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Εθνικό τελικό της Eurovision

«Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι κάτι που με εκφράζει σαν άνθρωπο. Έχει γίνει ένας μέρος για να πάει ο κάθε καημένος να διαδηλώσει τη διαφορετικότητά του, την οποία δεν του την στερεί κανένας. Είναι τόσο απογοητευτική σαν Eurovision και σαν τελικός, με αυτά τα θεάματα που δείχνει, που δεν το λες για καλό αυτό. Και το πιο σημαντικό, που δεν το λέει κανείς, είναι που δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή, που ο αποδέκτης είναι μικρά παιδιά και δεν έχει καν τη σήμανση, να δείξει ότι δεν κάνει το παιδί να το δει αυτό.

Δηλαδή, το παιδί θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ; Αυτό που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο είναι ότι αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού, δηλαδή και δικά μου και η ΕΡΤ είναι παλιακιά, γιατί δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα, γιατί την πληρώνουμε εμείς και την πληρώνουμε βλέποντας αηδίες», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου ως παρουσιαστές, κάνοντας λόγο και για το γεγονός πως δεν πήραν χρήματα: «Αυτά τα δύο παιδιά είναι δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες, όμως από εκεί και πέρα εδώ βγαίνει και πάλι προς τα έξω η παθογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει αξιοκρατία και μπαίνουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις.

Για ποιο λόγο παίρνεις δύο καλλιτέχνες, που να πω ότι τα έλεγαν σωστά, πάει κι έρχεται, αλλά τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού. Δεν το έχει! Ήταν αποτυχία γιατί ήταν οι λάθος άνθρωποι στη λάθος θέση. Λάθος κριτική επιτροπή, που δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της μουσικής και δεν ήταν και όλοι με το καταστατικό σωστά βαλμένοι. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να είναι παραπάνω από ένα άτομο που δουλεύει στην ΕΡΤ. Το αφιλοκερδώς σημαίνει ότι παίρνω τη θέση κάποιου επαγγελματία που θα πληρωνόταν γι’ αυτή τη θέση. Καλύτερα να πας και να έχεις και ένα συγκεκριμένο κίνητρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε beach bar και αυτοσαρκάζεται

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Πλήθος προβολών, likes και σχολίων μάζεψε γρήγορα το βίντεο

Η Στεφανία Γουλιώτη στην παραλία με μπικίνι ‑ δείτε τι έκανε στην άμμο

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε τέσσερα στιγμιότυπα από τις ακροβατικές ασκήσεις της στην παραλία, με χιουμοριστικό σχόλιο.

Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid 20.07.2026
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz 20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.

Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του τίμησαν τη μνήμη του με σπάνιες φωτογραφίες μετά την κηδεία

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η Λιάνα και ο Γιώργος Καριέρε δημοσίευσαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του αδελφού τους στα Insta-stories, λίγες ώρες μετά την κηδεία στο Παλαιό Ψυχικό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα

Tabloid 20.07.2026
Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν με τα τρία τους παιδιά στην Ύδρα, την Αίγινα, τις Σπέτσες και τη Μονεμβασιά.

Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.