E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

«Κόλαφος» για τον Σάκη, την Παπαρίζου και την κριτική επιτροπή

Δημοσίευση 3/2/2025 | 16:36

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Eurovision, όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Κλαυδία . Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν από τους παρουσιαστές και τη διαδικασία που ακολούθησαν για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, λόγω των προσώπων που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και ανάμεσά τους ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για όλα αυτά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Εθνικό τελικό της Eurovision

«Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι κάτι που με εκφράζει σαν άνθρωπο. Έχει γίνει ένας μέρος για να πάει ο κάθε καημένος να διαδηλώσει τη διαφορετικότητά του, την οποία δεν του την στερεί κανένας. Είναι τόσο απογοητευτική σαν Eurovision και σαν τελικός, με αυτά τα θεάματα που δείχνει, που δεν το λες για καλό αυτό. Και το πιο σημαντικό, που δεν το λέει κανείς, είναι που δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή, που ο αποδέκτης είναι μικρά παιδιά και δεν έχει καν τη σήμανση, να δείξει ότι δεν κάνει το παιδί να το δει αυτό.

Δηλαδή, το παιδί θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ; Αυτό που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο είναι ότι αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού, δηλαδή και δικά μου και η ΕΡΤ είναι παλιακιά, γιατί δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα, γιατί την πληρώνουμε εμείς και την πληρώνουμε βλέποντας αηδίες», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου ως παρουσιαστές, κάνοντας λόγο και για το γεγονός πως δεν πήραν χρήματα: «Αυτά τα δύο παιδιά είναι δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες, όμως από εκεί και πέρα εδώ βγαίνει και πάλι προς τα έξω η παθογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει αξιοκρατία και μπαίνουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις.

Για ποιο λόγο παίρνεις δύο καλλιτέχνες, που να πω ότι τα έλεγαν σωστά, πάει κι έρχεται, αλλά τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού. Δεν το έχει! Ήταν αποτυχία γιατί ήταν οι λάθος άνθρωποι στη λάθος θέση. Λάθος κριτική επιτροπή, που δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της μουσικής και δεν ήταν και όλοι με το καταστατικό σωστά βαλμένοι. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να είναι παραπάνω από ένα άτομο που δουλεύει στην ΕΡΤ. Το αφιλοκερδώς σημαίνει ότι παίρνω τη θέση κάποιου επαγγελματία που θα πληρωνόταν γι’ αυτή τη θέση. Καλύτερα να πας και να έχεις και ένα συγκεκριμένο κίνητρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά

Έζησαν πάνω από 90 και όχι απλώς επέζησαν: Τα μυστικά μακροζωίας 8 θρύλων της υποκριτικής

Celebrity Stories 30.01.2026
Από τη σκηνή μέχρι τα 91, τα 3L της ζωής και το χιούμορ ως ελιξίριο νεότητας

Champions League: Έσπασε την τηλεόραση σε live μετάδοση μετά το γκολ του Τρούμπιν

Social Χτες
Viral η απίστευτη αντίδραση διάσημου YouTuber οπαδού της Μαρσέιγ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Σε πελάγη ευτυχίας ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ και η σύζυγός του, Ναυσικά

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε γuμνή πάνω σε ράγες τρένου

Social Χτες
Για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού