E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

«Κόλαφος» για τον Σάκη, την Παπαρίζου και την κριτική επιτροπή

Δημοσίευση 3/2/2025 | 16:36

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Eurovision, όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Κλαυδία . Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν από τους παρουσιαστές και τη διαδικασία που ακολούθησαν για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, λόγω των προσώπων που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και ανάμεσά τους ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για όλα αυτά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Εθνικό τελικό της Eurovision

«Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι κάτι που με εκφράζει σαν άνθρωπο. Έχει γίνει ένας μέρος για να πάει ο κάθε καημένος να διαδηλώσει τη διαφορετικότητά του, την οποία δεν του την στερεί κανένας. Είναι τόσο απογοητευτική σαν Eurovision και σαν τελικός, με αυτά τα θεάματα που δείχνει, που δεν το λες για καλό αυτό. Και το πιο σημαντικό, που δεν το λέει κανείς, είναι που δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή, που ο αποδέκτης είναι μικρά παιδιά και δεν έχει καν τη σήμανση, να δείξει ότι δεν κάνει το παιδί να το δει αυτό.

Δηλαδή, το παιδί θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ; Αυτό που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο είναι ότι αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού, δηλαδή και δικά μου και η ΕΡΤ είναι παλιακιά, γιατί δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα, γιατί την πληρώνουμε εμείς και την πληρώνουμε βλέποντας αηδίες», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου ως παρουσιαστές, κάνοντας λόγο και για το γεγονός πως δεν πήραν χρήματα: «Αυτά τα δύο παιδιά είναι δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες, όμως από εκεί και πέρα εδώ βγαίνει και πάλι προς τα έξω η παθογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει αξιοκρατία και μπαίνουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις.

Για ποιο λόγο παίρνεις δύο καλλιτέχνες, που να πω ότι τα έλεγαν σωστά, πάει κι έρχεται, αλλά τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού. Δεν το έχει! Ήταν αποτυχία γιατί ήταν οι λάθος άνθρωποι στη λάθος θέση. Λάθος κριτική επιτροπή, που δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της μουσικής και δεν ήταν και όλοι με το καταστατικό σωστά βαλμένοι. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να είναι παραπάνω από ένα άτομο που δουλεύει στην ΕΡΤ. Το αφιλοκερδώς σημαίνει ότι παίρνω τη θέση κάποιου επαγγελματία που θα πληρωνόταν γι’ αυτή τη θέση. Καλύτερα να πας και να έχεις και ένα συγκεκριμένο κίνητρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η δημόσια συγγνώμη του Μίκι Ρουρκ στην πρώην σύζυγό του, Κάρε Ότις: Ήμουν ανόητος, έγραψε

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Ο ηθοποιός έκανε μια προσωπική ανάρτηση στα social media για την Κάρε Ότις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όσα συνέβησαν στη σχέση τους

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι σε μία πρωτοφανή δυσάρεστη θέση, δεν μπορώ να κοιτάξω τους συναδέλφους μου στα μάτια»

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Μία εκτενή και ειλικρινή τοποθέτηση σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον έκανε το πρωί της Τετάρτης (3/6) ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Τσίπρας βοήθησε τη «Θεοπούλα» να γίνει μέλος της ΕΛΑΣ και να κάνει... «θραύση»

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Χαλαρές στιγμές με τον Αλέξη Τσίπρα να βοηθά τη «Θεοπούλα» Έφη Παπαθεοδώρου να γίνει μέλος της ΕΛΑΣ

Κλέλια Ανδριολάτου: Η κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της, Μπάμπη Τσαούσογλου

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο σύντροφός της, Μπάμπης Τσαούσογλου πραγματοποίησαν μία νέα δημόσια εμφάνιση

Μαρία Αντωνά: Εμφάνιση έκπληξη στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό – «Μην έχεις άγχος»

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Η Μαρία Αντωνά έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουνίου, με αφορμή τη συνέντευξη που έκανε στον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι πέρασε: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο στα 52 μου χρόνια»

Σουρεαλιστικό βίντεο: «Γίγαντας» ύποπτος συλλαμβάνεται και του πέφτουν τα παντελόνια

E-Daily 3.Left 03.06.2026
O τεραστίων διαστάσεων άνδρας αντιστάθηκε τη στιγμή της σύλληψης με απρόβλεπτες συνέπειες

Σήκωσαν το Champions League γυναικών στην Ασία αλλά έβαλαν τα κλάματα μόνο όταν συνάντησαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Η εικόνα των αθλητριών της Naegohyang Women’s FC ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή όταν σήκωσαν το τρόπαιο αφού κέρδισαν την ιαπωνική Tokyo Verdy Beleza με 1-0 στον τελικό

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Ήταν μια απλή επέμβαση, όλα είναι υπέροχα, εξήγησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν σχετίζεται με κάποια νόσο, διευκρίνισε η επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά πρώτη φορά για το δαχτυλίδι που φοράει: «Είναι στα άμεσα σχέδιά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου