E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλεξάνδρα Νίκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της μέσα σε ασανσέρ

Η Αλεξάνδρα Νίκα μοιράστηκε ακόμα μια εικόνα με τους διαδικτυακούς φίλους της, από βόλτα που έκανε με τον γιο της

Δημοσίευση 2/2/2025 | 11:23

Αλεξάνδρα Νίκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της μέσα σε ασανσέρ

Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγιναν γονείς τον Νοέμβριο του 2024, πέρασαν πιθανότατα τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα μαζί με τον γιο τους και πλέον ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το 2025. Η περασμένη χρονιά ήταν όπως φαίνεται μια από εκείνες που δε θα ξεχάσουν ποτέ.

Η Αλεξάνδρα Νίκα, που έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 22 Νοεμβρίου 2024, μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία με τον γιο της. Το βράδυ του Σαββάτου (01.02.2025) η ευτυχισμένη μαμά έκανε μια βόλτα με το παιδί της και μάλιστα δημοσίευσε στα instagram stories της ένα νέο τρυφερό στιγμιότυπο.

Σε αυτό βλέπουμε την Αλεξάνδρα Νίκα να ποζάρει μέσα στο ασανσέρ έχοντας στην αγκαλιά το μωρό της. Ο μικρός που θα πάρει το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, δείχνει να απολαμβάνει την αγκαλιά της μητέρας του.

Το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και τόσο η βάφτιση του μωρού τους όσο και ο γάμος τους πιθανότητα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2025.

«Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο στη ζωή είναι το απόλυτο. Είναι υπέροχα όλα, όλη η οικογένεια. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή», ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού έξω από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι αφοσιωμένη στο παιδί της και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοιράζεται εικόνες στο Instagram από βόλτες και στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023. Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι η κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social 01.04.2026
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid 01.04.2026
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social 01.04.2026
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid 01.04.2026
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social 01.04.2026
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της