E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάρυστος: Στον εισαγγελέα ο σύζυγος της 53χρονης που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ

Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους σε στάνη

Δημοσίευση 1/2/2025 | 17:46

Κάρυστος: Στον εισαγγελέα ο σύζυγος της 53χρονης που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ

Στα δικαστήρια Χαλκίδας οδηγήθηκε ο 65χρονος - Το «σπίτι» κολαστήριο της 53χρονης

Ενώπιων του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα (01.02.2025) ο 65χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, μετά την κακοποίηση της 52χρονης συζύγου του από την Κάρυστο, που νοσηλεύεται μηχανική υποστήριξη στον «Ευαγγελισμό».

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συζύγου της 53χρονης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. Το θύμα της κακοποίησης, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Καρύστου από τον 65χρονο, ο οποίος ανέφερε ότι η γυναίκα τραυματίστηκε μόνη της, την ώρα που έκανε εξωτερικές εργασίες.

Ωστόσο, η άτυχη 53χρονη ζούσε εδώ και χρόνια ένα ατελείωτο βασανιστήριο στα χέρια του 65χρονου συζύγου της και τώρα δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, το ζευγάρι ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε έναν στάβλο με τα ζώα τους στην περιοχή Φυγιάς στο Μαρμάρι Εύβοιας.

Ο 65χρονος έφτασε το μεσημέρι στα δικαστήρια Χαλκίδας. Παράλληλα, το evima.gr και το eviaonline.gr έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το «σπίτι» που έμενε με την 53χρονη σύζυγό του.

«Καλά του κάνανε και τον συνέλαβαν, καλά έπαθε ο λεβέντης»

Μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr η αδερφή της 53χρονης, καταδίκασε τον 65χρονο γαμπρό της. «Η αδερφή μου είναι σε άσχημη κατάσταση. Προσπαθούν οι γιατροί να την ξυπνήσουν από την καταστολή αλλά δεν ξυπνάει. Είναι μέσα στο νοσοκομείο από τις 19 του μήνα και πριν δύο βδομάδες ήρθε ο άντρας της να τη δει στο νοσοκομείο. Δεν καταλάβαινε τίποτα απ’ όσα του λέγανε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του», είπε.

Και πρόσθεσε: «Πολύ χάρηκα που έμαθα πως έχει συλληφθεί αυτός ο άνθρωπος, γιατί η γυναίκα αυτή από την ώρα που έκανε το κοριτσάκι της είχε πάθει επιλόχιο κατάθλιψη και αυτός την είχε τρελάνει στο ξύλο.

Αυτός έφταιγε για όλη την κατάσταση της γυναίκας, να φανεί επιτέλους η δικαιοσύνη να τον τιμωρήσει ο θεός και να πάρει ότι του αξίζει. Όσο καιρό η γυναίκα είναι μέσα στο νοσοκομείο αυτός είναι μέσα στο κονάκι του και πίνει. Πήγε όλος ο κόσμος εκεί μετά την είδηση και του λέγανε τι είναι αυτά που έκανε στη γυναίκα και αυτός απαντούσε πως δεν έχει κάνει τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαντόνα και Πέδρο Πασκάλ ανάμεσα στους celebrities που ζητούν να κλείσει κέντρο της ICE στο Τέξας

Κόσμος 31.03.2026
Τι αναφέρεται στη σχετική επιστολή που συνυπογράφουν γνωστές προσωπικότητες

Το τελευταίο αντίο στη Μαρινέλλα στη Μητρόπολη Αθηνών


LIVE Ελλάδα 31.03.2026
Αυτή την ώρα η νεκρώσιμη ακολουθία - Γιώργος Νταλάρας και Χάρις Αλεξίου θα εκφωνήσουν επικήδειους

Χωρίς τράπεζες για 2 ημέρες ‑ Πότε και πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

Ελλάδα 31.03.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ειδική τραπεζική αργία

Η μέρα θα γίνει νύχτα: Η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου του αιώνα ‑ Δεν θα επαναληφθεί για 157 χρόνια

Tech + Science 31.03.2026
Μία ολόκληρη γενιά δεν θα δει ποτέ το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, η επανάληψη του οποίου προσδιορίζεται για το έτος 2183

Μαλδίβες: Καρχαρίες κολυμπούν σε ρηχά νερά και επισκέπτες τους παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής

Κόσμος 31.03.2026
Εντυπωσιακό βίντεο - Το τάισμα καρχαριών απαγορεύεται αυστηρά καθώς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά τους

Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία Erminio ‑ Οι περιοχές που θα βρεθούν σε κόκκινο συναγερμό

Καιρός 31.03.2026
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη (31/3) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους.

Ακίνητα: Τι αλλάζει με το νέο Μητρώο της ΑΑΔΕ – Ποιοι πρέπει να κάνουν διορθώσεις

Οικονομία 31.03.2026
Σε πλήρη λειτουργία τίθεται τις επόμενες ημέρες από την ΑΑΔΕ το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων