E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision 2025 – Αυτές ήταν οι ηχηρές απουσίες από τον Ελληνικό Τελικό

Ποιοι γύρισαν την πλάτη στον διαγωνισμό

Δημοσίευση 31/1/2025 | 13:15

Eurovision 2025 – Αυτές ήταν οι ηχηρές απουσίες από τον Ελληνικό Τελικό

Ο φετινός ελληνικός τελικός για τη Eurovision είχε λάμψη, πολλές παρουσίες από τον χώρο της μουσικής (και όχι μόνο), αλλά και αισθητές απουσίες. Άλλοι προσκλήθηκαν και δεν δέχτηκαν να πάνε, ενώ για άλλους είναι άγνωστο αν έλαβαν πρόσκληση και είχαν άλλες υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση, οι έξι παρακάτω συζητήθηκαν.

Εκκωφαντική ήταν η απουσία της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία είχε παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό του 2006, τη χρονιά που φιλοξενήσαμε τον διαγωνισμό. Μιλώντας για παρουσιαστές, δεν βρέθηκαν επίσης εκεί οι αδελφές Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, που είχαν παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό σε δύο διαφορετικές χρονιές, ούτε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε μοιραστεί την σκηνή με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος είχε πει ότι δεν θα πάει στον Εθνικό Τελικό της Eurovision
Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Θανάσης Αλευράς ήταν στο Christmas Theater, που παρουσίασε τον ημιτελικό και τον τελικό της Eurovision μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα – ο οποίος, πάντως, αυτή τη φορά ήταν παρών.

Κλείνοντας τη λίστα των «απόντων», σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Αντρέας Μικρούτσικος ήταν επίσης εκτός, παρότι μας είχε εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision, αν και το «ταίρι» του εκείνη τη χρονιά, η Σοφία Βόσσου, έδωσε το παρών. Ο παρουσιαστής είχε δηλώσει και από τον αέρα του Buongiorno πως είχε λάβει πρόσκληση και είχε δείξει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την ΕΡΤ.

Η υποστήριξη της Καινούργιου στον Μικρούτσικο


Η απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν πέρασε απαρατήρητη, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει θέση, λέγοντας πως «καλά έκανε και δεν πήγε», αφού, όπως υποστήριξε, τόσα χρόνια δεν τον είχαν καλέσει. Ο παρουσιαστής από την πλευρά του σχολίαζε σκωπτικά πως, αν θέλουν, μπορεί να πάει σε άλλα 23 χρόνια (όσα μεσολάβησαν από την τελευταία του πρόσκληση από την ΕΡΤ) για να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision.

Σε κάθε περίπτωση, παρά τη λάμψη της βραδιάς, αυτές οι έξι απουσίες άφησαν μια αίσθηση κενού στο κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι συμβουλές του προς τους νέους

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο