E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 17χρονη που έσωσε το 3χρονο αγοράκι αποκάλυψε τον διάλογο μάνας ‑ πατριού όταν ρώτησε για το χτυπημένο παιδί

«Μπαίνω και βλέπω το παιδί αναίσθητο να μην ανασαίνει. Η μητέρα δεν ήταν εκεί» περιέγραψε μεταξύ άλλων η νεαρή

Δημοσίευση 28/1/2025 | 18:28

Η 17χρονη που έσωσε το 3χρονο αγοράκι αποκάλυψε τον διάλογο μάνας ‑ πατριού όταν ρώτησε για το χτυπημένο παιδί

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της κακοποίησης του 3χρονου παιδιού στο Ηράκλειο, το οποίο δίνει μάχη για τη ζωή του.

H 17χρονη που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε στο σημείο, μετά τον ξυλοδαρμό του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Open Τώρα» και όσα περιγράφει προκαλούν οργή.

Ο πατριός της είπε ότι το παιδί έπεσε ενώ έβλεπε τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και τον διάλογο ανάμεσα στη μητέρα και τον σύντροφό της, όταν τους ρώτησε η κοπέλα πώς έφτασε το μωρό σ' αυτή την κατάσταση.

«Ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν και άκουσα τον πατριό να φωνάζει το όνομα του παιδιού και να λέει "ξύπνα, σε παρακαλώ πολύ, ξύπνα". Χτύπησα την πόρτα και μου λέει ο πατριός του παιδιού, "έλα, έλα μέσα γρήγορα". Μπαίνω και βλέπω το παιδί αναίσθητο να μην ανασαίνει. Η μητέρα δεν ήταν εκεί. Με το που καλώ το 166 το δίνω στον πατριό να μιλήσει να πει τη διεύθυνση και μπαίνει η μητέρα. Κάνω στο παιδί ΚΑΡΠΑ, ξυπνάει, αρχίζει και φωνάζει και μετά ξαναπέφτει αναίσθητο, αλλά ανέπνεε», είπε αρχικά η κοπέλα.

«Το παιδί ήταν ξαπλωμένο στον καναπέ χωρίς τις αισθήσεις του, δεν μπορούσε να μιλήσει. Φορούσε ρούχα κανονικά. Του έριξα νερό στο κεφάλι και ξύπνησε και λέει "τη μαμά μου". Και μετά η μαμά έλεγε το παιδί μου και άρχισε να ετοιμάζει τα πράγματα για το ΕΚΑΒ. Μετά ρώτησα εγώ τι έγινε και πώς το έπαθε αυτό το παιδί. Η μητέρα στην αρχή δεν απάντησε και ο πατριός είπε "έτσι όπως καθόταν έβλεπε τηλεόραση κι έπεσε". Η μητέρα λέει "μπορεί να είναι από αυτό;". Σήκωσε την μπλούζα και είδα μια τεράστια γρατζουνιά στην πλάτη του. Μετά ο πατριός ρώτησε "καλά πότε χτύπησε το παιδί εκεί πέρα;" και η μητέρα απάντησε "μεγάλη ιστορία". Τότε αυτός της είπε "εμένα πότε περίμενες να με ενημερώσεις". Αυτή του είπε "δεν το θεώρησα σημαντικό" και μετά ήρθε το ΕΚΑΒ και πήραν το παιδί», είπε η νεαρή κοπέλα.

Αναφέρθηκε και στην εικόνα του παιδιού όταν το παρέλαβε το ΕΚΑΒ: «Το ξύπνησαν οι γιατροί και άρχισε να κλαίει. Το έβαλαν στο ασθενοφόρο, το μόνο που είχε ήταν λίγο ξεραμένο αίμα στη μύτη. Ρώτησα από τι έγινε και μου είπαν "λογικά επειδή έπεσε'. Τη λιποθυμία του παιδιού δεν τη δικαιολόγησαν η μάνα και ο πατριός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίσημα απόφαση στο Ευρωκοινοβούλιο: «Οι τρανς γυναίκες, είναι γυναίκες»

Κόσμος 13.02.2026
Με 340 ψήφους υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την πλήρη αναγνώριση των τρανς γυναικών ως γυναίκες.

Καταιγίδες και ισχυρές βροχές σε όλη τη χώρα – Δείτε πού χτυπά η κακοκαιρία

Καιρός 13.02.2026
Ισχυρή επιδείνωση του καιρού έχει αρχίσει από χθες το απόγευμα

Σάλος στην Ιταλία: Πέταξε στα σκουπίδια ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Κόσμος Χτες
Ένας άνδρας στην Ιταλία πέταξε στα σκουπίδια, χωρίς να το καταλάβει, ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Αναμορφωτικά μέτρα σε 15χρονο για το revenge pοrn που οδήγησε συμμαθήτριά σε απόπειρες αυτοκτονίας

Ελλάδα Χτες
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, τον Απρίλιο του 2024, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο Θεσσαλονίκη–Σέρρες και του Τρένου του Πηλίου

Ελλάδα Χτες
Ποια δρομολόγια αμαξοστοιχιών επηρεάζονται

Ο Αντετοκούνμπο γίνεται... ζελεδάκι: Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του «Greek Freak»

Αθλητικά Νέα Χτες
Η νέα επένδυση του Γιάννη φανερώνει μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του και αποκαλύπτει πτυχές από την παιδική του ηλικία στην Αθήνα

ΑΑΔΕ: Τεράστια απάτη με εκατοντάδες επιχειρήσεις “φαντάσματα” και χρέη 43 εκατ. ευρώ

Οικονομία Χτες
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ. Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Στα ημιτελικά του Κατάρ η Μαρία Σάκκαρη: Τεράστια εμφάνιση και πρόκριση επί της Σβιόντεκ!

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με ανατροπή τη Νο2 του κόσμου, Ίγκα Σβιόντεκ

Καρκινοπαθής ταξίδεψε 3 ώρες για να νοσηλευτεί και λίγες ώρες αργότερα του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Κόσμος Χτες
Μετά από 12 ώρες χειρουργείου ο άτυχος εκπαιδευτικός συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητό του έχει γίνει... καπνός

Διαρρήκτης στην Τουρκία άνοιξε κοσμηματοπωλείο και έφυγε με… γαϊδούρι!

Κόσμος Χτες
Στην ιστορία της… διαρρηκτικής θα μείνει διαρρήκτης στην Τουρκία!

ΑΠΘ: Όλα τα κτίρια του ιδρύματος θα κλείνουν στις 22:00

Ελλάδα Χτες
Αφορμή τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου