E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νόνη Δούνια για Μαρία Σολωμού: «Όταν την βλέπω να λέει τέτοια πράγματα, είναι σαν να γυρίζουμε πίσω»

«Τίποτα δεν είναι αστείο σε σχέση με βία, δεν το διακωμωδείς» υπογράμμισε η Νόνη Δούνια για τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/1/2025 | 18:54

Νόνη Δούνια για Μαρία Σολωμού: «Όταν την βλέπω να λέει τέτοια πράγματα, είναι σαν να γυρίζουμε πίσω»

Την προσωπική της αντίθεση με όσα είπε η Μαρία Σολωμού, εξέφρασε η Νόνη Δούνια στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Βεβαίως, στο ίδιο μήκος έκφρασης προχώρησε και η υπόλοιπη παρέα του Κώστας Τσουρού με τον Πάνο Κατσαρίδη να «ζητά» παρέμβαση των φίλων της ηθοποιού.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Πάνος Κατσαρίδης τόνισε αρχικά πως «παιδιά, τι οφθαλμός αντί οφθαλμού τώρα; Δηλαδή πραγματικά έχω σοκαριστεί με αυτά που είπε η Μαρία Σολωμού και έχω και μια απορία. Οι φίλοι της, που κάνει παρέα και είναι της πολιτικής ορθότητας και κράζουν τον κόσμο στο Instagram, θα της πουν κάτι;»

«Τίποτα το αστείο δεν βρίσκω σε αυτό, επειδή γέλασε στην αρχή με το μήνυμα το οποίο δέχεται. Θεωρώ πως τίποτα δεν είναι αστείο σε σχέση με βία, δεν το διακωμωδείς. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σηκώσεις χέρι όταν αμύνεσαι και μόνο τότε, αυτό μπορώ να το κατανοήσω».

«Γενικότερα, όμως, το να βλέπω τη Μαρία Σολωμού, που έχει ένα πολύ φανατικό κοινό και μια επιδραστικότητα, να λέει τέτοια πράγματα… είναι σαν να γυρίζουμε πίσω και όχι να προχωράμε μπροστά. Το «να ρίξουμε και δυο χαστούκια» πειράζει, πάρα πολύ» υπογράμμισε,  εν συνεχεία, η Νόνη Δούνια στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Κώστας Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από το Χόλιγουντ στην αγγλική εξοχή: Η νέα ονειρική ζωή της Ellen DeGeneres και της Portia de Rossi

Tabloid 25.08.2025
Σήμερα, η Ellen και η Portia ζουν το δικό τους «όνειρο στην εξοχή»

Ερωτευμένοι 26 χρονιά μετά, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ‑ Τρυφερές εικόνες από την Ιταλία

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά σε οικογενειακό γεύμα

Αρης Μουγκοπέτρος: «Μέσα στο ασθενοφόρο έταξα στην Παναγία πως, αν ζήσω, θα ....»

Tabloid Χτες
«1333. Θέλω να σκεφτείτε τι σηµαίνουν αυτοί οι αριθµοί για µένα. Πριν από αυτούς τους αριθµούς ήµουν ένας άλλος Αρης»

Παντρεύονται σήμερα FY και Αλεξία Κεφαλά

Tabloid Χτες
Πού και πότε θα γίνει το μυστήριο

Σβήγκος ‑ Καλογεροπούλου: «Ηλιοβασιλέματα και όνειρα» στη Σαντορίνη ‑ Ποζάρουν αγκαλιά

Tabloid Χτες
Στην ανάρτηση της Γιολάντας Καλογεροπούλου φαίνεται και η κόρη της

Ξεσηκώνει τα πλήθη με μαγιό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ‑ «Το να ποζάρω είναι η φυσική μου συνήθεια»

Tabloid Χτες
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κοινοποίησε εικόνες της από την παραλία

Στο ψυχιατρείο ο Lil Nas X – Κυκλοφορούσε με το εσώρουχο στους δρόμους του Λος Αντζελες: «Δώσε μου το κινητό σου»

Tabloid Χτες
Ο 26χρονος ράπερ φέρεται να είχε καταναλώσει υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Tabloid Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και κουλιακούς‑«φέτες» και στέλνει μήνυμα όλο νόημα

Tabloid Χτες
Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού»