E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρισευτυχισμένη στα 58 η Μπέσσυ Μάλφα: «Περιμένω με χαρά να γίνω γιαγιά» – Η αποκάλυψη για την οικογένειά της

Η Μπέσσυ Μάλφα, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως ανυπομονεί να γίνει γιαγιά.

Δημοσίευση 26/1/2025 | 16:46

Τρισευτυχισμένη στα 58 η Μπέσσυ Μάλφα: «Περιμένω με χαρά να γίνω γιαγιά» – Η αποκάλυψη για την οικογένειά της

Η Μπέσσυ Μάλφα, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως ανυπομονεί να γίνει γιαγιά.

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο υποδύεται τη γιαγιά στη σειρά που πρωταγωνιστεί, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Περιμένω με χαρά να γίνω γιαγιά. Λέω ότι κάνω πρόβα».

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλάβει τις ταλαντούχες κόρες της, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους μπάντα και πραγματοποιούν συναυλίες. «Είναι ανεξάρτητες προσωπικότητες. Διανύουμε μια εποχή που ο κόσμος θέλει την αλήθεια. Εννοείται πηγαίνω στις συναυλίες, πίνω το ποτάκι μου και περνάω υπέροχα», είπε, δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για τα κορίτσια της.

Όσο για τον γιο της, εξήγησε ότι κάθε παιδί μεγάλωσε διαφορετικά, αλλά οι αξίες που τους δίδαξαν εκείνη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν ίδιες.

«Κάθε παιδί μεγαλώνει διαφορετικά, με την έννοια ότι είναι διαφορετικές οι επιδράσεις, οι οικονομικές συνθήκες, αλλά οι αρχές ήταν ίδιες. Διατηρούμε την ενέργειά μας, αγαπάμε πολύ την έννοια της ζωής. Εγώ τα παιδιά τα λατρεύω. Οπότε οι διαφορές είναι μικρές. Από πολύ νωρίς ενδιαφέρονται για θέματα που συμβαίνουν γύρω τους. Συζητάμε πολύ στο σπίτι για κοινωνικά θέματα», τόνισε.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Dakota Johnson: Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή – Πιασμένη χέρι‑χέρι με διάσημο σταρ στο L.A.

Tabloid 28.01.2026
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που φουντώνει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο μετά τον χωρισμό από τον Chris Martin

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Έλενα Πολυκάρπου «αρπάχτηκαν» στον αέρα

TV Buzz Χτες
«Μην το κάνεις αυτό, ρε Έλενα» – «Μην χτυπάς το χέρι στο τραπέζι»

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid Χτες
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media Χτες
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid Χτες
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid Χτες
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση