E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρισευτυχισμένη στα 58 η Μπέσσυ Μάλφα: «Περιμένω με χαρά να γίνω γιαγιά» – Η αποκάλυψη για την οικογένειά της

Η Μπέσσυ Μάλφα, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως ανυπομονεί να γίνει γιαγιά.

Δημοσίευση 26/1/2025 | 16:46

Τρισευτυχισμένη στα 58 η Μπέσσυ Μάλφα: «Περιμένω με χαρά να γίνω γιαγιά» – Η αποκάλυψη για την οικογένειά της

Η Μπέσσυ Μάλφα, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως ανυπομονεί να γίνει γιαγιά.

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο υποδύεται τη γιαγιά στη σειρά που πρωταγωνιστεί, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Περιμένω με χαρά να γίνω γιαγιά. Λέω ότι κάνω πρόβα».

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλάβει τις ταλαντούχες κόρες της, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους μπάντα και πραγματοποιούν συναυλίες. «Είναι ανεξάρτητες προσωπικότητες. Διανύουμε μια εποχή που ο κόσμος θέλει την αλήθεια. Εννοείται πηγαίνω στις συναυλίες, πίνω το ποτάκι μου και περνάω υπέροχα», είπε, δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για τα κορίτσια της.

Όσο για τον γιο της, εξήγησε ότι κάθε παιδί μεγάλωσε διαφορετικά, αλλά οι αξίες που τους δίδαξαν εκείνη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν ίδιες.

«Κάθε παιδί μεγαλώνει διαφορετικά, με την έννοια ότι είναι διαφορετικές οι επιδράσεις, οι οικονομικές συνθήκες, αλλά οι αρχές ήταν ίδιες. Διατηρούμε την ενέργειά μας, αγαπάμε πολύ την έννοια της ζωής. Εγώ τα παιδιά τα λατρεύω. Οπότε οι διαφορές είναι μικρές. Από πολύ νωρίς ενδιαφέρονται για θέματα που συμβαίνουν γύρω τους. Συζητάμε πολύ στο σπίτι για κοινωνικά θέματα», τόνισε.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social 21.01.2026
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid 21.01.2026
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid 21.01.2026
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid 21.01.2026
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος

Αλλος άνθρωπος: Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της

Tabloid 21.01.2026
Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή

Οικογενειακό δράμα: Όσα αποκαλύπτει ο Brooklyn Beckham για πρώτη φορά είναι ντροπιαστικά

Celebrity Stories 21.01.2026
Brooklyn Beckham: «Δεν με ελέγχει η γυναίκα μου – με έλεγχαν οι γονείς μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε βίντεο από το γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ένιωσα την ανάγκη να το κάνω»

Social Χτες
Κάθε φορά που περνάω σκέφτομαι τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ο παρουσιαστής για τον αείμνηστο δημοσιογράφο