E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας

Δημοσίευση 25/1/2025 | 12:37

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

«Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε μαζί, αν το κανάλι δεν το επιθυμεί, δυστυχώς θα διασκορπιστούμε» δηλώνει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως είδαμε το πρωινό του Σαββάτου, όταν τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ σε πρόσφατη έξοδο του. Βεβαίως, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας που έχει τα τελευταία χρόνια με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha. 

«Για του χρόνου έχει γίνει πολύς λόγος για το τι θα γίνει με την εκπομπή και η Σταματίνα έχει κάνει κάποιες κουβεντούλες στον αέρα, αν θα σας πάρει μαζί » σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ως εξής. «Καταρχήν δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί. Κατά δεύτερον, επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αν το κανάλι το επιθυμεί, επίσης, θα γίνει αυτό. Αν όχι, δυστυχώς, θα διασκορπιστούμε».

«Πιστεύω ότι έχουμε τέτοια επιτυχία και τέτοια αγάπη, που παίρνουμε από τον κόσμο, έχουμε δημιουργήσει μια πρωινή παρέα και θα ήταν το πιο λογικό ο σταθμός να προχωρήσει στην ανανέωση για τα συμβόλαια όλων μας».

«Πάντα η αρνητική δημοσιότητα δεν είναι καλή και στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά πιστεύω ότι θα τον βλάψει. Νομίζω όμως ότι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κάνεις αυτές τις κινήσεις που θα το σώσει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Σημασία έχει ότι ο κόσμος τον ψάχνει, είναι ένα παιδί με ταλέντο και αν πάρει απόφαση να βγάλει απόφαση και να δουλέψει σκληρά, θα το καταφέρει για άλλη μια φορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid 26.11.2025
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Κρυφός αρραβώνας; Το τεράστιο δαχτυλίδι που έβαλε φωτιά στις φήμες

Tabloid 26.11.2025
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση και οι αυστηροί κανόνες που κρατούν τη σχέση ζωντανή

Οι ευχές του Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Κατερίνα Καινούργιου για την ονομαστική της γιορτή

Tabloid 26.11.2025
Θέλησε να τιμήσει δημόσια την ονομαστική γιορτή της

Το φλογερό ειδύλλιο της Britney που κράτησε… 14 μέρες αλλά έγραψε ιστορία

Celebrity Stories 26.11.2025
Το ξεχασμένο affair που κράτησε μόνο δύο εβδομάδες, αλλά ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο παθιασμένο και τόσο… 00s, που ακόμα κάνει το Hollywood να κοκκινίζει!

Diddy: Βίντεο και φωτογραφίες του μέσα από τη φυλακή

Tabloid Χτες
Ο καταδικασμένος ράπερ εθεάθη με γκρίζα μαλλιά και ευδιάθετος

Οι σeξι πόζες της Μπαρ Ρεφαέλι με κόκκινο μαγιό ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Το 40χρονο μοντέλο από το Ισραήλ δημοσίευσε εικόνες της σε πισίνα

Maestro: Η επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ‑ Ποιοι ηθοποιοί εισβάλουν στη σειρά

Media Χτες
Μεγάλες ανατροπές στην πλοκή αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς