E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας

Δημοσίευση 25/1/2025 | 12:37

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

«Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε μαζί, αν το κανάλι δεν το επιθυμεί, δυστυχώς θα διασκορπιστούμε» δηλώνει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως είδαμε το πρωινό του Σαββάτου, όταν τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ σε πρόσφατη έξοδο του. Βεβαίως, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας που έχει τα τελευταία χρόνια με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha. 

«Για του χρόνου έχει γίνει πολύς λόγος για το τι θα γίνει με την εκπομπή και η Σταματίνα έχει κάνει κάποιες κουβεντούλες στον αέρα, αν θα σας πάρει μαζί » σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ως εξής. «Καταρχήν δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί. Κατά δεύτερον, επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αν το κανάλι το επιθυμεί, επίσης, θα γίνει αυτό. Αν όχι, δυστυχώς, θα διασκορπιστούμε».

«Πιστεύω ότι έχουμε τέτοια επιτυχία και τέτοια αγάπη, που παίρνουμε από τον κόσμο, έχουμε δημιουργήσει μια πρωινή παρέα και θα ήταν το πιο λογικό ο σταθμός να προχωρήσει στην ανανέωση για τα συμβόλαια όλων μας».

«Πάντα η αρνητική δημοσιότητα δεν είναι καλή και στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά πιστεύω ότι θα τον βλάψει. Νομίζω όμως ότι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κάνεις αυτές τις κινήσεις που θα το σώσει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Σημασία έχει ότι ο κόσμος τον ψάχνει, είναι ένα παιδί με ταλέντο και αν πάρει απόφαση να βγάλει απόφαση και να δουλέψει σκληρά, θα το καταφέρει για άλλη μια φορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της