E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας

Δημοσίευση 25/1/2025 | 12:37

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

«Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε μαζί, αν το κανάλι δεν το επιθυμεί, δυστυχώς θα διασκορπιστούμε» δηλώνει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως είδαμε το πρωινό του Σαββάτου, όταν τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ σε πρόσφατη έξοδο του. Βεβαίως, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας που έχει τα τελευταία χρόνια με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha. 

«Για του χρόνου έχει γίνει πολύς λόγος για το τι θα γίνει με την εκπομπή και η Σταματίνα έχει κάνει κάποιες κουβεντούλες στον αέρα, αν θα σας πάρει μαζί » σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ως εξής. «Καταρχήν δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί. Κατά δεύτερον, επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αν το κανάλι το επιθυμεί, επίσης, θα γίνει αυτό. Αν όχι, δυστυχώς, θα διασκορπιστούμε».

«Πιστεύω ότι έχουμε τέτοια επιτυχία και τέτοια αγάπη, που παίρνουμε από τον κόσμο, έχουμε δημιουργήσει μια πρωινή παρέα και θα ήταν το πιο λογικό ο σταθμός να προχωρήσει στην ανανέωση για τα συμβόλαια όλων μας».

«Πάντα η αρνητική δημοσιότητα δεν είναι καλή και στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά πιστεύω ότι θα τον βλάψει. Νομίζω όμως ότι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κάνεις αυτές τις κινήσεις που θα το σώσει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Σημασία έχει ότι ο κόσμος τον ψάχνει, είναι ένα παιδί με ταλέντο και αν πάρει απόφαση να βγάλει απόφαση και να δουλέψει σκληρά, θα το καταφέρει για άλλη μια φορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.