E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας

Δημοσίευση 25/1/2025 | 12:37

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

«Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε μαζί, αν το κανάλι δεν το επιθυμεί, δυστυχώς θα διασκορπιστούμε» δηλώνει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως είδαμε το πρωινό του Σαββάτου, όταν τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ σε πρόσφατη έξοδο του. Βεβαίως, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας που έχει τα τελευταία χρόνια με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha. 

«Για του χρόνου έχει γίνει πολύς λόγος για το τι θα γίνει με την εκπομπή και η Σταματίνα έχει κάνει κάποιες κουβεντούλες στον αέρα, αν θα σας πάρει μαζί » σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ως εξής. «Καταρχήν δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί. Κατά δεύτερον, επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αν το κανάλι το επιθυμεί, επίσης, θα γίνει αυτό. Αν όχι, δυστυχώς, θα διασκορπιστούμε».

«Πιστεύω ότι έχουμε τέτοια επιτυχία και τέτοια αγάπη, που παίρνουμε από τον κόσμο, έχουμε δημιουργήσει μια πρωινή παρέα και θα ήταν το πιο λογικό ο σταθμός να προχωρήσει στην ανανέωση για τα συμβόλαια όλων μας».

«Πάντα η αρνητική δημοσιότητα δεν είναι καλή και στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά πιστεύω ότι θα τον βλάψει. Νομίζω όμως ότι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κάνεις αυτές τις κινήσεις που θα το σώσει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Σημασία έχει ότι ο κόσμος τον ψάχνει, είναι ένα παιδί με ταλέντο και αν πάρει απόφαση να βγάλει απόφαση και να δουλέψει σκληρά, θα το καταφέρει για άλλη μια φορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όσκαρ 2026: Η συγκινητική αφιέρωση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Tabloid 16.03.2026
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ τραγούδησε λίγους στίχους από το εμβληματικό τραγούδι """"The Way We Were"""" και μοιράστηκε στη σκηνή ένα περιστατικό από την ταινία.

Κασσάνδρα Κουλουκουντίς: Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα που κέρδισε το πρώτο Όσκαρ κάστινγκ στην ιστορία του θεσμού

Tabloid 16.03.2026
Εγινε η 2η Ελληνίδα, μετά την Κατίνα Παξινόυ, που κερδίζει το χρυσό αγαλματίδιο

Όσκαρ 2026: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ είπε «όχι στον πόλεμο» κι έκανε αυτό που όλοι περιμέναμε

Tabloid 16.03.2026
Ο Χαβιέ Μπαρδέμ πήγε στα Όσκαρ 2026 και είπε «όχι στον πόλεμο» με κάθε μέσο που διέθετε.

Οι σταρ που το Χόλιγουντ λατρεύει αλλά τα Όσκαρ… αγνοούν: Οι μεγάλοι ηθοποιοί που δεν πήραν ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο

Celebrity Stories 16.03.2026
Οι σταρ που το Χόλιγουντ λατρεύει αλλά τα Όσκαρ… αγνοούν: Οι μεγάλοι ηθοποιοί που δεν πήραν ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου κάνει επιθέσεις επειδή δεν πάω στην εκπομπή του»

Tabloid Χτες
«Εντάξει, εγώ τις δέχομαι και απαντώ με πολύ ευγενικό τρόπο πάντα»

Η Λίλι Αλεν στη σκηνή με μίνι σιθρού φόρεμα και εσώρουχα

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε μία ακόμη εκκεντρική εμφάνιση μετά το φόρεμα με τις αποδείξεις από τα ραντεβού του Ντέιβιντ Χάρμπουρ με άλλες γυναίκες

Απείλησαν τη Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής ‑ Η viral απάντηση: «Και είναι και κόκκινη, άντε γεια»

TV Buzz Χτες
Η «πληρωμένη» απάντηση της παρουσιάτριας σε τηλεφωνική απειλή

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories Χτες
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories Χτες
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Η Σίντνεϊ Σουίνι διέψευσε τις φήμες περί μείωσης στήθους

Tabloid Προχτές
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως παλαιότερα δεν αισθανόταν άνετα με το σώμα της και αυτό άλλαξε όταν συμμετείχε στο Euphoria