E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας

Δημοσίευση 25/1/2025 | 12:37

Παπανώτας: «Δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί η Σταματίνα»

«Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε μαζί, αν το κανάλι δεν το επιθυμεί, δυστυχώς θα διασκορπιστούμε» δηλώνει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα της εκπομπής Weekenders παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως είδαμε το πρωινό του Σαββάτου, όταν τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ σε πρόσφατη έξοδο του. Βεβαίως, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας που έχει τα τελευταία χρόνια με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha. 

«Για του χρόνου έχει γίνει πολύς λόγος για το τι θα γίνει με την εκπομπή και η Σταματίνα έχει κάνει κάποιες κουβεντούλες στον αέρα, αν θα σας πάρει μαζί » σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ως εξής. «Καταρχήν δεν είμαστε τσάντες για να μας πάρει μαζί. Κατά δεύτερον, επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αν το κανάλι το επιθυμεί, επίσης, θα γίνει αυτό. Αν όχι, δυστυχώς, θα διασκορπιστούμε».

«Πιστεύω ότι έχουμε τέτοια επιτυχία και τέτοια αγάπη, που παίρνουμε από τον κόσμο, έχουμε δημιουργήσει μια πρωινή παρέα και θα ήταν το πιο λογικό ο σταθμός να προχωρήσει στην ανανέωση για τα συμβόλαια όλων μας».

«Πάντα η αρνητική δημοσιότητα δεν είναι καλή και στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά πιστεύω ότι θα τον βλάψει. Νομίζω όμως ότι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κάνεις αυτές τις κινήσεις που θα το σώσει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Σημασία έχει ότι ο κόσμος τον ψάχνει, είναι ένα παιδί με ταλέντο και αν πάρει απόφαση να βγάλει απόφαση και να δουλέψει σκληρά, θα το καταφέρει για άλλη μια φορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid 09.04.2026
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013

Αδιανόητος καβγάς σε κηδεία στο Μεξικό: Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο, δείτε βίντεο

Παράξενα 09.04.2026
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, και είπε «αγάπη μου, θα μου λείψεις».

Το CNN «πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ, πώς αντέδρασε ο ηθοποιός

Social 09.04.2026
Αφιερωματικό βίντεο του αμερικανικού δικτύου δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Φοξ είχε φύγει από τη ζωή

Τα δάκρυα της Μία Καλίφα για τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Social 09.04.2026
Οι φόροι μου στις ΗΠΑ χρηματοδοτούν την επίθεση στην ίδια μου την πατρίδα

Beef μεταξύ Νεφέλης Μεγκ και Ιωάννας Τούνη ‑ «Ντροπή σου», «Είσαι η Τούνη και ασχολείσαι μαζί μου;»

Tabloid 09.04.2026
«Μου στέλνει μήνυμα η Τούνη και παθαίνω σοκ. Γιατί; Πραγματικά, είσαι η Τούνη και ασχολείσαι μαζί μου; Who the f…ck am I;»

Απίστευτες σκηνές πάνω από φέρετρο ‑ Χήρα και ερωμένη του νεκρού τσακώθηκαν στην κηδεία

Social 09.04.2026
Το viral βίντεο αν και αναμεταδίδεται από πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, ελέγχεται για την αυθεντικότητά του, ωστόσο οι χρήστες δείχνουν να το διασκεδάζουν

Τζένι Γκαρθ: Ποιος συμπρωταγωνιστής της στο «Beverly Hills 90210» ήταν η πρώτη της αγάπη

Tabloid 09.04.2026
Η ηθοποιός δεν διστάζει να αναφερθεί και σε δύσκολες στιγμές της ζωής της

Κέιτι Πράις: «Έχω παραμορφωθεί» – Δυσκολεύεται να μιλήσει μετά την τελευταία επέμβαση

Tabloid 09.04.2026
Η αισθητική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid 09.04.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα