E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Πόσα χρήματα πήρε

Δημοσίευση 24/1/2025 | 14:57

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο της Κάτιας Δανδουλάκη στα social media, η οποία διαφημίζει μαζί με την Δήμητρα Κατσαφάδου τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρείας της και κάτω από αυτό τα σχόλια του κοινού είναι πολλά και έντονα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενοχλήθηκαν από την επιλογή της ηθοποιού να βρίσκεται σε αυτό το διαφημιστικό, γράφοντας πως: «Ακόμη και το θέατρο περνάει κρίση» και πως σίγουρα το έκανε για τα χρήματα.

«Δεν το θυμάμαι αυτό. Το θέατρο πάντα περνούσε κρίσεις. Πρώτα πρώτα, δεν ήταν διαφήμιση, γιατί δεν πήρα χρήματα. Καλά κάνω και το λέω. Είναι φιλική προσφορά σε μία γυναίκα που ξέρω ότι είναι αυτοδημιούργητη κι εγώ πάντα προσφέρω στους νέους. Και έχει περάσει και πάρα πολλά και χαίρομαι να βοηθάω νέα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η ίδια μίλησε για τις οικονομικές τις απολαβές και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

«Δουλεύω 55 χρόνια στο θέατρο και τώρα που καταπονήθηκα, είπα θα ζήσω τη ζωή μου. Τα ωράρια έγιναν πολύ δύσκολα, έγινε σκληρή δουλειά η τηλεόραση. Την αγαπώ, αλλά πρέπει όταν την κάνεις να κάνεις μόνο τηλεόραση για να ανταπεξέλθεις. Δεν αξίζει τον κόπο να καταπονούμαστε τόσο πολύ. Λάτρεψα την τηλεόραση για τις επιτυχίες της και το πως με αντάμειψε οικονομικά. Το θέατρο με αντάμειψε σε πολλά, με δάγκωσε και πάρα πολύ. Δεν έχω σπίτι, έχω σπίτι το θέατρο, από την άποψη ότι αυτό με συντηρεί. Νιώθω ασφάλεια στο θέατρο. Δεν μου λέει κάτι να έχω ένα σπίτι δικό μου», δήλωσε αρχικά.

«Θά ήθελα να έχω την άνεση την οικονομική γιατί τώρα δεν την έχω πρέπει να συντηρώ και ένα θέατρο, να κάθομαι στο σπίτι μου. Αλλά δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Δεν έχω αγοράσει σπιτια, έχω σπίτι το θέατρο, αυτό με συντηρεί και αυτό είναι και το σπίτι μου, αφού τις περισσότερες ώρες μου τις περνάω εκεί. Ενοίκιο πληρώνω και στο σπίτι μου και στο θέατρο.

Είχα μια τρέλα μέσα μου, το όνειρό μου να το ελέγχω εγώ. Τα κατάφερα με πάρα πολλή δουλειά, κόπο και πολύ οικονομικό χάσιμο. Δεν κλαίγομαι γι’ αυτό, αφού το ήθελα και μου δίνει χαρά. Θα ήθελα να τελειώσει η ζωή μου πάνω σε μία σκηνή. Θα ήμουν μισός άνθρωπος αν δεν έκανα θέατρο. Το θέατρο για μένα είναι οικογένεια. Είμαι άνθρωπος της πλάκας. Αν δεν πω κάτι να γελάσω… Δεν θέλω να μιζεριάζει η ζωή μου», εξομολογήθηκε ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με ποια κόρη της και τι έγραψε που συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.

Ισπανός πιλότος έκανε φάρσα σε Αργεντινούς επιβάτες μετά τον τελικό του Μουντιάλ – Πανηγύρισαν νομίζοντας ότι είχαν κερδίσει

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η φάρσα Ισπανού πιλότου με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ έγινε viral, αφήνοντας άναυδους δεκάδες Αργεντινούς επιβάτες στην καμπίνα αεροσκάφους.

Ποιοι παίρνουν τα ηνία του «Καλημέρα Ελλάδα» – Δείτε το νέο δίδυμο του ΑΝΤ1

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται με ριζική αναδιάταξη δυνάμεων στη μάχη της πρωινής τηλεθέασης.

Η Σίντνεϊ Σουίνι «αποκάλυψε» τη σχέση της με ένα άλμπουμ στο Instagram ‑ δείτε τι φωτογράφισε

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε 20 φωτογραφίες από την Αυστραλία, με τον Σκούτερ Μπράουν και συναδέλφους από τα γυρίσματα του νέου της φιλμ.