E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Πόσα χρήματα πήρε

Δημοσίευση 24/1/2025 | 14:57

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο της Κάτιας Δανδουλάκη στα social media, η οποία διαφημίζει μαζί με την Δήμητρα Κατσαφάδου τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρείας της και κάτω από αυτό τα σχόλια του κοινού είναι πολλά και έντονα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενοχλήθηκαν από την επιλογή της ηθοποιού να βρίσκεται σε αυτό το διαφημιστικό, γράφοντας πως: «Ακόμη και το θέατρο περνάει κρίση» και πως σίγουρα το έκανε για τα χρήματα.

«Δεν το θυμάμαι αυτό. Το θέατρο πάντα περνούσε κρίσεις. Πρώτα πρώτα, δεν ήταν διαφήμιση, γιατί δεν πήρα χρήματα. Καλά κάνω και το λέω. Είναι φιλική προσφορά σε μία γυναίκα που ξέρω ότι είναι αυτοδημιούργητη κι εγώ πάντα προσφέρω στους νέους. Και έχει περάσει και πάρα πολλά και χαίρομαι να βοηθάω νέα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η ίδια μίλησε για τις οικονομικές τις απολαβές και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

«Δουλεύω 55 χρόνια στο θέατρο και τώρα που καταπονήθηκα, είπα θα ζήσω τη ζωή μου. Τα ωράρια έγιναν πολύ δύσκολα, έγινε σκληρή δουλειά η τηλεόραση. Την αγαπώ, αλλά πρέπει όταν την κάνεις να κάνεις μόνο τηλεόραση για να ανταπεξέλθεις. Δεν αξίζει τον κόπο να καταπονούμαστε τόσο πολύ. Λάτρεψα την τηλεόραση για τις επιτυχίες της και το πως με αντάμειψε οικονομικά. Το θέατρο με αντάμειψε σε πολλά, με δάγκωσε και πάρα πολύ. Δεν έχω σπίτι, έχω σπίτι το θέατρο, από την άποψη ότι αυτό με συντηρεί. Νιώθω ασφάλεια στο θέατρο. Δεν μου λέει κάτι να έχω ένα σπίτι δικό μου», δήλωσε αρχικά.

«Θά ήθελα να έχω την άνεση την οικονομική γιατί τώρα δεν την έχω πρέπει να συντηρώ και ένα θέατρο, να κάθομαι στο σπίτι μου. Αλλά δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Δεν έχω αγοράσει σπιτια, έχω σπίτι το θέατρο, αυτό με συντηρεί και αυτό είναι και το σπίτι μου, αφού τις περισσότερες ώρες μου τις περνάω εκεί. Ενοίκιο πληρώνω και στο σπίτι μου και στο θέατρο.

Είχα μια τρέλα μέσα μου, το όνειρό μου να το ελέγχω εγώ. Τα κατάφερα με πάρα πολλή δουλειά, κόπο και πολύ οικονομικό χάσιμο. Δεν κλαίγομαι γι’ αυτό, αφού το ήθελα και μου δίνει χαρά. Θα ήθελα να τελειώσει η ζωή μου πάνω σε μία σκηνή. Θα ήμουν μισός άνθρωπος αν δεν έκανα θέατρο. Το θέατρο για μένα είναι οικογένεια. Είμαι άνθρωπος της πλάκας. Αν δεν πω κάτι να γελάσω… Δεν θέλω να μιζεριάζει η ζωή μου», εξομολογήθηκε ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θάλεια Ματίκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη και τις μακροχρόνιες σχέσεις

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωπα τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τραγούδησε σε συναυλία κρατώντας αγκαλιά ένα μικρό παιδί – Βίντεο

Tabloid 21.06.2026
Ο καλλιτέχνης χάρισε μία γλυκιά στιγμή στο κοινό που παρακολούθησε την εμφάνισή του στην Αλεξανδρούπολη

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του GNTM δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Η κριτική επιτροπή του νέου κύκλου φόρεσε περούκες και πόζαρε χαρούμενα σε διάλειμμα από τα γυρίσματα

Ημισκούμπρια: Πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Πλατεία Νερού – δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 21.06.2026
«Βάλε τι βαρεμένοι τώρα είναι για να της κάνει πρόταση γάμου στα Ημισκούμπρια», ακούστηκε από τη σκηνή, καθώς το κοινό σφύριζε και χειροκροτούσε

Τζένιφερ Λόπεζ: Viral το βίντεο που τραγουδά το «Everything`s Fine» μέσα στο αυτοκίνητό της

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο μοιράστηκε η σταρ με τους fans της

Γιατί η Jessica Biel μίλησε στους γιους της για την περίοδό της

Tabloid 21.06.2026
Και σου προτείνει να κάνεις το ίδιο στα παιδιά σου

Ποιος έκανε την έκπληξη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για τα γενέθλιά του

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Η Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή με τούρτα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, μετατρέποντας τη συναυλία σε αξέχαστη γιορτή.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left Χτες
Εκθαμβωτική νύφη

Φανή Χαλκιά: «Πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά» ‑ Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η εξομολόγηση για την μητρότητα και το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

Γιώργος Περρής: Είχα υπογράψει όρο σε συμβόλαιό μου ότι δεν θα μιλούσα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου

E-Daily 3.Left Χτες
Για μένα το δημόσιο coming out μου ήταν μία καθαρά πολιτική πράξη, δήλωσε ο τραγουδιστής

Η συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον πατέρα του: Πρώτα νιώθεις την απουσία και μετά την απώλεια, είναι πολύ δύσκολο

E-Daily 3.Left Χτες
Αυτό που μου έδωσε σαν παρακαταθήκη είναι ότι δεν πρέπει να κυνηγάς λυσσασμένα να αποδείξεις τι είσαι, μοιράστηκε ο ηθοποιός

Ο Αρναούτογλου «στήνει στον τοίχο» τον Λιάγκα: «Αυτό που έκανε την επόμενη μέρα ήταν μπούρδα»

E-Daily 3.Left Χτες
Συνέχεια στο περιστατικό με την on air αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Λιάγκα δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου