E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Πόσα χρήματα πήρε

Δημοσίευση 24/1/2025 | 14:57

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο της Κάτιας Δανδουλάκη στα social media, η οποία διαφημίζει μαζί με την Δήμητρα Κατσαφάδου τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρείας της και κάτω από αυτό τα σχόλια του κοινού είναι πολλά και έντονα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενοχλήθηκαν από την επιλογή της ηθοποιού να βρίσκεται σε αυτό το διαφημιστικό, γράφοντας πως: «Ακόμη και το θέατρο περνάει κρίση» και πως σίγουρα το έκανε για τα χρήματα.

«Δεν το θυμάμαι αυτό. Το θέατρο πάντα περνούσε κρίσεις. Πρώτα πρώτα, δεν ήταν διαφήμιση, γιατί δεν πήρα χρήματα. Καλά κάνω και το λέω. Είναι φιλική προσφορά σε μία γυναίκα που ξέρω ότι είναι αυτοδημιούργητη κι εγώ πάντα προσφέρω στους νέους. Και έχει περάσει και πάρα πολλά και χαίρομαι να βοηθάω νέα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η ίδια μίλησε για τις οικονομικές τις απολαβές και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

«Δουλεύω 55 χρόνια στο θέατρο και τώρα που καταπονήθηκα, είπα θα ζήσω τη ζωή μου. Τα ωράρια έγιναν πολύ δύσκολα, έγινε σκληρή δουλειά η τηλεόραση. Την αγαπώ, αλλά πρέπει όταν την κάνεις να κάνεις μόνο τηλεόραση για να ανταπεξέλθεις. Δεν αξίζει τον κόπο να καταπονούμαστε τόσο πολύ. Λάτρεψα την τηλεόραση για τις επιτυχίες της και το πως με αντάμειψε οικονομικά. Το θέατρο με αντάμειψε σε πολλά, με δάγκωσε και πάρα πολύ. Δεν έχω σπίτι, έχω σπίτι το θέατρο, από την άποψη ότι αυτό με συντηρεί. Νιώθω ασφάλεια στο θέατρο. Δεν μου λέει κάτι να έχω ένα σπίτι δικό μου», δήλωσε αρχικά.

«Θά ήθελα να έχω την άνεση την οικονομική γιατί τώρα δεν την έχω πρέπει να συντηρώ και ένα θέατρο, να κάθομαι στο σπίτι μου. Αλλά δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Δεν έχω αγοράσει σπιτια, έχω σπίτι το θέατρο, αυτό με συντηρεί και αυτό είναι και το σπίτι μου, αφού τις περισσότερες ώρες μου τις περνάω εκεί. Ενοίκιο πληρώνω και στο σπίτι μου και στο θέατρο.

Είχα μια τρέλα μέσα μου, το όνειρό μου να το ελέγχω εγώ. Τα κατάφερα με πάρα πολλή δουλειά, κόπο και πολύ οικονομικό χάσιμο. Δεν κλαίγομαι γι’ αυτό, αφού το ήθελα και μου δίνει χαρά. Θα ήθελα να τελειώσει η ζωή μου πάνω σε μία σκηνή. Θα ήμουν μισός άνθρωπος αν δεν έκανα θέατρο. Το θέατρο για μένα είναι οικογένεια. Είμαι άνθρωπος της πλάκας. Αν δεν πω κάτι να γελάσω… Δεν θέλω να μιζεριάζει η ζωή μου», εξομολογήθηκε ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υρώ Μανέ: Τι αποκάλυψε για την κωμωδία και γιατί δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Η ηθοποιός εξήγησε γιατί χαίρεται που ο κόσμος την έχει ταυτίσει με το κωμικό είδος, τονίζοντας πόσο απαιτητικό είναι στην πραγματικότητα.

Ινδός ασκητής δεν έχει καθίσει… ούτε λεπτό εδώ και 5 χρόνια – Μαύρισαν και πρήστηκαν τα πόδια του

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Ακραίος όρκος πίστης: Ινδουιστής ασκητής ζει όρθιος εδώ και πέντε χρόνια, με τα πόδια του να έχουν πρηστεί και μαυρίσει από τη συνεχή καταπόνηση

Δωροθέα Μερκούρη: Τα πάω καλά γιατί είμαι μόνη μου και γιατί δεν έχω κάποιον να με ζαλίζει πρωί πρωί

Media 15.06.2026
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και απάντησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

Κατερίνα Καινούργιου: «Μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης δεν θα ανανεώσουν, θα αφανιστεί η δουλειά μας»

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Τοποθέτηση για τις ραγδαίες μειώσεις στους προϋπολογισμούς των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε στον «αέρα» του Buongiorno πότε θα γίνει ο γάμος της

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Η Φαίη Σκορδά σήμερα, 15 Ιουνίου στο τέλος της εκπομπής Buongiorno του MEGA ξάφνιασε τους συνεργάτες της και απάντησε για τον γάμο της

Shaya: Μου κόστισε όταν διαλύθηκαν οι «Hi 5», ήταν καταπληκτικά τραγούδια και είχαν νόημα

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Μου λείπανε οι άλλες τέσσερις κοπέλες γύρω μου» συμπλήρωσε η Shaya

Επέστρεψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι όρθιος»

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Είναι μέρα χαράς σήμερα και είπα δεν θα κλάψω, αλλά με το που μπήκα μου καρφώθηκε η ημέρα που έφυγα σφαίρα από αυτή την καρέκλα»

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλέξης Γεωργούλης δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση. Τι είπε στην κάμερα;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρενέβη στον Γιώργο Λιάγκα: «Δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες εκπομπές ούτε με μία δήλωση

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Έχω δώσει φέτος έξι δηλώσεις στην εκπομπή σου, έχεις κάνει 2 συνδέσεις με το ραδιόφωνο και δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ούτε με μία δήλωση».

YFSF: Νικητής ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ως Μητροπάνος

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Η έκπληξη του Μιχάλη Ρέππα και η εμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ξάνθη: Γαμπρός κόλλησε στο ασανσέρ με πέντε φίλους του πηγαίνοντας στην εκκλησία, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Έξι άτομα μπήκαν σε ένα ασανσέρ με αποτέλεσμα να... μείνουν - Φώναξαν την πυροσβεστική να τους απεγκλωβίσει