E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Πόσα χρήματα πήρε

Δημοσίευση 24/1/2025 | 14:57

Κάτια Δανδουλάκη: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που έκανε με την Δήμητρα Κατσαφάδου για την εταιρεία της

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο της Κάτιας Δανδουλάκη στα social media, η οποία διαφημίζει μαζί με την Δήμητρα Κατσαφάδου τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρείας της και κάτω από αυτό τα σχόλια του κοινού είναι πολλά και έντονα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενοχλήθηκαν από την επιλογή της ηθοποιού να βρίσκεται σε αυτό το διαφημιστικό, γράφοντας πως: «Ακόμη και το θέατρο περνάει κρίση» και πως σίγουρα το έκανε για τα χρήματα.

«Δεν το θυμάμαι αυτό. Το θέατρο πάντα περνούσε κρίσεις. Πρώτα πρώτα, δεν ήταν διαφήμιση, γιατί δεν πήρα χρήματα. Καλά κάνω και το λέω. Είναι φιλική προσφορά σε μία γυναίκα που ξέρω ότι είναι αυτοδημιούργητη κι εγώ πάντα προσφέρω στους νέους. Και έχει περάσει και πάρα πολλά και χαίρομαι να βοηθάω νέα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η ίδια μίλησε για τις οικονομικές τις απολαβές και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

«Δουλεύω 55 χρόνια στο θέατρο και τώρα που καταπονήθηκα, είπα θα ζήσω τη ζωή μου. Τα ωράρια έγιναν πολύ δύσκολα, έγινε σκληρή δουλειά η τηλεόραση. Την αγαπώ, αλλά πρέπει όταν την κάνεις να κάνεις μόνο τηλεόραση για να ανταπεξέλθεις. Δεν αξίζει τον κόπο να καταπονούμαστε τόσο πολύ. Λάτρεψα την τηλεόραση για τις επιτυχίες της και το πως με αντάμειψε οικονομικά. Το θέατρο με αντάμειψε σε πολλά, με δάγκωσε και πάρα πολύ. Δεν έχω σπίτι, έχω σπίτι το θέατρο, από την άποψη ότι αυτό με συντηρεί. Νιώθω ασφάλεια στο θέατρο. Δεν μου λέει κάτι να έχω ένα σπίτι δικό μου», δήλωσε αρχικά.

«Θά ήθελα να έχω την άνεση την οικονομική γιατί τώρα δεν την έχω πρέπει να συντηρώ και ένα θέατρο, να κάθομαι στο σπίτι μου. Αλλά δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Δεν έχω αγοράσει σπιτια, έχω σπίτι το θέατρο, αυτό με συντηρεί και αυτό είναι και το σπίτι μου, αφού τις περισσότερες ώρες μου τις περνάω εκεί. Ενοίκιο πληρώνω και στο σπίτι μου και στο θέατρο.

Είχα μια τρέλα μέσα μου, το όνειρό μου να το ελέγχω εγώ. Τα κατάφερα με πάρα πολλή δουλειά, κόπο και πολύ οικονομικό χάσιμο. Δεν κλαίγομαι γι’ αυτό, αφού το ήθελα και μου δίνει χαρά. Θα ήθελα να τελειώσει η ζωή μου πάνω σε μία σκηνή. Θα ήμουν μισός άνθρωπος αν δεν έκανα θέατρο. Το θέατρο για μένα είναι οικογένεια. Είμαι άνθρωπος της πλάκας. Αν δεν πω κάτι να γελάσω… Δεν θέλω να μιζεριάζει η ζωή μου», εξομολογήθηκε ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories 18.12.2025
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.

H Σίντνεϊ Σουίνι με ολόλευκο φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ

Tabloid Χτες
Αναδημιούργησε την πιο εμβληματική εμφάνιση της Μέριλιν Μονρόε

Αρης Μουγκοπέτρος: Δείχνει για πρώτη φορά τα δύο πρόσθετα δάχτυλα μετά τον ακρωτηριασμό του

Tabloid Χτες
Ο Αρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα πρόσθετα δάχτυλα του χεριού του

«Πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας»: Φίλοι της Κέιτι Πράις ανησυχούν μετά την τελευταία της εμφάνιση

Tabloid Χτες
Φίλοι της 47χρονης μιλούν για εικόνα που «δεν έχουν ξαναδεί», ενώ προβληματισμός επικρατεί και στο οικογενειακό της περιβάλλον

Γιούχαραν τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΕΦ – Δείτε το βίντεο

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής παρακολούθησε με τη Μαρία Αντωνά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια

Ξέσπασε ο Λιάγκας: Είναι μάλλον πιο εμπορικό μια γυναίκα να καταγγείλει έναν άντρα

TV Buzz Χτες
Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην κακοποίηση; - Με αφορμή την ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου ότι μπορεί να αυτοκτονήσει κάποιος τραγουδιστής με όσα λέγονται στις εκπομπές

Γιατί αυτή η γαλλική διαφήμιση έχει γίνει viral παγκοσμίως;

Media Προχτές
Το διαφημιστικό σποτ των διόμισι λεπτών χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να ολοκληρωθεί με τη συνδρομή 80 ανθρώπων

Η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει την ουλή της διπλής μαστεκτομής για πρώτη φορά

Tabloid Προχτές
Πριν από 12 χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί είχε συγκλονίσει τον κόσμο μιλώντας ανοιχτά για την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή

Η viral αντίδραση της Μελόνι στη θέα του δίμετρου προέδρου της Μοζαμβίκης

Social Προχτές
Η υψομετρική τους διαφορά έφερε αμήχανα χαμόγελα στην ιταλίδα πρωθυπουργό