E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάμπης Λιβιεράτος: Αποκάλυψε το αδιανόητο ποσό που παίρνει από τα πνευματικά δικαιώματα

«Με αυτά δεν ζει κανένας, ακόμα κι αν μου τα έδιναν καθημερινά»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 24/1/2025 | 09:46

Λάμπης Λιβιεράτος: Αποκάλυψε το αδιανόητο ποσό που παίρνει από τα πνευματικά δικαιώματα
INSTAGRAM

Στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/1) ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες και το οποίο τον κρατά μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ σχολίασε και το χρηματικό ποσό που λαμβάνει ως ερμηνευτής από τα πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο.

«Έχω βρογχίτιδα. Με είχε πιάσει πριν τις γιορτές και με ταλαιπωρούσε αλλά έπρεπε να ανταπεξέλθω γιατί το πρόγραμμα ήταν πολύ επιβαρυμένο. Αυτό που εξηγούσα στους συνεργάτες μου είναι ότι επειδή με χτυπάει στον λαιμό είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω παρόλο που έχω ενέργεια και διάθεση», είπε αρχικά ο Λάμπης Λιβιεράτος.

«Η γιατρός μου είπε ότι πρέπει να παραμείνω σπίτι και να μην ξενυχτάω. Ο ύπνος για εμάς τους τραγουδιστές δεν βοηθάει πολύ γιατί την ώρα που κοιμόμαστε, δεν γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει και έτσι δεν βοηθιέται το ανοσοποιητικό. Στην αρχή είχα πυρετό. Ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά όταν γύρισα από το μαγαζί και είχα κρυάδες. Μετά από λίγες ημέρες πήγα στην πνευμονολόγο, μου διέγνωσε την βρογχίτιδα και τώρα πρέπει να κάτσω σπίτι», εξήγησε ο τραγουδιστής.

«Οι κόρες μου έχουν και οι δύο ταλέντο, η κάθε μία στον τομέα της. Η μεγάλη μου κόρη κάνει ένα μεταπτυχιακό στην Νέα Υόρκη και η μικρή ψάχνεται με τα τραγουδιστικά της στο εξωτερικό. Έχω τρομερή εμπιστοσύνη στις κόρες μου, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, χωρίς να παρεμβαίνω στη ζωή τους. Προσεύχομαι οι κόρες μου να μην γυρίσουν από το εξωτερικό και να κάνουν κάτι εκεί», εξομολογείται στη συνέχεια ο Λάμπης Λιβιεράτος.

«Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα αλλά πλέον δεν είναι εύκολα τα πράγματα εδώ. Παλιά ίσως κάποιοι καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα, ίσως και με λίγη δυσκολία, πλέον όμως δεν είναι έτσι. Και εγώ θα ήθελα τώρα να μπορώ να απολαμβάνω τους καρπούς κάποιων χρόνων δουλειάς, αλλά όταν αυτοί που δίνουν τα δικαιώματα για τα τραγούδια, μου δίνουν 0,33 λεπτά στο εξάμηνο, με αυτά δεν ζει κανένας ακόμα και αν μου τα έδιναν καθημερινά», ανέφερε κλείνοντας ο Λάμπης Λιβιεράτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πιο καυτός άντρας του Hollywood αυτή τη στιγμή

Tabloid 03.03.2026
Η συμμετοχή του στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» ανέβασε την φήμη του στον ουρανό

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid Χτες
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν στα κρυφά

Tabloid Χτες
Ο στυλίστας της ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη

BRIT Awards 2026: Το ξέφρενο live της Rosalía με Björk επισκίασε τα βραβεία

Tabloid Χτες
Τα BRIT Awards 2026 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ

Γέννησε η Βίκυ Παπαδοπούλου: Πατέρας για πρώτη φορά ο Θάνος Τοκάκης

Tabloid Χτες
Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, καθώς, πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Ακύλας: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Ferto»

Eurovision Χτες
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει

O ξανθός τραγουδιστής που προκάλεσε σκάνδαλο μεταξύ της Hilary Duff και Lindsay Lohan

Celebrity Stories Χτες
Δύο πασίγνωστες σταρ, ένας ζεν πρώην και μια πρεμιέρα που έγινε σκάνδαλο

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του ‑ Ποιοι παρευρέθηκαν

Tabloid Προχτές
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και τελέστηκε σήμερα από το Α` νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο