E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Χρύσα Κατσαρίνη: «Μετά τις τοποθετήσεις μας θα ακουστούν πολλά»

H Χρύσα Κατσαρίνη προχώρησε σε μια δημόσια τοποθέτηση

Δημοσίευση 23/1/2025 | 10:03

Ξέσπασε η Χρύσα Κατσαρίνη: «Μετά τις τοποθετήσεις μας θα ακουστούν πολλά»
xrysa_katsarini

"Εγώ, ας πούμε, δεν ανέφερα ποτέ εκείνον τον συνάδελφο που μου είχε πει ότι δεν πρέπει ποτέ να του αντιμιλάω και να κατεβάζω το κεφάλι ταπεινά, γιατί χάρη σε εκείνον έπαιξα σε μεγάλο θέατρο της Θεσσαλονίκης".

"Εγώ, ας πούμε, δεν ανέφερα ποτέ εκείνον τον συνάδελφο που μου είχε πει ότι δεν πρέπει ποτέ να του αντιμιλάω και να κατεβάζω το κεφάλι ταπεινά, γιατί χάρη σε εκείνον έπαιξα σε μεγάλο θέατρο της Θεσσαλονίκης".

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στα social media η είδηση πως μια παράσταση που πρόκειται να ανέβει το επόμενο διάστημα, βασισμένη στο βρετανικό τηλεπαιχνίδι «Would I lie to you?», θα αποτελείται αποκλειστικά από άντρες κωμικούς – 17 στον αριθμό – και καμία γυναίκα. Με αυτή την αφορμή, η Χρύσα Κατσαρίνη προχώρησε σε μια δημόσια τοποθέτηση σχετικά με τον σεξισμό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

«Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι θα ανέβει μια παράσταση που είναι βασισμένη σε ένα βρετανικό τηλεπαιχνίδι που λέγεται “Would I lie to you?”, για τέσσερις παραστάσεις, αυτή ήταν η αρχική ανακοίνωση. Στην παράσταση αυτή βρίσκονται επί σκηνής έξι άτομα, δύο διάσημοι και τέσσερις κωμικοί. Και ο παρουσιαστής. Συνολικά λοιπόν για τις παραστάσεις έχουμε 28 spots.

Στην αφίσα που κυκλοφόρησε έχουμε 17 άτομα κι αυτό γιατί κάποιοι κωμικοί συμμετέχουν σε 2, 3 ή και 4 παραστάσεις. Ο λόγος που γίνεται αυτό το βίντεο είναι γιατί και τα 17 ονόματα είναι αντρικά. Δεν υπήρχε ούτε μία γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα Κατσαρίνη, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει καμία πρόθεση να στοχοποιήσει τους συναδέλφους της που θα λάβουν μέρος στην εν λόγω παράσταση.

«Μέσα σε αυτή την παράσταση υπάρχουν άνθρωποι που αγαπώ, σέβομαι, εκτιμώ απεριόριστα και γνωρίζω πως αν ήξεραν εξαρχής αυτή την πληροφορία δεν θα συμφωνούσαν να συμμετέχουν. Παρ’ όλα αυτά, το lineup δημιουργήθηκε από άντρες κωμικούς.

Όταν τέθηκε το θέμα σε σχόλια αναρτήσεων, κυρίως από γυναίκες, περί του γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στην αφίσα, επικοινωνήθηκε από συναδέλφους πως ήρθαν σε επαφή με γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούσαν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, γι’ αυτό δεν υπάρχουν στην αφίσα, αλλά αν συνεχιστεί το πρότζεκτ θα τις βάλουν στις επόμενες παραστάσεις», συνεχίζει η Χρύσα Κατσαρίνη.

«Να ξεκαθαρίσω σε αυτό το σημείο ότι πριν να ανακοινωθεί το πρότζεκτ δεν έγινε καμία επίσημη πρόταση σε καμία γυναίκα κωμικό. Όπως έμαθα στην πορεία, επικοινώνησαν με 4-5 διάσημες γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούσαν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, οπότε τις έβαλαν στις επόμενες.

Μετά τις τοποθετήσεις μας θα ακουστούν πολλά. Θα ακουστεί ότι ζηλεύουμε επειδή δεν μας κάλεσαν στην παράσταση, επειδή θέλουμε να ακουστεί το όνομά μας, επειδή θέλουμε να διαφημίσουμε τις δικές μας παραστάσεις, κι αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που καμία από εμάς δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια για τον σεξισμό που υπάρχει στη σκηνή», τονίζει η Χρύσα Κατσαρίνη στη μακροσκελή της τοποθέτηση.

«Όποτε μας ρωτούσαν αν υπάρχει σεξισμός στη σκηνή μιλούσαμε για το κοινό, για τους μαγαζάτορες, αλλά ποτέ για τους άντρες συναδέλφους μας. Εγώ, ας πούμε, δεν ανέφερα ποτέ εκείνον τον συνάδελφο που μου είχε πει ότι δεν πρέπει ποτέ να του αντιμιλάω και να κατεβάζω το κεφάλι ταπεινά, γιατί χάρη σε εκείνον έπαιξα σε μεγάλο θέατρο της Θεσσαλονίκης, πως για να παίξω σε ένα τέτοιο θέατρο έπρεπε να φυλάω κατουρημένες ποδιές. Ή η Ήρα [Κατσούδα] δεν ανέφερε εκείνον τον συνάδελφο που λίγο πριν να ανεβεί η Ήρα στη σκηνή της είπε ότι οι γυναίκες ανήκουν στη σκηνή μόνο για να κάνουν σβούρες γύρω από έναν στύλο και σου λένε αν θέλεις να κεράσεις ποτό», αποκαλύπτει η Χρύσα Κατσαρίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social Χτες
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories Χτες
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Προχτές
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της