E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

""Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο"" υπογραμμίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσίευση 22/1/2025 | 10:43

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτή τη σεζόν, ο Μάριος Αθανασίου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ενόχληση που είχε αρχικά με τις συνεντεύξεις, στις ερωτήσεις που βαριέται να απαντάει πια καθώς και στην απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή ζοριζόμουν με τις συνεντεύξεις, όταν έπρεπε να μιλήσω για λεφτά. Καμιά φορά με ενοχολούσε ίσως και η αδιακρισία του κόσμου. Μετά το συνήθισα και αργότερα το αγάπησα κιόλας. Δεν με ενοχλεί πια ούτε ο κόσμος ούτε οι δημοσιογράφοι, όσο περίεργοι κι αν είσαι και ό,τι ερωτήσεις κι αν κάνουν».

«Ποια είναι μια ερώτηση που σου την κάνουν πολύ συχνά και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντάς σε αυτή;» ρώτησε τότε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός ως εξής. «Οι ερωτήσεις με τη Μαρία Σολωμού και το παιδί. Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο. Βαριέμαι και γω που πρέπει να το συζητήσω».

«Με τα αποτελέσματα των εκλογών στεναχωρήθηκα. Πέρασα ένα διάστημα που ήμουν λίγο ζορισμένος και μετά συνέχισα για να ξαναφτιάξω τα πράγματα όπως ήταν. Πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί αυτή η επιλογή μου μπορεί να αναστατώνει το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν είναι μια επιλογή που δεν έχει κόστος, έχει και μάλιστα μεγάλο μερικές φορές. Είναι ο προσωπικός χρόνος που επενδύεις εκεί, είναι τα χρήματα που επενδύεις εκεί, είναι οι δουλειές που δεν κάνεις για να κάνεις αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάριος Αθανασίου στη νέα του συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid 16.01.2026
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid 16.01.2026
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid 16.01.2026
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision 16.01.2026
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media 16.01.2026
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης: Tο συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Tabloid 16.01.2026
«Καλή ξεκούραση λιοντάρι μου», σημείωσε ο ηθοποιός

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Tabloid 16.01.2026
«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε