E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

""Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο"" υπογραμμίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσίευση 22/1/2025 | 10:43

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτή τη σεζόν, ο Μάριος Αθανασίου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ενόχληση που είχε αρχικά με τις συνεντεύξεις, στις ερωτήσεις που βαριέται να απαντάει πια καθώς και στην απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή ζοριζόμουν με τις συνεντεύξεις, όταν έπρεπε να μιλήσω για λεφτά. Καμιά φορά με ενοχολούσε ίσως και η αδιακρισία του κόσμου. Μετά το συνήθισα και αργότερα το αγάπησα κιόλας. Δεν με ενοχλεί πια ούτε ο κόσμος ούτε οι δημοσιογράφοι, όσο περίεργοι κι αν είσαι και ό,τι ερωτήσεις κι αν κάνουν».

«Ποια είναι μια ερώτηση που σου την κάνουν πολύ συχνά και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντάς σε αυτή;» ρώτησε τότε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός ως εξής. «Οι ερωτήσεις με τη Μαρία Σολωμού και το παιδί. Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο. Βαριέμαι και γω που πρέπει να το συζητήσω».

«Με τα αποτελέσματα των εκλογών στεναχωρήθηκα. Πέρασα ένα διάστημα που ήμουν λίγο ζορισμένος και μετά συνέχισα για να ξαναφτιάξω τα πράγματα όπως ήταν. Πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί αυτή η επιλογή μου μπορεί να αναστατώνει το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν είναι μια επιλογή που δεν έχει κόστος, έχει και μάλιστα μεγάλο μερικές φορές. Είναι ο προσωπικός χρόνος που επενδύεις εκεί, είναι τα χρήματα που επενδύεις εκεί, είναι οι δουλειές που δεν κάνεις για να κάνεις αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάριος Αθανασίου στη νέα του συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη, ξαναείδε τα παιδιά της μετά από χρόνια ‑ Σε τι φάση είναι η Britney Spears τώρα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η Britney Spears θέλει να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της αλλά ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρει

Ανδρας με Αλτσχάιμερ πήγε σε συναυλία και αρχίζει να τραγουδά όταν θυμάται τους στίχους

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η σκληρή διάγνωση στα 51 και το λάθος των γιατρών

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε «Thank U, Next» με την κόρη του Μπεν Αφλεκ ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ γλέντησε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με την κόρη της Έμα και τη Σεραφίνα, κόρη του Αφλεκ

Καίτη Γαρμπή: Ακυρώνει εμφανίσεις λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ‑ «Θέλω την προσευχή σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε δημοσίως για την κατάσταση της υγείας της

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid Χτες
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz Χτες
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left Χτες
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;