E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

""Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο"" υπογραμμίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσίευση 22/1/2025 | 10:43

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτή τη σεζόν, ο Μάριος Αθανασίου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ενόχληση που είχε αρχικά με τις συνεντεύξεις, στις ερωτήσεις που βαριέται να απαντάει πια καθώς και στην απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή ζοριζόμουν με τις συνεντεύξεις, όταν έπρεπε να μιλήσω για λεφτά. Καμιά φορά με ενοχολούσε ίσως και η αδιακρισία του κόσμου. Μετά το συνήθισα και αργότερα το αγάπησα κιόλας. Δεν με ενοχλεί πια ούτε ο κόσμος ούτε οι δημοσιογράφοι, όσο περίεργοι κι αν είσαι και ό,τι ερωτήσεις κι αν κάνουν».

«Ποια είναι μια ερώτηση που σου την κάνουν πολύ συχνά και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντάς σε αυτή;» ρώτησε τότε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός ως εξής. «Οι ερωτήσεις με τη Μαρία Σολωμού και το παιδί. Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο. Βαριέμαι και γω που πρέπει να το συζητήσω».

«Με τα αποτελέσματα των εκλογών στεναχωρήθηκα. Πέρασα ένα διάστημα που ήμουν λίγο ζορισμένος και μετά συνέχισα για να ξαναφτιάξω τα πράγματα όπως ήταν. Πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί αυτή η επιλογή μου μπορεί να αναστατώνει το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν είναι μια επιλογή που δεν έχει κόστος, έχει και μάλιστα μεγάλο μερικές φορές. Είναι ο προσωπικός χρόνος που επενδύεις εκεί, είναι τα χρήματα που επενδύεις εκεί, είναι οι δουλειές που δεν κάνεις για να κάνεις αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάριος Αθανασίου στη νέα του συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη ταινία που αρνήθηκε: Η σταρ που είπε «όχι» σε ρόλο‑φαινόμενο και το μετάνιωσε

Celebrity Stories 17.03.2026
Λίγο πριν βγει στις αίθουσες η συνέχεια μιας από τις πιο εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας του 2000, μια αποκάλυψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια χαμένη ευκαιρία του Χόλιγουντ

Σαρώνει το «Ferto» ‑ Έγινε διασκευή από Εσθονό ράπερ και ο Akylas «αντέδρασε»

Tabloid Χτες
Η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision απασχολεί εντός και εκτός Ελλάδος

Η Τζέσι Μπάκλεϊ προς τον σύντροφό της: «Θέλω να κάνω μαζί σου ακόμα 20.000 μωρά»

Tabloid Χτες
Η νικήτρια του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην 98η τελετή απονομής δεν προκάλεσε καμία έκπληξη

Γκουίνεθ Πάλτροου: Δείτε το viral βίντεο όπου παραλίγο να αποκαλυφθούν τα πάντα

Tabloid Χτες
Αναστάτωση προκάλεσε το τολμηρό φόρεμά της στα Όσκαρ

Αγγελική Ηλιάδη για πρώτη φορά: «Ο Μπάμπης Λαζαρίδης με κακοποιούσε άσχημα»

Tabloid Χτες
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά, 18 χρόνια μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία, για ό,τι της συνέβαινε

Χαμός στα Οσκαρ: Η Teyana Taylor ξεσπάει στα παρασκήνια – «Είσαι πολύ αγενής!»

Tabloid Χτες
«Έβαλε τα χέρια του πάνω σε μια γυναίκα», ακούγεται να λέει εκνευρισμένη στο βίντεο που έγινε viral.

Στο Μενίδι ο Μπραντ Πιτ

Tabloid Χτες
Η παρουσία του στην περιοχή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από τοποθεσίες όπου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σκηνές της παραγωγής, όπως η Ύδρα, η Χαλκίδα, η πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας και η Νέα Μάκρη

Παίχτης έχασε τα €300.000 στον Εκατομμυριούχο, ενώ ήξερε την απάντηση

Media Χτες
«Θα μας παίξει το CNN» φώναξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν αντιλήφθηκε ότι η απάντηση που θα έδινε ο παίχτης ήταν η σωστή

Ζεντάγια: Εμφανίστηκε με χρυσό δαχτυλίδι στα Όσκαρ μετά τις φήμες για τον μυστικό γάμο της

Tabloid Χτες
Το τελευταίο διάστημα το όνομα της ηθοποιού βρίσκεται στο προσκήνιο μετά τις φήμες για τον μυστικό γάμο της με τον Τομ Χόλαντ