E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

""Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο"" υπογραμμίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσίευση 22/1/2025 | 10:43

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτή τη σεζόν, ο Μάριος Αθανασίου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ενόχληση που είχε αρχικά με τις συνεντεύξεις, στις ερωτήσεις που βαριέται να απαντάει πια καθώς και στην απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή ζοριζόμουν με τις συνεντεύξεις, όταν έπρεπε να μιλήσω για λεφτά. Καμιά φορά με ενοχολούσε ίσως και η αδιακρισία του κόσμου. Μετά το συνήθισα και αργότερα το αγάπησα κιόλας. Δεν με ενοχλεί πια ούτε ο κόσμος ούτε οι δημοσιογράφοι, όσο περίεργοι κι αν είσαι και ό,τι ερωτήσεις κι αν κάνουν».

«Ποια είναι μια ερώτηση που σου την κάνουν πολύ συχνά και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντάς σε αυτή;» ρώτησε τότε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός ως εξής. «Οι ερωτήσεις με τη Μαρία Σολωμού και το παιδί. Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο. Βαριέμαι και γω που πρέπει να το συζητήσω».

«Με τα αποτελέσματα των εκλογών στεναχωρήθηκα. Πέρασα ένα διάστημα που ήμουν λίγο ζορισμένος και μετά συνέχισα για να ξαναφτιάξω τα πράγματα όπως ήταν. Πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί αυτή η επιλογή μου μπορεί να αναστατώνει το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν είναι μια επιλογή που δεν έχει κόστος, έχει και μάλιστα μεγάλο μερικές φορές. Είναι ο προσωπικός χρόνος που επενδύεις εκεί, είναι τα χρήματα που επενδύεις εκεί, είναι οι δουλειές που δεν κάνεις για να κάνεις αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάριος Αθανασίου στη νέα του συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid 06.04.2026
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά

Tabloid 06.04.2026
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη απώλεια που βιώνει

1% Club: Ποια ήταν η ερώτηση που μάντεψε σωστά μόλις 1 στους 100 Έλληνες;

TV Buzz 06.04.2026
Το δεύτερο επεισόδιο του 1% Club προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω ότι επιστρέφω στην πολιτική, ας βγει όλη η Ελλάδα να με φτύνει»

Tabloid 06.04.2026
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος χθες (6/4) στο Ψυχαγωγία Κυριακάτικα, απάντησε στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν είχε κάνει ποτέ ως δήμαρχος ρουσφέτι.

Viral στις ΗΠΑ το βίντεο με την κίνηση ενός 68χρονου ντελιβερά που του έφερε φιλοδωρήματα $40.000

Παράξενα 06.04.2026
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νταν Σίμπσον σταμάτησε σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει αναψυκτικό για τον πελάτη που είχε κάνει παραγγελία μια πίτσα επειδή η πιτσαρία δεν είχε

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid Χτες
H γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο, επιλέγοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story

Σοφία Αλιμπέρτη: Η on air έκπληξη στον Good Job Nicky ‑ «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα»

Tabloid Χτες
«Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που είναι ο γιος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει μια ιδέα να γίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης»

Tabloid Χτες
Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς τηλεθεατές προχώρησε ο Χάρης Ρώμας