E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

""Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο"" υπογραμμίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσίευση 22/1/2025 | 10:43

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτή τη σεζόν, ο Μάριος Αθανασίου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ενόχληση που είχε αρχικά με τις συνεντεύξεις, στις ερωτήσεις που βαριέται να απαντάει πια καθώς και στην απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή ζοριζόμουν με τις συνεντεύξεις, όταν έπρεπε να μιλήσω για λεφτά. Καμιά φορά με ενοχολούσε ίσως και η αδιακρισία του κόσμου. Μετά το συνήθισα και αργότερα το αγάπησα κιόλας. Δεν με ενοχλεί πια ούτε ο κόσμος ούτε οι δημοσιογράφοι, όσο περίεργοι κι αν είσαι και ό,τι ερωτήσεις κι αν κάνουν».

«Ποια είναι μια ερώτηση που σου την κάνουν πολύ συχνά και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντάς σε αυτή;» ρώτησε τότε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός ως εξής. «Οι ερωτήσεις με τη Μαρία Σολωμού και το παιδί. Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο. Βαριέμαι και γω που πρέπει να το συζητήσω».

«Με τα αποτελέσματα των εκλογών στεναχωρήθηκα. Πέρασα ένα διάστημα που ήμουν λίγο ζορισμένος και μετά συνέχισα για να ξαναφτιάξω τα πράγματα όπως ήταν. Πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί αυτή η επιλογή μου μπορεί να αναστατώνει το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν είναι μια επιλογή που δεν έχει κόστος, έχει και μάλιστα μεγάλο μερικές φορές. Είναι ο προσωπικός χρόνος που επενδύεις εκεί, είναι τα χρήματα που επενδύεις εκεί, είναι οι δουλειές που δεν κάνεις για να κάνεις αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάριος Αθανασίου στη νέα του συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Kate έκλαιγε στην Αγγλία και ο William φλέρταρε στο Αιγαίο – Η άγνωστη ιστορία πίσω από το παλάτι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η αριστοκράτισσα που μάγεψε τον William στις ελληνικές θάλασσες

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας

«Τρελάθηκε» η Σερένα Γουίλιαμς με την μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ: «Μου φτιάξατε τη μέρα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον σύζυγό της μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν επενδύσει σε golf club στο Λος Αντζελες

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social Χτες
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid Χτες
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid Χτες
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid Χτες
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.