E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γκρέυ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της πριν την κηδεία στη Νέα Σμύρνη

Τελευταίο αντίο στην Καίτη Γκρέυ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών

Δημοσίευση 22/1/2025 | 10:32

Καίτη Γκρέυ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της πριν την κηδεία στη Νέα Σμύρνη

Η μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού Καίτη Γκρέυ οδηγείται το απόγευμα (22-01-2024) στην τελευταία της κατοικία. Πριν την κηδεία, η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Οι στενοί συγγενείς και οι άνθρωποι που την έζησαν στα τελευταία χρόνια της ζωής της, αναμένεται να είναι εκεί.

Η σορός της αξέχαστης τραγουδίστριας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 12:00 έως τις 16:00, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους την αγάπησαν να την αποχαιρετήσουν. Αμέσως μετά θα τελεστεί η κηδεία της, στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

«Η ζωή αυτή που διάλεξα είχε πίκρες πολλές, όμως είχε και χαρές πιο πολλές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, εκτός από ορισμένους. Στη ζωή που πέρασα συνάντησα και καλούς ανθρώπους, και κακούς. Περισσότερο, βέβαια, καλούς ανθρώπους. Ο κόσμος δεν είναι κακός, εμείς τον κάνουμε κακό, με τις κακίες και τις ζήλιες μας, κάνουμε τον κόσμο κακό απέναντί μας» ανέφερε η Καίτη Γκρέυ στο μήνυμά της, που ζήτησε να μεταδοθεί μετά τον θάνατό της.

Η Καίτη Γκρέυ παντρεύτηκε και χώρισε σε νεαρή ηλικία. Ήταν για πέντε χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, και έπειτα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Επίσης είχε δεσμό με τον εφοπλιστή Νίκο Λαιμό, αλλά και με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά.

Παντρεύτηκε δύο φορές: με τον Νίκο Ηλιάδη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο (1947) και τον Βασίλη (1950–2021), και με τον χρυσοχόο Μιχάλη Παπαναστασόπουλο. Ζούσε μόνιμα στη Νέα Σμύρνη.

Τη δεκαετία του 1960 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια έχοντας ημερομίσθιο που ξεπερνούσε ακόμα και τις 8.000 δραχμές. Αυτό αναγνωρίστηκε και από τα ελληνικά δικαστήρια σε μια δικαστική μάχη που υπήρχε με ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της εποχής.

Ηχογράφησε περισσότερα από 1.500 τραγούδια, μέχρι και το 1996, οπότε και αποσύρθηκε από τη δισκογραφία και τα νυχτερινά κέντρα.

Το 1995 ο Κώστας Φέρρης υπογράφει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 για τη μεταφορά της θρυλικής ζωής της στην μικρή οθόνη. Ωστόσο αυτό δεν έμελλε να επιτευχθεί εξολοκλήρου μιας και το κόστος του προϋπολογισμού δεν έφτασε και για τα 26 επεισόδια που είχε υπογραφεί η σύμβαση. Τα γυρίσματα έγιναν σε Ελλάδα, Τουρκία και Αίγυπτο ενώ το τραγούδι των τίτλων «Εγώ σε νίκησα ζωή» με ερμηνευτή τον Γιάννη Πάριο δε βγήκε ποτέ στη δισκογραφία.

Το 2006 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Έτσι όπως τα έζησα». Έπαιξε σε 19 ταινίες ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουριά ‑ To ιστορικό καφενείο των Εξαρχείων γλίτωσε το λουκέτο την τελευταία στιγμή

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η «Μουριά», με 111 χρόνια παρουσίας στη γειτονιά, δεν θα μετατραπεί σε φαρμακείο χάρη στις κινητοποιήσεις κατοίκων και φίλων του

Ο Τραμπ αλλάζει τις ισορροπίες στο ΝΑΤΟ: Στήριξη σε Ερντογάν, επίθεση στους Ευρωπαίους και παζάρι για τα F‑35

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
«Δεν επιβάλλουμε κυρώσεις σε φίλους» το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου στον Τούρκο ομόλογό του - Οι δηλώσεις για άρση των κυρώσεων CAATSA, η δύσκολη εξίσωση με τους S-400 και η προειδοποίηση Νετανιάχου

Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Πένθος στο ελληνικό θέατρο

Φοιτητική στέγη: Ποιες γειτονιές της Αθήνας έχουν τα ακριβότερα ενοίκια

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Τα μικρά ακίνητα γίνονται όλο και πιο δυσεύρετα στην Αττική, με τις τιμές ενοικίων να αυξάνονται σε όλες τις περιοχές - ενώ μια νέα πρωτοβουλία προσφέρει δωρεάν στέγαση για έναν τυχερό φοιτητή.

Νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Αμερικανικά πλήγματα σε 80 ιρανικούς στόχους, σειρήνες αεράμυνας σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Η CENTCOM ανακοίνωσε πλήγματα σε αεράμυνα, πυραυλικά συστήματα και σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης, ενώ η Τεχεράνη απάντησε χτυπώντας δεκάδες αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε χώρες του Κόλπου

Λούτσα: «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έφυγε με τη θέλησή της» λέει ο σύζυγος της Κινέζας μεταφράστριας που αγνοείται

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Περίπου 1,5 μήνα αγνοείται η μεταφράστρια Γιου Τινγκ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 20 Μαΐου στη Λούτσα. Η δήλωση της εξαφάνισής της έγινε 20 μέρες αργότερα.

«Ήταν άριστος και ως άνθρωπος»: Θρήνος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, το Τμήμα Φιλολογίας και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ αποφάσισαν να του απονείμουν τιμητικά το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Θεατρικές και Κινηματογραφικές Σπουδές

Μητέρα και τρία παιδιά ανασύρθηκαν ζωντανοί μετά από 11 ημέρες στα ερείπια της Βενεζουέλας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Η γυναίκα κατάφερε να κρατήσει στη ζωή τα παιδιά της θηλάζοντάς τα κάτω από τα συντρίμμια - Στους 3.685 οι νεκροί από τους σεισμούς

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανατροπή του αιώνα από τον Μέσι: Η Αργεντινή στους «8»!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όταν δεν υπάρχει ελπίδα, ο Μέσι αναλαμβάνει δράση. Με γκολ, ασίστ και αδάμαστο πάθος, η Αλμπισελέστε πέτυχε απίστευτη ανατροπή (3-2) και άφησε άφωνη την Αίγυπτο.

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και τι αλλάζει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τις αναμετρήσεις Αργεντινή-Αίγυπτος και Ελβετία-Κολομβία