E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γκρέυ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της πριν την κηδεία στη Νέα Σμύρνη

Τελευταίο αντίο στην Καίτη Γκρέυ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών

Δημοσίευση 22/1/2025 | 10:32

Καίτη Γκρέυ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της πριν την κηδεία στη Νέα Σμύρνη

Η μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού Καίτη Γκρέυ οδηγείται το απόγευμα (22-01-2024) στην τελευταία της κατοικία. Πριν την κηδεία, η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Οι στενοί συγγενείς και οι άνθρωποι που την έζησαν στα τελευταία χρόνια της ζωής της, αναμένεται να είναι εκεί.

Η σορός της αξέχαστης τραγουδίστριας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 12:00 έως τις 16:00, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους την αγάπησαν να την αποχαιρετήσουν. Αμέσως μετά θα τελεστεί η κηδεία της, στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

«Η ζωή αυτή που διάλεξα είχε πίκρες πολλές, όμως είχε και χαρές πιο πολλές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, εκτός από ορισμένους. Στη ζωή που πέρασα συνάντησα και καλούς ανθρώπους, και κακούς. Περισσότερο, βέβαια, καλούς ανθρώπους. Ο κόσμος δεν είναι κακός, εμείς τον κάνουμε κακό, με τις κακίες και τις ζήλιες μας, κάνουμε τον κόσμο κακό απέναντί μας» ανέφερε η Καίτη Γκρέυ στο μήνυμά της, που ζήτησε να μεταδοθεί μετά τον θάνατό της.

Η Καίτη Γκρέυ παντρεύτηκε και χώρισε σε νεαρή ηλικία. Ήταν για πέντε χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, και έπειτα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Επίσης είχε δεσμό με τον εφοπλιστή Νίκο Λαιμό, αλλά και με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά.

Παντρεύτηκε δύο φορές: με τον Νίκο Ηλιάδη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο (1947) και τον Βασίλη (1950–2021), και με τον χρυσοχόο Μιχάλη Παπαναστασόπουλο. Ζούσε μόνιμα στη Νέα Σμύρνη.

Τη δεκαετία του 1960 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια έχοντας ημερομίσθιο που ξεπερνούσε ακόμα και τις 8.000 δραχμές. Αυτό αναγνωρίστηκε και από τα ελληνικά δικαστήρια σε μια δικαστική μάχη που υπήρχε με ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της εποχής.

Ηχογράφησε περισσότερα από 1.500 τραγούδια, μέχρι και το 1996, οπότε και αποσύρθηκε από τη δισκογραφία και τα νυχτερινά κέντρα.

Το 1995 ο Κώστας Φέρρης υπογράφει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 για τη μεταφορά της θρυλικής ζωής της στην μικρή οθόνη. Ωστόσο αυτό δεν έμελλε να επιτευχθεί εξολοκλήρου μιας και το κόστος του προϋπολογισμού δεν έφτασε και για τα 26 επεισόδια που είχε υπογραφεί η σύμβαση. Τα γυρίσματα έγιναν σε Ελλάδα, Τουρκία και Αίγυπτο ενώ το τραγούδι των τίτλων «Εγώ σε νίκησα ζωή» με ερμηνευτή τον Γιάννη Πάριο δε βγήκε ποτέ στη δισκογραφία.

Το 2006 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Έτσι όπως τα έζησα». Έπαιξε σε 19 ταινίες ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκιώνης

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας νοσηλεύεται με επιπλοκές λόγω χρόνιας νόσου

Κασιδιάρης: Επιστρέφω δυναμικά με νέο κόμμα

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
«Πρώτες εικόνες από την παρουσίαση του βιβλίου μου ""Μαύρη Βίβλος του Πολιτικού Συστήματος"". Χιλιάδες Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν»

Κρήτη: Βίντεο από το τροχαίο στο οποίο οδηγούσε ο Νικήτας και σκοτώθηκε ο γιος του δολοφόνου

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Στο βίντεο, έχει καταγραφεί η τρελή κούρσα του λευκού οχήματος, το οποίο οδηγούσε ο σχεδόν συνομήλικός του τότε, Νικήτας Γεμιστός, και καρφώθηκε στην κολόνα ηλεκτροφωτισμού στην παραλιακή λεωφόρου του Ηρακλείου

Αριζόνα: 40χρονη δρομέας πέθανε αφού κατέρρευσε κατά την διάρκεια υπερμαραθωνίου 402 χιλιομέτρων

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Όλα έγιναν λίγο έξω από την πόλη Πρέσκοτ της Αριζόνα κατά την διάρκεια του υπερμαραθωνίου Cocodona 250

Αυτιά... ξωτικού: Η πιο περιζήτητη αισθητική επέμβαση αυτή τη στιγμή στην Ασία

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η ζήτηση για ενέσεις και άλλα μέτρα για την τεχνητή βελτίωση των αυτιών αυξάνεται ραγδαία στην Ασία, όπου ένα πλατύ πρόσωπο είναι κάτι που πρέπει να κρυφτεί

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ανδρας βρέθηκε νεκρός με καραμπίνα δίπλα του

Ελλάδα 07.05.2026
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες

Σοκ στο Ρέθυμνο: 29χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος ‑ Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ελλάδα 07.05.2026
Ο 29χρονος άνδρας φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του με την κατάστασή του να κρινεται ιδιαίτερα σοβαρή

«Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν»: Ξέσπασμα οργής κατά αστυνομικών από συγγενείς του Νικήτα

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Μέλη της οικογένεια του 21χρονο Νικήτα ξέσπασαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν από τον χώρο της κηδείας

Ασπρόπυργος: Διασωληνώθηκε ο 12χρονος και διακομίζεται από το Θριάσιο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Το παιδί φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή

Πανελλήνιες 2026 alert: Οι περιπτώσεις που οδηγούν σε μηδενισμό γραπτού

Ελλάδα 07.05.2026
Η κατοχή κινητού, ακόμα και απενεργοποιημένου, μέσα στην αίθουσα εξέτασης είναι επαρκής λόγος για μηδενισμό του γραπτού

Νέα έρευνα σοκ της EFSA: Νευροτοξικά υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε ευρωπαϊκά τρόφιμα

Κόσμος 07.05.2026
Υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε τρόφιμα: Τι διαπίστωσε η τελευταία έκθεση της EFSA στα προϊόντα της ΕΕ

Θεσσαλονίκη: Eίχαν φτιάξει ναρκω‑δίκτυο μέσω social media και QR codes

Ελλάδα 07.05.2026
Συναλλαγές με ηλεκτρονικές πληρωμές και κρυπτονομίσματα - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους