E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τον ντρόπιαζε σε όλη τη Μόσχα»: Για υποκίνηση σε αυτοκτονία του Γιάνις Τίμα ενδέχεται να κατηγορηθεί η πρώην σύζυγός του

Ο θάνατος του Λετονού μπασκετμπολίστα, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό, σόκαρε τον κόσμο του μπάσκετ

Δημοσίευση 21/1/2025 | 20:04

«Τον ντρόπιαζε σε όλη τη Μόσχα»: Για υποκίνηση σε αυτοκτονία του Γιάνις Τίμα ενδέχεται να κατηγορηθεί η πρώην σύζυγός του

Η Άννα Σεντόκοβα, πρώην σύζυγος του Γιάνις Τίμα που βρέθηκε νεκρός στις 17 Δεκεμβρίου, έδωσε κατάθεση στη Μόσχα και εκτιμάται ότι ενδέχεται να της απαγγελθεί κατηγορία για υποκίνηση σε αυτοκτονία.

Ο θάνατος του Λετονού μπασκετμπολίστα, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό, σόκαρε τον κόσμο του μπάσκετ και μέσα σε αυτόν τον ένα μήνα και κάτι μέρες που έχει περάσει από τότε, έχουν ακουστεί πολλά για την πρώην σύζυγό του.

Η γνωστή Ρωσίδα τραγουδίστρια, λοιπόν, κλήθηκε να καταθέσει στη Μόσχα ως μάρτυρας, όπως αποκαλύπτουν τώρα ΜΜΕ της Ρωσίας, με τον ιατροδικαστή Μιχαήλ Ιγκνάτοβ να τονίζει πως αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη ανάκριση καθώς η Σεντόκοβα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν θεωρείται ύποπτη για κάτι.

«Η Άννα έχει ανακριθεί ως μάρτυρας. Δεδομένου ότι δεν έχει άλλη ιδιότητα, δεν έχει κινηθεί καμία ποινική διαδικασία. Δεν ανακρίθηκε, της ζητήθηκαν εξηγήσεις. Αυτά είναι εντελώς διαφορετικά θέματα. Ελέγχεται όλη η αλληλογραφία του Τίμα, ερωτώνται άνθρωποι που επικοινώνησαν μαζί του πριν από την τραγωδία εκείνης της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πολλή δουλειά, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα.

Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αναγκάστηκε να αυτοκτονήσει. Εάν αποδειχθεί ότι υπήρξε αλληλογραφία με εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή ότι ελήφθησαν οποιεσδήποτε απειλές, τότε δεν αποκλείω να κινηθεί υπόθεση για υποκίνηση σε αυτοκτονία», είπε σχετικά ο Ιγκνάτοβ.

«Τον ντρόπιαζε σε όλη τη Μόσχα»

Την ίδια ώρα, ο Γκάτις Λίνινς, παιδικός φίλος του Τίμα, μίλησε στο ρωσικό «Komsomolskaya Pravda» και έκανε λόγο για απιστίες από την πλευρά της Σεντόκοβα, προσθέτοντας ότι αυτό το είχε μάθει από τον Λετονό μπασκετμπολίστα, ο οποίος είχε ενημερώσει και τη μητέρα του.

«Άκουσα για πρώτη φορά για την απιστία της Άννα από τη μητέρα του Γιάνις. Τον Οκτώβριο, ο Γιάνις επισκέφθηκε τη μητέρα του και μοιράστηκε μαζί της ότι η Άννα τον απατούσε. Της είπε: «Η Άννα με φέρνει σε δύσκολη θέση με έναν ποδοσφαιριστή σε όλη τη Μόσχα». Στη συνέχεια έμαθα από φίλους στην Αμερική ότι το καλοκαίρι του 2024 στο Μαϊάμι, ο Γιάνις έπιασε την Άννα με άλλους άνδρες», ήταν τα λόγια του Λίνινς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύνοδο κορυφής του ευρωπαϊκού πυρήνα συγκαλεί ο Μακρόν μετά την ψυχρολουσία από τις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Στην έκτακτη συνάντηση της Δευτέρας θα μετέχουν η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία και η Δανία, πιθανόν και η Ολλανδία

Εκπρόσωπος Τραμπ: Η Ευρώπη θα αποκλειστεί από τις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Ουκρανίας

Κόσμος Χτες
«Μην παραπονιέστε αν δεν είστε στο τραπέζι, απλά παρουσιάστε συγκεκριμένες προτάσεις για να αυξήσετε τις αμυντικές δαπάνες»

Σέρρες: Θλίψη στην κηδεία της 52χρονης που δολοφόνησε ο σύζυγός της – Φρουρούμενος ο γιος αποχαιρέτησε τη μητέρα του

Ελλάδα Χτες
Ο γιος της γυναίκας είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας και πήρε ειδική άδεια

Ισχυρός σεισμός στο Αγιον Όρος

Ελλάδα Χτες
Έντονη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο Αγιον Όρος, το απόγευμα του Σαββάτου

Ακης Τσελέντης για Σαντορίνη: «Ποιον δουλεύετε βρε άθλιοι;» είπε για την παράνομη δόμηση

Ελλάδα Χτες
«Αυτή η εξόφθαλμη παρανομία ξεκίνησε πολύ πιο πριν από την έναρξη της σεισμικότητας!»

Τραγωδία στην Κύπρο: Πενταμελής οικογένεια κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της στη Λεμεσό

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για 35χρονο πατέρα, 33χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 7, 3 και 2 ετών

Σύμη ‑ Πατέρας 13χρονης: «Ο 15χρονος έδινε ναρκωτικά στην κόρη μου και την εξουσίαζε»

Ελλάδα Χτες
Απίστευτα τα όσα αποκαλύπτονται στη Σύμη για την 13χρονη που σχεδίαζε να σκοτώσει τη μητέρα της, σε συνεργασία με τον 15χρονο φίλο της

Ηχηρή παρέμβαση Ντράγκι για την ευρωπαϊκή οικονομία: Ξεχάστε τις ΗΠΑ, η Ευρώπη έχει επιβάλει δασμούς στον εαυτό της

Οικονομία Χτες
Τα εσωτερικά εμπόδια της Ευρώπης ισοδυναμούν με δασμούς 45% για τη μεταποίηση και 110% για τις υπηρεσίες

Τραγωδία στην Κύπρο: Πενταμελής οικογένεια κάηκε ζωντανή στη Λεμεσό

Κόσμος Χτες
Οι ένοικοι των άλλων οροφοδιαμερισμάτων του κτήριο κατάφεραν να εξέλθουν έγκαιρα, προτού επεκταθεί η φωτιά.

Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκτόνησε 47χρονη μητέρα δύο παιδιών

Ελλάδα Χτες
Η γυναίκα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας – ΕΔΕ για το συμβάν διέταξε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ

Σύμη: Ο 15χρονος φίλος της 13χρονης την πίεζε και την απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Ελλάδα Χτες
Τα δύο ανήλικα είχαν καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας της μητέρας του κοριτσιού στη Σύμη - Αδιανότητη καταγγελία