E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηράκλειο: Οι σοκαριστική μαρτυρία του εργαζόμενου για την αναζωπύρωση της βεντέτας που οδήγησε στον τραυματισμό του

«Η σφαίρα με βρήκε κάτω στην κοιλιά, στο λεπτό και παχύ έντερο. Ο πόνος ήταν αφόρητος, ακόμη πονάω»

Δημοσίευση 21/1/2025 | 13:33

Ηράκλειο: Οι σοκαριστική μαρτυρία του εργαζόμενου για την αναζωπύρωση της βεντέτας που οδήγησε στον τραυματισμό του

«Έριξε εννιά σφαίρες και τη δέκατη την έφαγα εγώ», λέει στο newsit.gr μέσα από το νοσοκομείο ο εργαζόμενος της επιχείρησης ζωοτροφών που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς από το όπλο του 78χρονου το μεσημέρι της Δευτέρας (20.01.02) που κυνηγούσε τον Στέφανο Κοκολογιάννη στις Μαλάδες Ηρακλείου.

Ο 35χρονος που εργάζεται στην επιχείρηση με ζωοκλοπές τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα από τον 78χρονο άντρα, ο οποίος αφού έριξε δύο σφαίρες εντός της επιχείρησης συνέχισε να κυνηγάει έξω από αυτήν και να πυροβολεί ανεξέλεγκτα τον Στέφανο Κοκολογιάννη.

Η βεντέτα ξεκίνησε το 2012 όταν ο αδερφός του πρώην παίκτη του ριάλιτι «Mission», δoλoφόvησε τον γιο του 78χρονου που χθες το μεσημέρι καταδίωξε τον Στέφανο Κοκολογιάννη.

Όπως περιγράφει μέσα από το νοσοκομείο ο 35χρονος εργαζόμενος που δέχτηκε μια σφαίρα και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ο 78χρονος δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση και έριξε εννιά σφαίρες με τη δέκατη να βρίσκει τον ίδιο, ο οποίος όπως εξηγεί ακούγοντας τη φασαρία βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει.

«Μπήκε ο κύριος αυτός μέσα στην επιχείρηση που εργάζομαι και ήθελε τον Στέφανο. Στην αρχή πήγε να τον τρακάρει με το αυτοκίνητο. Ο Στέφανος φεύγει και μπαίνει μέσα στην εταιρεία και ο δράστης αρχίζει και πυροβολεί. Έριξε περίπου 9 σφαίρες και όταν βγήκε από την άλλη έξοδο της εταιρείας τη δέκατη σφαίρα την έφαγα εγώ και ο Στέφανος. Εγώ άκουσα πυροβολισμούς και φωνές και πήγα προς τα εκεί να δω τι συμβαίνει, να βοηθήσω. Δε σκέφτηκα ότι μπορεί να κινδυνεύσω. Η σφαίρα με βρήκε κάτω στην κοιλιά, στο λεπτό και παχύ έντερο. Ο πόνος ήταν αφόρητος, ακόμη πονάω».

Σύμφωνα με τον εργαζόμενο της επιχείρησης, η κατάσταση του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και εσπευσμένα υποβλήθηκε σε ένα επτάωρο χειρουργείο με τους γιατρούς να σταματούν την αιμορραγία.

«Έχω εννιά τρύπες στο παχύ έντερο και δύο στο λεπτό. Χθες υποβλήθηκα σε χειρουργείο από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 και μισή το βράδυ. Σήμερα είμαι καλύτερα. Δε θέλω να πω πολλά για τον δράστη, εδώ είναι Κρήτη, δεν κάνει να λες πολλά. Έχω οικογένεια, έχω δύο μικρά παιδιά. Η γυναίκα μου τους εξήγησε τα πάντα. Θα έρθουν το απόγευμα να με επισκεφτούν. Θέλω να πω στον κόσμο ότι τους ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον τους».

Ο 78χρονος ο οποίος χθες το βράδυ παραδόθηκε μαζί με τη σύζυγό του, σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για οπλοχρησία και για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σε βάρος της 80χρονης συζύγου του ασκήθηκε δίωξη για απλή συνέργεια με ψυχική συνδρομή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Τόσο ο 79χρονος όσο και η σύζυγός του έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν. Πρώτη θα απολογηθεί η 80χρονη αύριο Τετάρτη (22.1.25), ενώ την Πέμπτη (23.1.25) θα ακολουθήσει ο 79χρονος.

Πάντως, ο δικηγόρος του Στέφανου Κοκολογιάννη δήλωσε πως ο εντολέας του δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 79χρονου.

Ο Γιώργος Κοκοσάλης τόνισε πως ο Στέφανος Κοκολογιάννης θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και για τον λόγο αυτό, δε θα δηλώσει παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου

Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση ‑ Ποια αυτοκίνητα κινδυνεύουν

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Το «πιστοποιητικό ζωής» που αλλάζει τα πάντα

Νέα μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Νέο μπαμ στον ΠΑΟΚ της εποχής Μυστακίδη

Χάος σε γάμο στην Πολωνία: Η νύφη σύρθηκε στη φυλακή με νυφικό για τον ξυλοδαρμό της μητέρας της

Κόσμος 16.05.2026
Στη νύφη απαγορεύτηκε η επικοινωνία με τη μητέρα για δύο εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα

Στο εδώλιο παιδίατρος για την απώλεια όρχεος 16χρονου ‑ Σε μόνιμη υπογονιμότητα ο έφηβος

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ο γιατρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια μετά από μήνυση των γονιών