E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλγα Κεφαλογιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνω Μάτσα: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα»

Δημοσίευση 21/1/2025 | 12:59

Όλγα Κεφαλογιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνω Μάτσα: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει»

Η Υπουργός Πολιτισμού ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Μίνω Μάτσα με την ίδια να δίνει σαφή απάντηση.

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που έγινα μητέρα η προτεραιότητά μου και η οποιαδήποτε απόφασή μου θα έχει πάντα ως γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μου, το καλό των παιδιών μου, την ευτυχία των παιδιών μου. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια γυναίκα, μια μητέρα που έχει και μια δημόσια θέση αναγκάζεται να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση και μετά στην πολύ δύσκολη διαδικασία της δικαστικής διένεξης, το κάνει μόνο για τα παιδιά της.

Τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά ακόμα και έχω πάντα το μυαλό μου ότι σε μερικά χρόνια θα κοιτάξουν πίσω και θα δουν τι συνέβη τότε. Για αυτό θέλω να είμαι πολύ προσεκτική και στο τι δημοσιοποιείται και στο πώς το προστατεύω. Γιατί η ιδιωτικότητα των παιδιών πρέπει να προστατευτεί με κάθε τρόπο. Προσπάθησα να μην γίνει η ιστορία αυτή δημόσιο θέμα, αλλά δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε να το αξιοποιήσει για να δημιουργήσει έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, που ευτυχώς τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και δεν το καταλαβαίνουν» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Προσπάθησα με μια δήλωση να ζητήσω τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τη δική μου και των παιδιών. Επαναλαμβάνω ότι η προσπάθεια ήταν για να μην υπάρξει παραφιλολογία γύρω από το ζήτημα, να κλείσει εκεί. Δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε ακριβώς να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση. Εγώ είμαι εδώ για τα παιδιά μου και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για τα παιδιά μου και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι μπορεί να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει ή να σε απειλήσει. Αυτό που με νοιάζει είναι τι είναι καλό για τα παιδιά μου. Είμαι μια μάνα που υποχρεώνεται αυτή τη στιγμή να κάνει ό,τι πρέπει για τα παιδιά της, γιατί αυτές είναι οι αξίες με τις οποίες έχω μεγαλώσει» τόνισε η Υπουργός Τουρισμού.

Η Νίκη Λυμπεράκη ρώτησε στη συνέχεια την Όλγα Κεφαλογιάννη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη συμπεριφορά της απέναντι στον πρώην σύζυγό της:

«Ό,τι είχα να πω το έχω ξεκαθαρίσει. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου έχω απευθυνθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα στους πολίτες. Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον δημόσιο βίο, νομίζω και ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είμαι. Επειδή ακριβώς υπήρξε πάντα διαφάνεια και στην προσωπική μου ζωή και στη δημόσια, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να απαντάει κανείς σε πράγματα που αντιλαμβάνεστε ότι είναι απολύτως συκοφαντικά. Αισθάνεσαι ότι είναι πράγματα τόσο εξωφρενικά που δεν χρήζουν απαντήσεως» απάντησε η πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δείξε μου τα δάχτυλα των ποδιών σου και θα σου πω από πού κατάγεσαι

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μικρές λεπτομέρειες που κρύβουν μεγάλα μυστικά - ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται μια διαδεδομένη θεωρία για το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών

Το viral φιλί του Javier Bardem με την Kate Hudson που προκάλεσε σχόλια – Τι συμβαίνει πραγματικά

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μια σειρά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στα social media έβαλαν φωτιά στις συζητήσεις

Βόμβα στο MEGA: Τέλος η Φαίη Σκορδά και το «Buongiorno»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε επίσημα για την απόφαση σε συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού, με την τελευταία εκπομπή να έχει ήδη ορισθεί.

Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του γιου τους

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τζέιμς Χίρντεγκεν κατέθεσε αίτημα για επείγουσα ακρόαση σχετικά με τη ρύθμιση της επιμέλειας

Έρρικα Πρεζεράκου για τον Τάκη Γκώνια: «Ο Θεός σε ήθελε κοντά του ψυχή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
H Έρρικα Πρεζεράκου, αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media τον Τάκη Γκώνια

Μουντιάλ 2026: Μετά τη Βοστώνη οι Σκωτσέζοι βάζουν φωτιά και στο Μαϊάμι, βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Από τους οπαδούς που έχουν κλέψει την παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αυτοί της Σκωτίας

Αννα Βίσση: Ποια είναι η εκπληκτική νέα εμφάνισή της ενόψει της μεγάλης συναυλίας στο ΟΑΚΑ;

E-Daily 3.Left Χτες
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πρώτες εικόνες από τα παρασκήνια των προβών για το μεγαλεπήβολο show της 26ης Σεπτεμβρίου.

Στο ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα της GBL με 25 εκατομμύρια ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η συμφωνία είναι οριστική και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα μεταδίδονται από το ΣΚΑΪ μέχρι το 2029

Ο εμβληματικός φίλαθλος «άγαλμα» του Κονγκό έφτασε στο Μουντιάλ ‑ Ποιος είναι ο «Λουμούμπα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μισέλ Κούκα Μπολαντίνγκα έγινε viral στα social media κατά τη διάρκεια του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς πόζαρε ως άγαλμα του δολοφονημένου ηγέτη της ανεξαρτησίας του Κονγκό, Πατρίς Λουμούμπα πάνω σε ένα βάθρο, έχοντας το δεξί του χέρι υψωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων

Ποιος φίλησε τη Σακίρα στις κερκίδες του Μουντιάλ, το βίντεο που έγινε viral

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στάδιο του Ντάλας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αργεντινής ενάντια στην Αυστρία και ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε στις κάμερες σχολιάστηκε έντονα στα social media