E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλγα Κεφαλογιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνω Μάτσα: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα»

Δημοσίευση 21/1/2025 | 12:59

Όλγα Κεφαλογιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνω Μάτσα: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει»

Η Υπουργός Πολιτισμού ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Μίνω Μάτσα με την ίδια να δίνει σαφή απάντηση.

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που έγινα μητέρα η προτεραιότητά μου και η οποιαδήποτε απόφασή μου θα έχει πάντα ως γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μου, το καλό των παιδιών μου, την ευτυχία των παιδιών μου. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια γυναίκα, μια μητέρα που έχει και μια δημόσια θέση αναγκάζεται να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση και μετά στην πολύ δύσκολη διαδικασία της δικαστικής διένεξης, το κάνει μόνο για τα παιδιά της.

Τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά ακόμα και έχω πάντα το μυαλό μου ότι σε μερικά χρόνια θα κοιτάξουν πίσω και θα δουν τι συνέβη τότε. Για αυτό θέλω να είμαι πολύ προσεκτική και στο τι δημοσιοποιείται και στο πώς το προστατεύω. Γιατί η ιδιωτικότητα των παιδιών πρέπει να προστατευτεί με κάθε τρόπο. Προσπάθησα να μην γίνει η ιστορία αυτή δημόσιο θέμα, αλλά δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε να το αξιοποιήσει για να δημιουργήσει έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, που ευτυχώς τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και δεν το καταλαβαίνουν» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Προσπάθησα με μια δήλωση να ζητήσω τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τη δική μου και των παιδιών. Επαναλαμβάνω ότι η προσπάθεια ήταν για να μην υπάρξει παραφιλολογία γύρω από το ζήτημα, να κλείσει εκεί. Δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε ακριβώς να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση. Εγώ είμαι εδώ για τα παιδιά μου και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για τα παιδιά μου και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι μπορεί να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει ή να σε απειλήσει. Αυτό που με νοιάζει είναι τι είναι καλό για τα παιδιά μου. Είμαι μια μάνα που υποχρεώνεται αυτή τη στιγμή να κάνει ό,τι πρέπει για τα παιδιά της, γιατί αυτές είναι οι αξίες με τις οποίες έχω μεγαλώσει» τόνισε η Υπουργός Τουρισμού.

Η Νίκη Λυμπεράκη ρώτησε στη συνέχεια την Όλγα Κεφαλογιάννη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη συμπεριφορά της απέναντι στον πρώην σύζυγό της:

«Ό,τι είχα να πω το έχω ξεκαθαρίσει. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου έχω απευθυνθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα στους πολίτες. Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον δημόσιο βίο, νομίζω και ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είμαι. Επειδή ακριβώς υπήρξε πάντα διαφάνεια και στην προσωπική μου ζωή και στη δημόσια, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να απαντάει κανείς σε πράγματα που αντιλαμβάνεστε ότι είναι απολύτως συκοφαντικά. Αισθάνεσαι ότι είναι πράγματα τόσο εξωφρενικά που δεν χρήζουν απαντήσεως» απάντησε η πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διάσημοι που στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποιοι σταρ συντάσσονται με τον 47ο Πρόεδρο των ΗΠΑ

Celebrity Stories 26.02.2026
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό και την τεχνολογία, τα γνωστά πρόσωπα που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε πως βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και τον απεικονίζει να διαφημίζει μια υπηρεσία πρόκειται για δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης και είναι ψεύτικο

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Η σύζυγος του ράπερ φέρεται πως του είχε δώσει τελεσίγραφο για τον γάμο τους

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ρία Ελληνίδου: Το πρώτο κοινό βίντεο από την εξωτική Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι μοιράζεται μοναδικές στιγμές από το ταξίδι του για τον Αγιο Βαλεντίνο!

J2US: Έκτακτη ανακοίνωση του OPEN για τον Κώστα Δόξα

Media Χτες
Μετά την καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Έγκυος η Μπόνι Μπλου μετά το «challenge» με 400 άντρες

Social Χτες
Αποκάλυψε θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Ο Μπραντ Πιτ στο λιμάνι της Ύδρας: Μπήκε στο vintage ιπτάμενο δελφίνι για τα γυρίσματα

Tabloid Χτες
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Tabloid Χτες
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Tabloid Χτες
Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση