E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλγα Κεφαλογιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνω Μάτσα: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα»

Δημοσίευση 21/1/2025 | 12:59

Όλγα Κεφαλογιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνω Μάτσα: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει»

Η Υπουργός Πολιτισμού ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Μίνω Μάτσα με την ίδια να δίνει σαφή απάντηση.

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που έγινα μητέρα η προτεραιότητά μου και η οποιαδήποτε απόφασή μου θα έχει πάντα ως γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μου, το καλό των παιδιών μου, την ευτυχία των παιδιών μου. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια γυναίκα, μια μητέρα που έχει και μια δημόσια θέση αναγκάζεται να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση και μετά στην πολύ δύσκολη διαδικασία της δικαστικής διένεξης, το κάνει μόνο για τα παιδιά της.

Τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά ακόμα και έχω πάντα το μυαλό μου ότι σε μερικά χρόνια θα κοιτάξουν πίσω και θα δουν τι συνέβη τότε. Για αυτό θέλω να είμαι πολύ προσεκτική και στο τι δημοσιοποιείται και στο πώς το προστατεύω. Γιατί η ιδιωτικότητα των παιδιών πρέπει να προστατευτεί με κάθε τρόπο. Προσπάθησα να μην γίνει η ιστορία αυτή δημόσιο θέμα, αλλά δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε να το αξιοποιήσει για να δημιουργήσει έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, που ευτυχώς τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και δεν το καταλαβαίνουν» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Προσπάθησα με μια δήλωση να ζητήσω τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τη δική μου και των παιδιών. Επαναλαμβάνω ότι η προσπάθεια ήταν για να μην υπάρξει παραφιλολογία γύρω από το ζήτημα, να κλείσει εκεί. Δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε ακριβώς να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση. Εγώ είμαι εδώ για τα παιδιά μου και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για τα παιδιά μου και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι μπορεί να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει ή να σε απειλήσει. Αυτό που με νοιάζει είναι τι είναι καλό για τα παιδιά μου. Είμαι μια μάνα που υποχρεώνεται αυτή τη στιγμή να κάνει ό,τι πρέπει για τα παιδιά της, γιατί αυτές είναι οι αξίες με τις οποίες έχω μεγαλώσει» τόνισε η Υπουργός Τουρισμού.

Η Νίκη Λυμπεράκη ρώτησε στη συνέχεια την Όλγα Κεφαλογιάννη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη συμπεριφορά της απέναντι στον πρώην σύζυγό της:

«Ό,τι είχα να πω το έχω ξεκαθαρίσει. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου έχω απευθυνθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα στους πολίτες. Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον δημόσιο βίο, νομίζω και ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είμαι. Επειδή ακριβώς υπήρξε πάντα διαφάνεια και στην προσωπική μου ζωή και στη δημόσια, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να απαντάει κανείς σε πράγματα που αντιλαμβάνεστε ότι είναι απολύτως συκοφαντικά. Αισθάνεσαι ότι είναι πράγματα τόσο εξωφρενικά που δεν χρήζουν απαντήσεως» απάντησε η πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανω κάτω το OPEN με τρελές ανακατατάξεις στις εκπομπές

Media 11.03.2026
Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Θέμη Μάλλη, ανακοινώθηκαν επισήμως οι πρώτες αλλαγές.

Γιώργος Μαρίνος: Ο πρώτος που δήλωσε ανοιχτά ομοφυλόφιλος – Ο μεγάλος έpωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Tabloid 11.03.2026
Η στάση του θεωρήθηκε τότε προκλητική, σχεδόν σκανδαλώδης

Αντιμέτωπη με ισόβια η γυναίκα που πυροβόλησε έξω από το σπίτι της Rihanna

Tabloid 11.03.2026
Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι το περιστατικό ήταν «τρομακτικό» για την τραγουδίστρια, αλλά «ευτυχώς όλοι είναι ασφαλείς»

Βίκυ Παγιατάκη: Έσπασε on air για τον Γιώργο Μαρίνο – «Μου είχε κάνει πρόταση γάμου!»

Tabloid 11.03.2026
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης 11 Μαρτίου η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαρίνου

Σάλος στα social media για το αδυνατισμένο πρόσωπο της Μάργκοτ Ρόμπι

Social 11.03.2026
«Γιατί να αποστεωθεί αυτή η κούκλα;» γράφουν

Μάρτζυ Λαζάρου: «Πήγα στη διατροφολόγο και έφυγα κλαίγοντας»

Tabloid 11.03.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζοντας την αλλαγή στην εμφάνισή της, μίλησε για την απώλεια 20 κιλών.

Ακης Δείξιμος για Κώστα Δόξα: Ο αδερφός μου θα δικαιωθεί, γνωρίζω την αλήθεια

Tabloid 11.03.2026
Tι είπε και για την απομάκρυνσή του αδερφού από το J2US

Η κίνηση του Αντόνιο Μπαντέρας που συγκίνησε τον πλανήτη

Celebrity Stories 11.03.2026
Ο διάσημος ηθοποιός ενώνει τη φωνή και τους πόρους του με κορυφαίο επιστήμονα σε μια μάχη ζωής, χρηματοδοτώντας έρευνα που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ογκολογίας

Bruno Mars: Ιστορική επιστροφή στην κορυφή του Billboard 200 μετά από 13 χρόνια

Media Χτες
Ο Bruno Mars επέστρεψε δυναμικά στην κορυφή του Billboard 200 με το νέο του άλμπουμ «The Romantic», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του απευθείας στο Νο.1

Έξαλλος ο Τσαλίκης: «Η Χαρά Τσιώλη βρίζει κάτω από τις αναρτήσεις μου ‑ Γράφει ξεπεσμένος, κλέφτης»

Tabloid Χτες
Ένα νέο beef ξεκίνησε στην ελληνική σόουμπιζ, ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τη Χαρά Τσιώλη και μάλιστα δημόσια θέα

Thylane Blondeau: «Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» αρραβωνιάστηκε στην Ελλάδα

Tabloid Χτες
Η Γαλλίδα καλλονή και μοντέλο Thylane Blondeau, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε