E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγε άρον άρον – Η αντίδρασή της σε ερώτηση για την Έλενα Χριστοπούλου

Η αποκάλυψη για το GNTM

Δημοσίευση 21/1/2025 | 12:29

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγε άρον άρον – Η αντίδρασή της σε ερώτηση για την Έλενα Χριστοπούλου

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ίδια στάθηκε να κάνει δηλώσεις μπροστά σε αυτή, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του καναλιού που επίσης την περίμενε εκεί.

Ρωτήθηκε, αρχικά, για το GNTM που φαίνεται πως θα επιστρέψει και πάλι την επόμενη σεζόν – δείτε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε, ενώ όταν η συζήτηση πήγε ξανά στον σάλο που έγινε με την Έλενα Χριστοπούλου και την διαμάχη μεταξύ τους, έφυγε άρον άρον.

Η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε ερώτηση για την Έλενα Χριστοπούλου

«Θα περιμένετε να δείτε διάφορα. Το GNTM αργεί ακόμα…», απάντησε αρχικά όταν ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα είναι στο show, ωστόσο έπειτα πρόσθεσε: «Βοηθάει πολύ τα νέα παιδιά, αν γίνει εύχομαι να πάει καλά. Θα δούμε αν θα είμαι. Ξέρω ότι υπάρχει τεράστια ανυπομονησία».

Και όταν ο ρεπόρτερ την ρώτησε για την πρώην συνεργάτιδά της και κολλητή της, Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε: «Ό,τι ήταν να πω το έχω πει, ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια» και έφυγε με γοργούς ρυθμούς.

Μετά την προβολή του βίντεο, στην εκπομπή, δεν σχολίασαν κάτι σχετικά με το τελευταίο θέμα, ωστόσο η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε για το GNTM πως: «Το GNTM θα γίνει σίγουρα του χρόνου. Αν δεν έχει ξεκινήσει συζητήσεις η Ηλιάνα, θα ξεκινήσει άμεσα».

Όσον αφορά στο θέμα με την Έλενα Χριστοπούλου, υπενθυμίζεται πως οι δυο τους βρίσκονται σε διαμάχη, καθώς η ίδια είχε εξομολογηθεί για την booker: «Πολλές φορές οι ιερές λέξεις όπως μητέρα, αγάπη, φροντίδα χρησιμοποιούνται με σκοπό να σε βάλουν σε ένα συναισθηματικό λήθαργο. Αυτό σε οδηγεί να μη βλέπεις κάτω από τη μύτη σου. Όταν συνειδητοποιείς πως κάτω από τον μανδύα της αγάπης, βρισκόσουν σε ένα καθεστώς συσκότισης, όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά.

Νομίζω ότι είναι μια ματαίωση αλλά υπάρχει λήξη της συνεργασίας γιατί πάνω στην πορεία της δουλειάς, άλλαξαν κάποιοι συνεργάτες μου, οι οποίοι μου ζήτησαν πληροφορίες που αγνοούσα και δεν κατάφερα να τις βρω εκεί που θα έπρεπε. Έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά επειδή οδηγήθηκε στο κενό, αναγκάστηκα να λήξω τη συνεργασία με την Έλενα Χριστοπούλου.

/repository/2024/iliana-papageorgiou-1.jpg.jpg

Δεν θα ήθελα να απαντήσω αν έχει γίνει λάθος, γιατί νομίζω θα είναι δύσκολο. Υπήρχε για πάρα πολύ καιρό μια αχτίδα ελπίδας ότι έγινε λάθος. Έκανα κάθε προσπάθεια. Γνωριζόμασταν 14 χρόνια, από την αρχή μου ως μοντέλο. Πρέπει να το δουλέψω και ήδη δουλεύω το θέμα με την εμπιστοσύνη. Ό,τι και να έχει συμβεί με έχουν κάνει να πατάω γερά στα πόδια μου, στα δικά μου και δεν σταματάω ποτέ να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία. Δεν σταματάει η ζωή προχωράει. Δεν θα επιτρέψω να χαθούν τα καλύτερα μου χρόνια για οτιδήποτε.

Προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να είναι παντού είτε πρέπει είτε όχι, στη δική μου περίπτωση δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί, αλλά θα καταλάβω. Δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω» και έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν ξαναμιλήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραφώτης: «Είχα κλείσει από πέρυσι τη συναυλία στο Ισραήλ»

TV Buzz 07.07.2025
«Δεν έγινε πόλεμος κι εγώ αποφάσισα τώρα που γίνεται πόλεμος εγώ να πάω στο Ισραήλ»

Παντρεύτηκε η Mel B των Spice Girls και μόνο ένα μέλος του συγκροτήματος πήγε στον γάμο

Tabloid 07.07.2025
Στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν αρκετοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού

Cardi B: «Αγνώριστη» στο αεροδρόμιο της Μυκόνου ‑ Έφυγε χωρίς να την αναγνωρίσει κανείς

Tabloid 07.07.2025
Η σταρ της ραπ σκηνής συνδύασε διακοπές και δουλειά

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παντρεύεται σήμερα με την Αλεξάνδρα Νίκα

Tabloid 07.07.2025
Δείτε φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μέρος που θα παντρευτούν δίπλα στη θάλασσα

Γιώργος Παπαδάκης: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Tabloid 07.07.2025
«Κακά τα ψέματα το να βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο κάθε πρωί για 34 χρόνια από ένα σημείο και μετά λες να δω κι εγώ κάτι διαφορετικό»

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» στο Open με Μαλέσκου και Κωνσταντάρα

TV Buzz 07.07.2025
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου έκαναν πρεμιέρα με την εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» μέσα από τη συχνότητα του Open

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με το «Καλοκαίρι Παρέα»

TV Buzz 07.07.2025
«Χαίρομαι που ξεκινώ κάτι καινούργιο, το οποίο όμως μού είναι βαθιά γνώριμο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

H Lizzo γιόρτασε την αλλαγή στη σιλουέτα της μετά το Ozempic με μαγιό α λα Πάμελα Αντερσον

Tabloid 07.07.2025
Αφού φόρεσε το μαγιό η Lizzo πόζαρε δίπλα σε μια πισίνα δείχνοντας με τα χέρια της το κορμί της

Η Καίτη Γαρμπή με μαύρο μπικίνι χαλαρώνει στην πισίνα

Tabloid 07.07.2025
Η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνει το καλοκαίρι, ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη