E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Ζαμπέτας: Ο εντυπωσιακός εγγονός του Ζαμπέτα ακολουθεί τα χνάρια του, μεταφέροντας το ταλέντο και τη βαριά κληρονομιά

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 39 του χρόνια ο γιος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/1/2025 | 13:53

Γιώργος Ζαμπέτας: Ο εντυπωσιακός εγγονός του Ζαμπέτα ακολουθεί τα χνάρια του, μεταφέροντας το ταλέντο και τη βαριά κληρονομιά

Ο εγγονός του Γιώργου Ζαμπέτα, ο οποίος κουβαλάει μια πολύ βαριά κληρονομιά έχει κάνει την αγαπή του επάγγελμα και ασχολείται με τη μουσική.Παράλληλα ο Γιώργος Ζαμπέτας, είναι 39 ετών σήμερα, είχε γνωρίσει πριν από 13 χρόνια και τον θείο του, Γιώργο Νταλάρα κάνοντας μάλιστα και μια συνεργασία μαζί.

Ο εγγόνος του Γιώργου Ζαμπέτα, ο οποίος κουβαλάει μια πολύ βαριά κληρονομιά έχει κάνει την αγαπή του επάγγελμα και ασχολείται με τη μουσική.

Παράλληλα ο Γιώργος Ζαμπέτας, είναι 39 ετών σήμερα, είχε γνωρίσει πριν από 13 χρόνια και τον θείο του, Γιώργο Νταλάρα κάνοντας μάλιστα και μια συνεργασία μαζί.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ζαμπέτας – Η βαριά κληρονομιά και το επάγγελμά του

Ο Γιώργος Ζαμπέτας, είναι εγγονός του αξεπέραστου Γιώργου Ζαμπέτα και έχει κάνει το πάθος του για τη μουσική επάγγελμα.

Ο 39χρονος σήμερα εγγονός του αείμνηστου Ζαμπέτα ακολούθησε μία πορεία που ήταν μονόδρομος για εκείνον καθώς εκτός από τον Ζαμπέτα κληρονόμησε ένα ακόμη σπουδαίο όνομα. Μητέρα του είναι η αδελφή του Γιώργου Νταλάρα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Προέρχομαι από δύο μουσικές οικογένειες, ο πατέρας μου είναι ο Μιχάλης Ζαμπέτας και η μητέρα μου η Ελένη Νταλάρα, τραγουδίστρια και ο πατέρας μου, μουσικός. Οι παππούδες μου, ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Λουκάς Νταλάρας. Οπότε δεν μπορούσα κι εγώ να ξεφύγω από τη μουσική παράδοση», είχε δηλώσει το 2022 για την οικογένειά του.

Το τραγούδι και η συνεργασία με τον θείο του, Γιώργο Νταλάρα

«Πριν από δέκα χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι, είπα να αξιοποιήσω κάποια αρχεία που άφησε ο πατέρας μου, από ακυκλοφόρητη μουσική του Γιώργο Ζαμπέτα και να τα κάνουμε ένα δίσκο με τους φίλους μουσικούς και να ακούσει ο κόσμος κάτι που ο Γιώργος δεν πρόλαβε να βγάλει», ανέφερε.

Για την συνεργασία με τον θείο του: «Με τον Γιώργο Νταλάρα, παρότι είναι θείος μου, δεν είχαμε κάποια σχέση μέχρι που έφτασα 26 χρονών, πριν από δέκα χρόνια, δηλαδή, όταν πήγα και τον βρήκα στο καμαρίνι του.

Συστηθήκαμε και του έδωσα την δουλειά μου, να δει μέσα από ένα δείγμα τι κάνω και το αφήσαμε ανοιχτό. Μετά με κάλεσε γιατί του άρεσε η δουλειά και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε», είπε ο Γιώργος Ζαμπέτας.

«Ήμουν πολύ νέος όταν έφυγε ο Γιώργος Ζαμπέτας, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα πήγαινα στο σπίτι του, στα τελευταία του ήταν στεναχωρημένος γιατί δεν αναγνωρίστηκε το έργο του όσο θα έπρεπε. Δεν ήταν πολύ κοντά μου ως παππούς, ήταν όμως ένας φυσιολογικός παππούς, αυτό μου άρεσε», είχε πει ο Γιώργος μιλώντας για τον παππού από τον οποίο κληρονόμησε το βαρύ όνομά του.

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 39 του χρόνια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 15.11.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 15.11.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω 17‑18 ώρες την ημέρα»

TV Buzz Χτες
«Δεν μπορώ να κάθομαι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια ξεφεύγει από τις όρκες πηδώντας στο σκάφος φωτογράφου

Social Χτες
Αν και η φώκια έπεσε από το σκάφος τουλάχιστον μία φορά, κατάφερε να ξαναγυρίσει και τελικά οι όρκες απομακρύνθηκαν μετά από περίπου 15 λεπτά

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Media Χτες
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Tabloid Χτες
«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέθεσε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ κατά της Έλενας Χριστοπούλου

Tabloid Χτες
Το μοντέλο κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδος της

Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του «A Star Is Born»