E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το τραγούδι ‑ τρολάρισμα του Γιώργου Καπουτζίδη για τους coaches του «The Voice»

Όπως συνηθίζει, ο παρουσιαστής φύλαξε για το τέλος το χιουμοριστικό τραγούδι που έγραψε για τους Χρήστο Μάστορα, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Μαζωνάκη και Πάνο Μουζουράκη

Δημοσίευση 20/1/2025 | 11:53

Το τραγούδι ‑ τρολάρισμα του Γιώργου Καπουτζίδη για τους coaches του «The Voice»

Όπως συνηθίζει να κάνει σε κάθε φινάλε του «The Voice», ο Γιώργος Καπουτζίδης φύλαξε για το τέλος το χιουμοριστικό τραγούδι που έγραψε για τους 4 coaches.

Ο παρουσιαστής τραγούδησε τα κομμάτια που ετοίμασε ειδικά για τον Χρήστο Μάστορα, την Έλενα Παπαρίζου, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Πάνο Μουζουράκη, με στίχους εμπνευσμένους από την προσωπικότητα και την πορεία του καθενός ξεχωριστά. Μάλιστα, μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σκηνή εμφανίστηκαν όλοι οι παίκτες του μουσικού διαγωνισμού που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό και τον βοήθησαν στην ερμηνεία του.

Δείτε το βίντεο:

Αρχικά, ο παρουσιαστής προσπάθησε να ξεγελάσει τους coaches λέγοντας ότι φέτος δεν είχε προλάβει να γράψει το καθιερωμένο πλέον act του. «Σας έχω πει για το τρολάρισμα και για όλα αυτά τα πράγματα και ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Ήθελα πάρα πολύ, πάρα πολύ να το κάνω, ξέρετε πόσο το απολαμβάνω, απλώς ήρθαν και τα πράγματα λίγο ανάποδα, είχα και έλλειψη χρόνου, είχα γραψίματα, είχα θέατρα, είχα διάφορα, δεν μπόρεσα, δεν είχα τον χρόνο. Βασικά, νομίζω δεν είχα την ενέργεια και τη δύναμη, δεν είχα έμπνευση, αλλά είχα…».

Ωστόσο, ο Γιώργος Καπουτζίδης την επόμενη στιγμή πήρε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να τραγουδά απευθυνόμενος στον Χρήστο Μάστορα: «Αλλά υπάρχουν και άλλοι ρόλοι που υπάρχουν στα συρτάρια που μπορείς εσύ αν θες να υποδυθείς και υπάρχει ενδιαφέρον από υπάρχοντα κανάλια και από τέσσερα γραφεία παραγωγής, διότι υπάρχουν βιογραφίες εν ζωή και όχι μόνο, υπάρχει ο Μπόνο, υπάρχει ο Σοφοκλής, υπάρχει ο Νέρωνας, ο Σόλωνας, ο Πλάτωνας, αν ξέρεις μπάλα υπάρχει ο Χατζηπαναγής…».

Στη συνέχεια, πέρασε στην Έλενα Παπαρίζου. «Αν είσαι από τη Θεσσαλία, αν είσαι από τη Σουηδία, ή από κάπου αλλού ανάμεσα στις δυο, σίγουρα ξέρει τον θειό σου, την ξαδέλφη, τον νονό σου, τον πατέρα ή κάποιον ανιψιό», τραγούδησε, ανάμεσα σε άλλα.

Σειρά είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης, για τον οποίο είπε: «Όλα καλά, όλα χρυσά, μέχρι που ήρθες εσύ και αναρωτιόμασταν συνέχεια τι έχεις ντυθεί. Στο πρώτο γύρισμα νομίζω ότι είχες αποκοιμηθεί, δεν αντιδρούσες, δε γυρνούσες, δεν υπήρχε επαφή, αλλά μετά σου βγήκε η στόφα η αυτοκρατορική και αποφάσισες πως θέλεις να κερδίσεις εσύ».

Για το τέλος έμεινε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Όταν έγινες πατέρας είπα θα λογικευτείς, σκέφτηκα θα ορθοποδήσεις, σίγουρα θα μαζευτείς. Η πατρότητα σε αλλάζει, γίνεσαι πιο σοβαρός, ώσπου μια αποφράδα μέρα, ήρθε αυτός για διπλανός και το κάνατε εδώ μέσα σκέτο παιδικό σταθμό», τραγούδησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το βράδυ της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «The Voice». Στον μεγάλο τελικό διαγωνίστηκαν οι Fey Kross και Γιάννης Σιαχάμης από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, οι Ευαξένια Ανθούλα και Σοφία Χριστοφορίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, οι Τηλέμαχος Αβραντάς και Φιλίππα Κοκορομύτη από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και οι Πάνος Κατσιέρης και Βαγγέλης Ζούλας από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Στην τελική δυάδα έφτασαν η Σοφία Χριστοφορίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ο Βαγγέλης Ζούλας από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη. Νικήτρια τελικά αναδείχθηκε η Σοφία Χριστοφορίδου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκος Ορφανός: Η ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας του ‑ «Βγαίνω νικητής»

Tabloid 04.05.2025
Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι είναι καλά

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα ήθελα να είμαι αναρχικός, αλλά δεν έχω τα κότσια ‑ Είμαι αριστερός

Tabloid 04.05.2025
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα πολιτικά του πιστεύω, λέγοντας πως είναι «συστημικός» και ισχυρίστηκε πως δεν αποζητά την αποδοχή του κόσμου

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου: «Επιτέλους παντρεύεται ... Θα κάνει αγόρι!»

Tabloid 04.05.2025
Πώς σχολίασαν την πρόταση γάμου στο Παρίσι

Μεγάλη χαρά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση

Tabloid 04.05.2025
O Γιάννης Αντετοκούνμπο, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύζυγός του, Μαράια, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής

Δήμητρα Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με την καραμπίνα ...»

Tabloid 04.05.2025
Το σκεφτόμουν τις προάλλες, είχε γίνει δυο φορές αυτό, δεν το αναγνώρισε ποτέ το επάγγελμά μου»

Έγκυος γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Tabloid 04.05.2025
Πρόκειται να γίνει μητέρα για 2η φορά

Light: «Αν εγώ είμαι μια φορά @@@@@@@ που έκανα το λάθος, εσείς ... »

Tabloid 04.05.2025
Ο Light ζήτησε συγγνώμη δημοσίως για το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις

Στα σκαλιά της εκκλησίας η Ευαγγελία Αραβανή

Tabloid 04.05.2025
Την Κυριακή 11 Μαΐου το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ παράλληλα θα τελέσει τη βάφτιση του γιου τους

Παντρεύεται η Κατερίνα Καινούργιου

Tabloid 04.05.2025
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής της έκανε πρόταση γάμου