E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλαυδία: «Δε φανταζόμουν ότι θα πάω στην Eurovision»

Η Eurovision ήταν όνειρο για μένα από τότε που ήμουν πολύ μικρή, είπε η διαγωνιζόμενη που θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Δημοσίευση 19/1/2025 | 18:29

Κλαυδία: «Δε φανταζόμουν ότι θα πάω στην Eurovision»

Η Κλαυδία είναι ανάμεσα στους υποψηφίους που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2025. Η Κλαυδία εξήγησε ότι το τραγούδι «Αστερομάτα» είναι μια συνεργασία με τους Arcade, την καλλιτεχνική ομάδα με την οποία συνεργάζεται.

«Είναι μια δημιουργία με τους Arcade, εγώ συμμετέχω στη σύνθεση και οι στίχοι είναι όλοι των παιδιών. Η Eurovision ήταν όνειρο για μένα από τότε που ήμουν πολύ μικρή. Είναι ένας διαγωνισμός που με έχει κρατήσει πάρα πολλές φορές στην τηλεόραση. Είμαι πολύ χαρούμενη που η πορεία μου έχει μια άνοδο, από τότε που συμμετείχα στο Voice. Ήμουν και τυχερή με τις επιλογές που έκανα», είπε αρχικά.

Μιλώντας για την επιλογή το τραγούδι της να έχει ελληνικό στίχο, η νεαρή εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι που είχε εξ' αρχής στο μυαλό της, καθώς από μικρή μιλάει περισσότερο στα αγγλικά. «Είναι ένα τραγούδι ελληνικό η Αστερομάτα. Όταν σκεφτόμουν παλιά ότι μπορεί να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στην Eurovision, δε φανταζόμουν ότι θα το κάνω με ελληνικό στίχο. Από μικρή, η αγγλική γλώσσα ήταν σαν μητρική μου. Άκουγα και τραγουδούσα κυρίως ξένα. Είχα ανεβάσει ένα βίντεο που έλεγα ένα τραγούδι της Κριστίνα Αγκιλέρα και μου έβαλε καρδούλα. Ένιωσα δέος. Φρίκαρα και πάτησα να δω αν είναι το πραγματικό της προφίλ», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε ότι θεωρεί την Έλενα Παπαρίζου «καλλιτεχνική της μαμά». «Η Έλενα Παπαρίζου είναι η καλλιτεχνική μου μαμά», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αχάμπαρος ο Τσελίκας: Είπε τα κάλαντα στον «αέρα» με την τσίμπλα στο μάτι!

Media 31.12.2025
Ο γνωστός ρεπόρτερ ξεκίνησε το πρωινό του ρεπορτάζ λέγοντας στον «αέρα» τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Η Χάιντι Κλουμ συνεχίζει τις τόπλες εμφανίσεις σε παραλία της Καραϊβικής

Tabloid 31.12.2025
Το πρώην μοντέλο κάνει διακοπές με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά που δημιούργησε ερωτηματικά

Tabloid 31.12.2025
Έφερε τα πάνω κάτω λίγες ώρες πριν αλλάξει η χρονιά!

Η Ζέτα Δούκα έκανε το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 και έστειλε ευχές για το νέο έτος

Social 31.12.2025
Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid Χτες
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid Χτες
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid Χτες
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid Χτες
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid Χτες
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»