E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ισπανία: «Ήταν σαν να κάναμε ελεύθερη πτώση» ‑ Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ατύχημα στο χιονοδρομικό

«Ζήσαμε στιγμές πανικού»

Δημοσίευση 18/1/2025 | 19:31

Ισπανία: «Ήταν σαν να κάναμε ελεύθερη πτώση» ‑ Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ατύχημα στο χιονοδρομικό

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρό ατύχημα που το Σάββατο (18/1) στο χιονοδρομικό κέντρο Αστούν στην Αραγωνία της Ισπανίας.

Συνολικά τραυματίστηκε 30 άνθρωποι Το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβατήρας έκανε «βουτιά» από ύψος 15 μέτρων, ενώ οι προσπάθειες διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, τρεις τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι υπόλοιποι φέρουν σοβαρά τραύματα, αλλά η κατάστασή τους είναι σταθερή.

«Ήμασταν στα καθίσματα του αναβατήρα και άρχισε να πέφτει. Ήταν σαν να κάναμε ελεύθερη πτώση και μετά ξεκίνησε το φαινόμενο της τραμπάλας: πηγαίναμε από τη μια πλευρά στην άλλη. Ζήσαμε στιγμές πανικού» δηλώνει ο Γκιμενέζ στην El Pais.

«Οι πίστες ήταν γεμάτες, γιατί είναι ηλιόλουστη μέρα και έχει καλό χιόνι. Ένας από τους τροχούς που γυρίζει τους αναβατήρες έσπασε, άνθρωποι ανεβοκατεβαίναν, ενώ άλλοι κατέληξαν στο έδαφος» δήλωσε ένας άλλος σκιέρ που βίωσε το συμβάν. «Όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες εργάζονται για τη φροντίδα των πληγέντων και των τραυματιών», δημοσίευσε στην πλατφόρμα του X (πρώην Twitter) ο πρόεδρος της Αραγωνίας, Χόρχε Αθκόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αυλαία», έγραψε η μητέρα του σε ανάρτησή της στο Facebook - Η απώλειά του βύθισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο ‑ Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο, λέει ο Γεωργιάδης

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η σύλληψη του ιατρού δεν έχει «καμμία σχέση ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης»

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα