E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Χολίδης: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς με τη σύντροφό του

Μετά από τρία χρόνια σχέσης

Δημοσίευση 18/1/2025 | 18:30

Χρήστος Χολίδης: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς με τη σύντροφό του
christos_cholidis

Το επόμενο - μεγάλο - βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του, Κατερίνα Γκιουζέλη.

Σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του, θα παντρευτούν φέτος το καλοκαίρι με τον Χρήστο Χολίδη να ντύνεται γαμπρός.

Μάλιστα, σύμφωνα µε ανθρώπους από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου, στην Αθήνα. Όσον αφορά τους κουμπάρους, θα είναι πρόσωπα του ζευγαριού από το φιλικό τους περιβάλλον.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια περίπου, ωστόσο κρατούν τη σχέση τους σε γενικές γραμμές μακριά από τα φλας και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι μετρημένες και διακριτικές.

Σε συνεντεύξεις, ο Χρήστος Χολίδης αποφεύγει µε διπλωματικό τρόπο τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, όσον αφορά τον γάμο, δήλωνε: «Δεν µου ταιριάζει ως ιδέα. Δεν βλέπεις ότι τον πρώτο χρόνο παντρεύονται και μετά δεν ξέρουν ποια πόρτα να πρωτοανοίξουν για να φύγουν και οι δύο; Τι είναι; Μια ωραία γιορτή και τέλος. Όχι, δεν θεωρώ ότι µε αντιπροσωπεύει, ούτε είναι ο µόνος δρόμος για να δημιουργήσεις οικογένεια».

Ωστόσο, ο Χρήστος Χολίδης πάντα φλέρταρε µε την ιδέα τού να γίνει ένας καλός μπαμπάς. «Πάντως, θα γίνω και αυστηρός πατέρας. Και αυτό το λέω επειδή και έχω ζήσει, αλλά και έχουν δει πολλά τα µάτια µου. Οπότε θα τρέμω μήπως πάθουν κάτι τα παιδιά µου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία