E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στίβεν Κινγκ: Να ακυρωθούν τα Όσκαρ

«Καμία λάμψη με το Λος Αντζελες να φλέγεται», έγραψε ο Στίβεν Κινγκ στο Bluesky

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2025 | 20:40

Στίβεν Κινγκ: Να ακυρωθούν τα Όσκαρ

Να ακυρωθούν τα Όσκαρ ζητά ο Στίβεν Κινγκ, γράφοντας στα social media: «Καμία λάμψη με το Λος Άντζελες να φλέγεται».

Ο Αμερικανός συγγραφέας βιβλίων τρόμου προέτρεψε την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών να ακυρώσει την τελετή απονομής των βραβείων μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες.

«Δεν ψηφίζω για τα Όσκαρ φέτος» έγραψε ο Στίβεν Κινγκ στο Bluesky, την κοινωνική πλατφόρμα στην οποία συμμετέχει μετά την απομάκρυνση του από το X πρόσφατα. «Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να την ακυρώσουν. Καμία λάμψη με το Λος Άντζελες να φλέγεται» συμπλήρωσε.

Not voting in the Oscars this year. IMHO they should cancel them. No glitz with Los Angeles on fιre.

— Stephen King (@stephenking.bsky.social) 15 Ιανουαρίου 2025 στις 5:44 μ.μ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR η 97η τελετή απονομής των Όσκαρ 2025 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ καθυστέρησε για δεύτερη φορά και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου.

Η Ακαδημία ακύρωσε το γεύμα για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και διευκρίνισε ότι θα τιμήσει όσους προσφέρουν στην πρώτη γραμμή για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση των καταστροφών.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον αντίκτυπο των πυρκαγιών και τις βαθιές απώλειες που βίωσαν τόσοι πολλοί στην κοινότητά μας», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Μπιλ Κρέιμερ και η πρόεδρος της Ακαδημίας Τζάνετ Γιανγκ. «Η Ακαδημία ήταν πάντα μια ενωτική δύναμη εντός της κινηματογραφικής βιομηχανίας και δεσμευόμαστε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στις δυσκολίες» υπογραμμίζεται στη δήλωση.

«Ανυπομονούμε να τιμήσουμε τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής που βοήθησαν στις πυρκαγιές, να αναγνωρίσουμε όσους επλήγησαν και να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην Ακαδημία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης. Θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί και θα φέρουμε μια αίσθηση θεραπείας στην παγκόσμια κινηματογραφική μας κοινότητα» πρόσθεσαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»

Αρκτική: Ιστορικό χαμηλό στον θαλάσσιο πάγο ‑ Ανησυχία για το καλοκαίρι

Κόσμος 27.03.2026
Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί στα 48 χρόνια δορυφορικών μετρήσεων