E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: Αδιανόητο που προτείνατε Τασούλα για ΠτΔ ‑ Σύντομα θα ακολουθήσει το ξεμπρόστιασμα των «άριστων»

Η αιχμηρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τον Κ. Τασούλα και οι αιχμές της για υπουργούς που την συκοφαντούν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2025 | 19:40

Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: Αδιανόητο που προτείνατε Τασούλα για ΠτΔ ‑ Σύντομα θα ακολουθήσει το ξεμπρόστιασμα των «άριστων»

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, η Μαρία Καρυστιανού εξέφρασε την πλήρη διαφωνία της για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Τασούλα.

"Ο κύριος Τασούλας σύμφωνα με το παράνομο παρελθόν του δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος βουλευτής παρά μόνο αφού είχε αθωωθεί σχετικά με την καταγγελία για εκβιασμό. Αυτό δεν συνέβη... Η Βουλή δεν ήρε την ασυλία! Συνεπώς…. κακώς ήταν Πρόεδρος της Βουλής και φυσικά είναι αδιανόητο που τον προτείνατε για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. Δεν γνωρίζατε το παρελθόν του ή ακριβώς για αυτόν τον λόγο τον επιλέξατε;" έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook η πρόεδρος του Συλλόγου "Τέμπη 2023".

"Κύριε Μητσοτάκη, σίγουρα ένας υπόλογος πολιτικός για εσάς λειτουργεί ως χρήσιμο όργανο που συγκαλύπτει, υποθάλπει και εκτελεί τις εντολές σας αδιαμαρτύρητα" συνέχισε η κα. Καρυστιανού, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, ενώ παράλληλα άφησε σαφείς αιχμές κατά υπουργών που την συκοφαντούν, όπως σημειώνει, κάνοντας λόγο για διαπλοκή και "ξεμπρόστιασμα των άριστων".

"Όσο για τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ σας οι οποίοι κατηγορούν με χυδαιότατα ψεύδη μια μάνα που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια και να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τους εγκληματίες υπεύθυνους για τον θάνατο του παιδιού της.... κρυμμένοι.... ως ανώνυμα ΤΡΟΛΣ.... (με αποκορύφωμα αυτό της απώλειας της επιμέλειας των παιδιών μου που αποτελεί ύβρη και για το νεκρό μου παιδί, αλλά και για το άλλο που διαβάζει τις αισχρές λασπολογίες σας- ) να ξέρετε ότι τους γνωρίζουμε και σύντομα όλα θα βγουν στο φως της αλήθειας.. Και τούτες οι τακτικές της ψευδούς συκοφαντίας κατά συρροή με σκοπό την ηθική και επαγγελματική μου κατάρρευση, μάθετε ότι λειτουργούν αντίστροφα σε εμένα. Σύντομα θα ακολουθήσει το ξεμπρόστιασμα των "άριστων" που σας πλαισιώνουν. Σύντομα θα επέλθει θριαμβευτικά η τελική πτώση της διαπλοκής" καταλήγει αυστηρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κίνα παίρνει θέση στην επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 14.06.2025
Κλιμακώνεται η ένταση

Αμαλιάδα: Τραγωδία με 27χρονη

Ελλάδα 14.06.2025
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και πέθανε μετά από λίγες ώρες

Ερντογάν: Το Ισραήλ αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής

Κόσμος 14.06.2025
Επικοινωνία Ερντογάν με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Πακιστάν: Θα σταθούμε δίπλα στο Ιράν

Κόσμος 14.06.2025
Το Πακιστάν καλεί τα μουσουλμανικά κράτη να ενωθούν κατά του Ισραήλ

Μύκονος: Δις ισόβια στον εργολάβο που βίαζε κατ` επανάληψη τις ανήλικες κόρες του

Ελλάδα 14.06.2025
Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για εκδίκηση της συζύγου του

Μπαχτσελί για το Ισραήλ: «Η Τουρκία είναι ο τελικός στόχος»

Κόσμος 14.06.2025
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί τοποθετεί την Τουρκία στο επίκεντρο της σύγκρουσης

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο «ήρωας του Αράχθου» ‑ Θα του απονεμηθεί τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα

Ελλάδα 14.06.2025
Με εντολή του Αδωνι Γεωργιάδη, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αρτας όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις

Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγό

Ελλάδα 14.06.2025
Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καυγά στη μέση του δρόμου

Hράκλειο: Οδηγός έδεσε άλογο με σχοινί και το έσερνε με αγροτικό

Ελλάδα 14.06.2025
Το σκηνικό δημιούργησε πανικό και στους διερχόμενους οδηγούς τόσο για την ασφάλεια του αλόγου όσο και για την πιθανότητα σοβαρού τροχαίου