E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ελ. Βενιζέλος»: Με αυτόν τον τρόπο οι δύο γυναίκες έκλεβαν τις αποσκευές επιβατών και πέρναγαν απαρατήρητες

Αναστάτωση είχε προκληθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από δύο γυναίκες οι οποίες κατηγορούνται ότι έκλεβαν αποσκευές επιβατών

Δημοσίευση 17/1/2025 | 14:30

«Ελ. Βενιζέλος»: Με αυτόν τον τρόπο οι δύο γυναίκες έκλεβαν τις αποσκευές επιβατών και πέρναγαν απαρατήρητες

Ειδικότερα, από τον περασμένο Νοέμβριο οι δύο γυναίκες, ηλικίας 36 και 38 ετών αντίστοιχα, ύστερα από αφίξεις τους από εσωτερικές πτήσεις, φέρεται να είχαν αφαιρέσει συνολικά 8 αποσκευές επιβατών από τους ιμάντες παραλαβής αποσκευών και να τις μετέφεραν στο σπίτι τους, στην περιοχή του Βύρωνα.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:

  • πλήθος ρούχων και αντικειμένων εντός αποσκευών (τσάντες, πορτοφόλια, υποδήματα, καπέλα, γυαλιά οράσεως),
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
  • διαβατήριο,
  • τα χρηματικά ποσά των 90 ευρώ, 2.000 κουάνζα Αγκόλας, 25 λέβα Βουλγαρίας, 80 ζλότι Πολωνίας, 250 ραντ Νότιας Αφρικής, 30.050 ρουβλίων Ρωσίας και 20 κορώνων Σουηδίας.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθερες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό οι δύο γυναίκες είχαν σχέση με τη Μύκονο, η μία εκ των οποίων ήταν μάλιστα στο παρελθόν υποψήφια δημοτικός σύμβουλος Μυκόνου.


«Οι χώροι του αεροδρομίου παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας σε κάθε σημείο»


Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων του Αερολιμένα Αθηνών και της Νοτιοανατολικής Αττικής, Ηλίας Βρέντας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με τη σύλληψη των δύο γυναικών.

«Αυτό που έκαναν οι δύο γυναίκες είναι πραγματικά ασύλληπτο και σπάνιο, καθώς οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας σε κάθε σημείο, οπότε όποιο αδίκημα διαπραχθεί εντός του αεροδρομίου μπορεί να αποδειχθεί και να συλληφθούν οι δράστες», ανέφερε αρχικά ο κ. Βρέντας.

Έτσι δρούσαν οι δύο γυναίκες που έκλεβαν αποσκευές


Σε ερώτηση για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι κάποιος να μας κλέψει τη βαλίτσα από έναν καλά φυλασσόμενο χώρο όπως οι ιμάντες των αποσκευών, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων του «Ελ. Βενιζέλος» τόνισε: «Σίγουρα εύκολο δεν είναι, όμως χρειάζεται πολύ θράσος για να το κάνει κάποιος αυτό, διότι είναι ένας χώρος με πάρα πολύ κόσμο».

Σχετικά με το πως δρούσαν οι δύο γυναίκες, ο κ. Βρέντας επισήμανε: «Σκεφτείτε ότι στον χώρο όπου βρίσκονται οι ιμάντες με τις αποσκευές βρίσκονται 200-300 άτομα. Οι δύο γυναίκες εκμεταλλεύονταν τον συνωστισμό και ότι ο ταξιδιώτης όταν κατεβαίνει από το αεροσκάφος είναι κάπως κουρασμένος και ταλαιπωρημένος. Έτσι του παίρνανε τη βαλίτσα του από τον ιμάντα των αποσκευών και φεύγανε από το σημείο τελείως απαρατήρητες».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας