E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Κούγιας: Η αποκάλυψη για την οικογένειά του και την υγεία του πατέρα του – «Έχει καρκίνο και…»

Το διαζύγιο, η ζωή τους πίσω από τις κάμερες και η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον ποινικολόγο και το πρόβλημά του

Δημοσίευση 17/1/2025 | 13:13

Χρήστος Κούγιας: Η αποκάλυψη για την οικογένειά του και την υγεία του πατέρα του – «Έχει καρκίνο και…»

Ο Χρήστος Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου. Μίλησε για την οικογένειά του και το διαζύγιο των γονιών του, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το πρόβλημα υγείας του Αλέξη Κούγια και όσα γνωρίζει για την κατάστασή του.

Πριν από όλα, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να πει κάποια πράγματα για τον ποινικολόγο: «Επειδή με παίρνετε πολλοί τηλέφωνο και με ρωτάτε ποια είναι η αλήθεια για την υγεία του Αλέξη Κούγια, το έχω πει δεν είμαι φίλος φίλος, έχω καλή σχέση μαζί του, παρότι διαφωνώ με το 99% των απόψεών του… Τα περισσότερα πρωινά συναντιόμαστε γιατί κι αυτός παίρνει τον καφέ του από το ίδιο σημείο και λέμε πάντα ένα “καλημέρα” και 2-3 πράγματα για την επικαιρότητα. Δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα για την υγεία του. Αυτά που γνωρίζει όλος ο κόσμος.

Έχει πει ότι έχει καρκίνο, δεν είναι κάτι κρυφό. Όμως, το πότε κάνει θεραπείες, το πότε δεν κάνει, σε τι φάση είναι οι θεραπείες, σε τι φάση είναι η νόσος κλπ, δεν το έχει πει σε εμένα και μπορώ να δώσω και ένα ρεπορτάζ. Δεν το έχει πει σε κανένα. Πήγε και έκανε εγχείρηση και δεν το είπε στα παιδιά του, στην πρώην γυναίκα του, στη σύντροφό του και σε κανέναν.

Και στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, τους είπε ότι ήταν στην Ελβετία για μία υπόθεση γνωστής επιχειρηματία. Δεν το λέει! Ακόμα και τώρα, επειδή μιλάω κι εγώ με κόσμο και ρωτάω σε τι κατάσταση είναι, δεν μιλάει. Δίνει τη μάχη μόνος του, δίνει ένα κύμα αισιοδοξίας σε ότι τον αφορά. Είδαμε όλοι μία ταλαιπωρημένη εικόνα και γι’ αυτό ανησύχησε ο κόσμος και έγινε ότι έγινε τις τελευταίες ημέρες, όμως ο ίδιος δεν δίνει λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του ούτε οποιοδήποτε κλίμα απαισιοδοξίας ότι κάτι κακό συμβαίνει», ανέφερε.

Και έπειτα προβλήθηκε το βίντεο με τον νεαρό, ο οποίος αποκάλυψε: «Δεν στερήθηκα τίποτα προφανώς. Οι γονείς μου ήταν μαζί μου εξαιρετικοί. Δεν αισθάνθηκα ποτέ παιδί χωρισμένων γονιών. Ο πατέρας μου ήταν πάντα εκεί. Με τη μάνα μου, αλλά ό,τι κι αν έκανα ήταν εκεί πάντα, από το πιο απλό στο πιο σημαντικό. Επικρατούσε ηρεμία γενικά στο σπίτι μου. Οι γονείς μου χώρισαν το 2007, αν θυμάμαι καλά, ήμουν 5 χρονών. Οπότε πώς να το πάρω; Δεν πολυκαταλάβαινα τι γίνεται. Εγώ και η αδερφή μου μέναμε με τη μάνα μου, οπότε ο μπαμπάς μόνος του.

Όποτε είχε χρόνο μας έβλεπε. Σχεδόν κάθε μέρα. Όποτε ήταν στην Αθήνα τον βλέπαμε. Η μάνα μου δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσα ίσα βγαίναμε και όλοι μαζί. Κάναμε πράγματα γενικά, και γιορτές, γενέθλια, όλα τα κάναμε μαζί. Έχουν μία επικοινωνία, φιλική πια. Δεν θα ήθελα να είναι ξανά μαζί. Γιατί έχω συνηθίσει έτσι. Θεωρώ ότι πήραν μία απόφαση η οποία δεν ήταν μόνο καλύτερη και για τους δύο, αλλά και για εμάς. Είμαστε μία φυσιολογική οικογένεια. Χωρισμένη οικογένεια, δεν σημαίνει ότι δεν είναι φυσιολογική. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Από τα 18 μου μένω με τον πατέρα μου. Ήθελα να ζήσω και λίγο μαζί του. Είναι και πιο άνετα για μένα, γιατί όταν λείπει έχω τον χώρο μου. Και η μάνα μου καιρός είναι να ζήσει τη ζωή της κι αυτή. Μας μεγάλωσε 18 χρόνια, πρέπει λίγο να κοιτάξει τον εαυτό της, της το χρωστάγαμε. Η Μάιρα ούτως ή άλλως μένει στην Κύπρο».

«Θέλω να τελειώσω τη νομική, να μπω στον δικηγορικό σύλλογο, για να μπορέσω να συνεχίσω το γραφείο του πατέρα μου, μαζί με την αδερφή μου. Θα ήθελα να δουλέψω και με τον πατέρα μου. Του το έχω πει και χαίρεται, αλλά δεν γίνεται να τον φτάσω. Είναι κορυφή. Τον θαυμάζω, είναι είδωλο για μένα, είναι μαχητής στη ζωή γενικότερα. Πάντα ήταν μόνος του κόντρα σε όλα. Αυτό που έχω κρατήσει από τον πατέρα μου είναι “να μην τα παρατάς ποτέ, σε τίποτα”. Το βλέπω στην πράξη.

Έχει καρκίνο και βγαίνει κάθε μέρα στα δικαστήρια στα 74 του. Θα ήθελα να κάνει ότι τον εμπνέει, αλλά πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών. Δεν έχω μιλήσει με τους γιατρούς, ο πατέρας μου μιλάει μαζί τους, είναι δικό του θέμα. Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω πίσω από την πλάτη του. Απ’ ότι ξέρω, δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος για την υγεία του, είναι όλα ελεγχόμενα. Η αλλαγή που λένε όλοι, οφείλεται σε αυτό που έχει γίνει με το μάτι, γιατί τα κιλά που έχει χάσει… δεν είναι όπως ήτα πριν δύο χρόνια. Τα κιλά που είχε πάρει ήταν λόγω της κορτιζόνης που έπαιρνε. Μεγαλώνει, δεν έχει την αντοχή που είχε στα 40 και στα 50 του. Λογικό είναι να κουράζεται και η φωνή. Θα επανέλθει», κατέληξε – δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο αναφέρεται, το οποίο προκάλεσε σάλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρελά ερωτευμένος ο Μελ Γκίμπσον: Τα δημόσια φιλιά με την ηθοποιό από την Ιταλία, ποια είναι

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο 70χρονος ηθοποιός, ο οποίος χώρισε από τη σύντροφό του Ρόζαλιντ Ρος πριν από πέντε μήνες, έδειχνε ξεκάθαρα γοητευμένος από τη 44χρονη Ιταλίδα

Νίκος Ευαγγελάτος: Γιατί αποχωρεί εκτάκτως από το Live News;

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η δήλωση για την οικογενειακή υποχρέωση

Φώναξαν «ψωνάρα» την Ιωάννα Τούνη στη μέση του δρόμου: Το περιστατικό με τον γιο της

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Αγνωστη πήγε να χαϊδέψει το παιδί της influencer στο πρόσωπο ενώ δεν ήθελε και όταν εκείνη πήγε να της εξηγήσει, η γυναίκα αντέδρασε

Η Σούπερ Κική κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου: «Κοπριές θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Τη συνέντευξη της Σούπερ Κική στον Φειδία Παναγιώτου σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 12 Μαΐου η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην «Super Κατερίνα»

Σταύρος Φλώρος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη του Survivor – Η ανακοίνωση της Acun Media

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο παίκτης του Survivor, Σταύρος Φλώρος τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια ψαροντούφεκου στον Αγιο Δομίνικο

Ο χρησμός Λιάγκα για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Μπορεί να είναι η τελευταία χρονιά φέτος»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε πως η φετινή σεζόν ενδέχεται να είναι η τελευταία του στην τηλεόραση

Survivor: Τι λέει μέσα το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι;

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η πρώτη δήλωση του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το σοβαρό ατύχημα παίκτη

Ελίνα Παπίλα σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί με είπες πικραμένη; Σου φαίνομαι πικραμένη;»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Ελίνα Παπίλα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, , μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της ότι θέλει να του πάρει συνέντευξη και την έντονη αντίδραση του συνεργάτη του, Πάνου Κατσαρίδη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της – «Είχα προσπαθήσει...»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τα σχέδιά της σχετικά με τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Sienna Miller: Έγινε μαμά για τρίτη φορά σε ηλικία 44 ετών

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Sienna Miller διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού έγινε μαμά για τρίτη φορά!

Ρώμη: Ο Μελ Γκίμπσον αντάλλαξε τρυφερά φιλιά με Ιταλίδα ηθοποιό

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο 70χρονος ηθοποιός και η 44χρονη καλλονή ξεκίνησαν την νύχτα τους στο εστιατόριο Micalusi-Real Fish πριν κάνουν μια ρομαντική βόλτα στη Ρώμη

«Είναι ζωντανός από θαύμα» ‑ Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου παίκτη του Survivor

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο πατέρας του παίκτη εξήγησε ότι το πρώτο 24ωρο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων