E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Φειδάς – Μαρία Σολωμού για το reunion των Singles: «Κάτι ετοιμάζεται»

«Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αν με δείτε όμως ξαφνικά να κουρεύομαι ""φούσκα"", εκεί δεν θα μπορώ πια να το κρύψω»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2025 | 12:35

Γιώργος Φειδάς – Μαρία Σολωμού για το reunion των Singles: «Κάτι ετοιμάζεται»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Γιώργος Φειδάς. Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε τηλεφωνικά για το φημολογούμενο remake της σειράς «Singles» μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media μαζί με τις δύο πρωταγωνίστριες, Μαρία Σολωμού και Σάννυ Χατζηαργύρη.

«Αισθάνομαι συγκινημένος και χαρούμενος που υπάρχει κόσμος που ακόμα βλέπει και ξαναβλέπει τη σειρά μετά από 20 χρόνια και που πολλοί νέοι άνθρωποι την ανακαλύπτουν για πρώτη φορά. Τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν η Μαρία Σολωμού και η Σάννυ Χατζηαργύρη και κόψαμε μία πίτα για να πάει γούρι η χρονιά στο Στούντιο 500, όπου γυρίστηκαν οι Singles, επειδή υπάρχουν κάποιες αρχικές συζητήσεις να κάνουμε κάτι ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φειδάς.

«Το στούντιο έχει μείνει με την αρχική διακόσμηση από το σπίτι των Singles, με τη λογική ότι κάποια στιγμή ίσως επιστρέψουμε στον κόσμο της σειράς. Είπαμε να κάνουμε ένα κανονικό μεγάλο reunion, όπου θα προσκληθούν όλοι οι συντελεστές της σειράς», αποκαλύπτει ο σεναριογράφος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Οι ήρωες σήμερα ακόμα δεν θα είχαν λύσει τα προβλήματά τους. Θα μιλούσα κυρίως για τη Ράνια και τη Λίλα, αυτές ήταν πάντα μέσα σε μία ταραχώδη σχέση με τη ζωή. Δεν θα τα είχαν όλα λυμένα, θα της βρίσκαμε και πάλι σε μία ταραχή όπως και τότε», επισημαίνει ο Γιώργος Φειδάς κλείνοντας.

«Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο κι εγώ δεν θέλω να χαρώ ακόμα πολύ, κάτι έρχεται. Αν με δείτε όμως ξαφνικά να κουρεύομαι «φούσκα», εκεί δεν θα μπορώ πια να το κρύψω», ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Σολωμού, απαντώντας μέσω Instagram σε σχετική ερώτηση που της έθεσαν στα social media για το ενδεχόμενο remake των Singles.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το λευκό μπικίνι και οι τόπλeς πόζες στην άμμο

Social 09.07.2026
Ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα είναι ποίηση, έγραψε το 45χρονο μοντέλο

Η οργή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τους λαγοκέφαλους που ψάρεψε: «Aπό τούς μαλ...ες δεν γλυτώνεις πουθενά!»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η αντίδραση του ηθοποιού περιελάμβανε αρκετά «γαλλικά» για τους λαγοκέφαλους

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πόζες της με μπικίνι στη Λίμνη Βουλιαγμένης

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor φωτογραφήθηκε με καφέ μπικίνι μέσα και έξω από το νερό

Μαριάννα Τουμασάτου: «Υφίσταμαι απίστευτο μπούλινγκ από τα τρολς»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου, όπου μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται στο ίντερνετ για

Ιορδανίδης, Ματίκα και μια ακρίδα στη σκηνή στο Κιλκίς: «Γίναμε ρεζίλι!» ‑ Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι ανάμεσα στο ζευγάρι μέχρι να απομακρυνθεί από τη σκηνή η «τεράστια» ακρίδα

Ο Γκλεν Πάουελ επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μισέλ Ράντολφ με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί πυροδότησαν φήμες για σχέση ανάμεσά τους τον Νοέμβριο

Μήνυμα ελπίδας από τη σκιέρ Λίντσεϊ Βον μετά το ατύχημά της ‑ «Επιτέλους είμαι εδώ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήξερα ότι μια μέρα θα έφτανα εδώ, απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα μου έπαιρνε...», γράφει η αθλήτρια σε ανάρτησή της

Ξέχασε 10 χρόνια από τη ζωή της μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα ‑ τι διαγνώσθηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Γυναίκα εμφάνισε παροδική αμνησία οκτώ ωρών μετά από έντονη αφόδευση, με τους γιατρούς να εντοπίζουν σπάνια νευρολογική πάθηση.

Το καλοκαίρι της Κέιτ Χάντσον στην Ελλάδα: Οι στιγμές πάνω σε σκάφος και τα φιλιά με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει να δημοσιεύει υλικό από τις διακοπές της στη χώρα

Τι σερβίρισαν στο Air Force One και έγινε viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η φωτογραφία από το εσωτερικό του προεδρικού αεροσκάφους δημοσιεύτηκε από την επικεφαλής του Πρωτοκόλλου των ΗΠΑ, Μόνικα Κρόουλι, και πυροδότησε χιλιάδες σχόλια στα social media.