E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Φειδάς – Μαρία Σολωμού για το reunion των Singles: «Κάτι ετοιμάζεται»

«Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αν με δείτε όμως ξαφνικά να κουρεύομαι ""φούσκα"", εκεί δεν θα μπορώ πια να το κρύψω»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2025 | 12:35

Γιώργος Φειδάς – Μαρία Σολωμού για το reunion των Singles: «Κάτι ετοιμάζεται»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Γιώργος Φειδάς. Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε τηλεφωνικά για το φημολογούμενο remake της σειράς «Singles» μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media μαζί με τις δύο πρωταγωνίστριες, Μαρία Σολωμού και Σάννυ Χατζηαργύρη.

«Αισθάνομαι συγκινημένος και χαρούμενος που υπάρχει κόσμος που ακόμα βλέπει και ξαναβλέπει τη σειρά μετά από 20 χρόνια και που πολλοί νέοι άνθρωποι την ανακαλύπτουν για πρώτη φορά. Τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν η Μαρία Σολωμού και η Σάννυ Χατζηαργύρη και κόψαμε μία πίτα για να πάει γούρι η χρονιά στο Στούντιο 500, όπου γυρίστηκαν οι Singles, επειδή υπάρχουν κάποιες αρχικές συζητήσεις να κάνουμε κάτι ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φειδάς.

«Το στούντιο έχει μείνει με την αρχική διακόσμηση από το σπίτι των Singles, με τη λογική ότι κάποια στιγμή ίσως επιστρέψουμε στον κόσμο της σειράς. Είπαμε να κάνουμε ένα κανονικό μεγάλο reunion, όπου θα προσκληθούν όλοι οι συντελεστές της σειράς», αποκαλύπτει ο σεναριογράφος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Οι ήρωες σήμερα ακόμα δεν θα είχαν λύσει τα προβλήματά τους. Θα μιλούσα κυρίως για τη Ράνια και τη Λίλα, αυτές ήταν πάντα μέσα σε μία ταραχώδη σχέση με τη ζωή. Δεν θα τα είχαν όλα λυμένα, θα της βρίσκαμε και πάλι σε μία ταραχή όπως και τότε», επισημαίνει ο Γιώργος Φειδάς κλείνοντας.

«Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο κι εγώ δεν θέλω να χαρώ ακόμα πολύ, κάτι έρχεται. Αν με δείτε όμως ξαφνικά να κουρεύομαι «φούσκα», εκεί δεν θα μπορώ πια να το κρύψω», ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Σολωμού, απαντώντας μέσω Instagram σε σχετική ερώτηση που της έθεσαν στα social media για το ενδεχόμενο remake των Singles.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left Χτες
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left Χτες
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left Χτες
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά