E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Φειδάς – Μαρία Σολωμού για το reunion των Singles: «Κάτι ετοιμάζεται»

«Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αν με δείτε όμως ξαφνικά να κουρεύομαι ""φούσκα"", εκεί δεν θα μπορώ πια να το κρύψω»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2025 | 12:35

Γιώργος Φειδάς – Μαρία Σολωμού για το reunion των Singles: «Κάτι ετοιμάζεται»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Γιώργος Φειδάς. Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε τηλεφωνικά για το φημολογούμενο remake της σειράς «Singles» μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media μαζί με τις δύο πρωταγωνίστριες, Μαρία Σολωμού και Σάννυ Χατζηαργύρη.

«Αισθάνομαι συγκινημένος και χαρούμενος που υπάρχει κόσμος που ακόμα βλέπει και ξαναβλέπει τη σειρά μετά από 20 χρόνια και που πολλοί νέοι άνθρωποι την ανακαλύπτουν για πρώτη φορά. Τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν η Μαρία Σολωμού και η Σάννυ Χατζηαργύρη και κόψαμε μία πίτα για να πάει γούρι η χρονιά στο Στούντιο 500, όπου γυρίστηκαν οι Singles, επειδή υπάρχουν κάποιες αρχικές συζητήσεις να κάνουμε κάτι ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φειδάς.

«Το στούντιο έχει μείνει με την αρχική διακόσμηση από το σπίτι των Singles, με τη λογική ότι κάποια στιγμή ίσως επιστρέψουμε στον κόσμο της σειράς. Είπαμε να κάνουμε ένα κανονικό μεγάλο reunion, όπου θα προσκληθούν όλοι οι συντελεστές της σειράς», αποκαλύπτει ο σεναριογράφος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Οι ήρωες σήμερα ακόμα δεν θα είχαν λύσει τα προβλήματά τους. Θα μιλούσα κυρίως για τη Ράνια και τη Λίλα, αυτές ήταν πάντα μέσα σε μία ταραχώδη σχέση με τη ζωή. Δεν θα τα είχαν όλα λυμένα, θα της βρίσκαμε και πάλι σε μία ταραχή όπως και τότε», επισημαίνει ο Γιώργος Φειδάς κλείνοντας.

«Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο κι εγώ δεν θέλω να χαρώ ακόμα πολύ, κάτι έρχεται. Αν με δείτε όμως ξαφνικά να κουρεύομαι «φούσκα», εκεί δεν θα μπορώ πια να το κρύψω», ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Σολωμού, απαντώντας μέσω Instagram σε σχετική ερώτηση που της έθεσαν στα social media για το ενδεχόμενο remake των Singles.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής