E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

«Δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά...»

Δημοσίευση 16/1/2025 | 20:42

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πρώτη φορά στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, στη δυσκολία να βρει σήμερα δουλειά καθώς και στις κινήσεις που ο ίδιος κάνει ανά τακτά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Γεννατάς εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά και αυτό είναι για τον καθένα μας ένα ζήτημα. Ακούγεται λίγο μεμψίμοιρο αλλά δεν είναι γκρίνια αυτό που κάνω τώρα. Είναι μια πραγματικότητα. Δηλαδή να μην το πω; Δεν το λέω. Αν δεν δουλέψεις όμως πέντε και έξι μήνες, δεν έχεις δουλειά πλέον».

«Φαντάζομαι πως όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι γονείς και οι παππούδες δούλευαν πέντε μέρες την εβδομάδα, οχτώ ώρες την ημέρα, κάνοντας και αποταμίευση. Σήμερα δουλεύεις 12 ώρες, εφτά ημέρες την εβδομάδα και ίσα που μπορείς να ζήσεις. Το θέμα είναι ότι πια δεν υπάρχει τίποτα που να μην προσμετράτε θετικά. Δεν ακούς τίποτα, δεν ακούς έξω τους ανθρώπους να μιλάνε χωρίς να υπάρχει στο τέλος ή στη μέση της πρότασης η λέξη ευρώ. Μα δεν ήρθαμε γι’ αυτό στη ζωή».

«Πάρα πολλές φορές έχω σηκώσει το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά. Τώρα δηλαδή, που αύριο τελειώνουμε τα γυρίσματα για το Αρχελάου 5, ήδη στέλνω διάφορα μηνύματα ότι… «ξέρετε κάτι; Κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ! Κάνω και τον ηθοποιό άμα θέλετε!». Υποδύομαι έναν καναπέ πάρα πολύ ωραία, ναι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γεράσιμος Γεννατάς στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Dj Stephan για Τσαγκρινού και Κωνσταντάρα: «Είναι ελεύθερη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Δεν θα ήταν εύκολο να γνωρίσω στον γιο μου μια μελλοντική σύντροφο, ανέφερε

Νικολέττα Ράλλη για πρώτη φορά: «Έχουμε χωρίσει με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, αλλά συνεχίζουμε να μένουμε μαζί»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Τη Νικολέττα Ράλλη υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου

Πάνος Μιχαλόπουλος: Επιβεβαιώνει την επιστροφή του στην τηλεόραση: «Μου έκανε πρόταση και δέχτηκα»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Την είδηση πως πρόκειται -εκτός απροόπτου- να τον δούμε να επιστρέφει στη μικρή οθόνη επιβεβαίωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της: «Δεν το επιτρέπω, σας παρακαλώ πολύ»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε η Αννα Δρούζα

Οι πόζες της Δούκισσας Νομικού με μαύρο μπικίνι, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Το μοντέλο μοιράστηκε καλοκαιρινά στιγμιότυπα

Σκιάθος: Παιχνιδιάρα φώκια εμφανίστηκε στο Παλιό Λιμανι και τράβηξε τα βλέμματα

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του νησιού του Παπαδιαμάντη στο γραφικό λιμάνι του νησιού

YFSF: Social media και κοινό υποκλίθηκαν στη Μαριλού Κατσαφάδου ‑ Το πιο κεφάτο act της βραδιάς

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η ερμηνεία της ξεσήκωσε το πλατό, ενώ στα social media τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.

Απίθανο! Μεταμορφώθηκε σε Edith Piaf και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

E-Daily 3.Left 08.06.2026
«Δεν το περίμενα» – Η αντίδραση της Αφροδίτης Χατζημηνά μετά τη νίκη

Μοντέλο κατηγορεί εταιρεία μόδας ότι χρησιμοποίησε την εικόνα της για AI φωτογραφίες χωρίς άδεια

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Νέα διαμάχη με την Τεχνητή Νοημοσύνη στη μόδα: «Μετέτρεψαν τις φωτογραφίες μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου»

Περίεργα επαγγέλματα που όμως πληρώνονται πολύ καλά

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Όχι, δεν είναι ο χειριστής αυτόματης τέντας!

Γιατί τα φανάρια στην Ιαπωνία είναι μπλε και όχι πράσινα

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η διαφορά βρίσκεται στη γλωσσα