E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

«Δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά...»

Δημοσίευση 16/1/2025 | 20:42

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πρώτη φορά στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, στη δυσκολία να βρει σήμερα δουλειά καθώς και στις κινήσεις που ο ίδιος κάνει ανά τακτά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Γεννατάς εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά και αυτό είναι για τον καθένα μας ένα ζήτημα. Ακούγεται λίγο μεμψίμοιρο αλλά δεν είναι γκρίνια αυτό που κάνω τώρα. Είναι μια πραγματικότητα. Δηλαδή να μην το πω; Δεν το λέω. Αν δεν δουλέψεις όμως πέντε και έξι μήνες, δεν έχεις δουλειά πλέον».

«Φαντάζομαι πως όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι γονείς και οι παππούδες δούλευαν πέντε μέρες την εβδομάδα, οχτώ ώρες την ημέρα, κάνοντας και αποταμίευση. Σήμερα δουλεύεις 12 ώρες, εφτά ημέρες την εβδομάδα και ίσα που μπορείς να ζήσεις. Το θέμα είναι ότι πια δεν υπάρχει τίποτα που να μην προσμετράτε θετικά. Δεν ακούς τίποτα, δεν ακούς έξω τους ανθρώπους να μιλάνε χωρίς να υπάρχει στο τέλος ή στη μέση της πρότασης η λέξη ευρώ. Μα δεν ήρθαμε γι’ αυτό στη ζωή».

«Πάρα πολλές φορές έχω σηκώσει το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά. Τώρα δηλαδή, που αύριο τελειώνουμε τα γυρίσματα για το Αρχελάου 5, ήδη στέλνω διάφορα μηνύματα ότι… «ξέρετε κάτι; Κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ! Κάνω και τον ηθοποιό άμα θέλετε!». Υποδύομαι έναν καναπέ πάρα πολύ ωραία, ναι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γεράσιμος Γεννατάς στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε 2 εκατ. δολάρια για γάμο δισεκατομμυριούχου στην Ινδία ‑ Οι καυτές εμφανίσεις της

Tabloid 25.11.2025
Η νύφη είναι κόρη φαρμακοβιομήχανου και ο γαμπρός συμπεριλήφθηκε στη λίστα Forbes 30 Under 30 για το 2024

Αποθεώνουν τη Beyonce για την εμφάνισή της στο Grand Prix του Λας Βέγκας: Δεν υπέκυψες στη μόδα του αδυνατίσματος, της γράφουν

Tabloid 25.11.2025
Η 44χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο τόσο στην πίστα του Grand Prix όσο και στο πάρτι της Ferrari

Η αδυνατισμένη Μισέλ Ομπάμα έβαλε «φωτιά» στα social media

Tabloid 25.11.2025
«Πήρες Ozempic, παραδέξου το» της γράφουν

Η σκοτεινή εμμονή που στοίχειωσε τη Gwyneth Paltrow: 17 χρόνια επιστολών, φόβου και μια δίκη που κανείς δεν περίμενε

Celebrity Stories 25.11.2025
Η 17ετής εμμονή που ξεπέρασε τα όρια της λογικής και δοκίμασε τα όρια του νόμου

«Ο Παντελής Παντελίδης πήγε στο παιχνίδι, έχασε και σηκώθηκε να φύγει – Δεν οδήγησε αυτός τελικά»

Tabloid Χτες
«Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν που μου το είπε ότι μπήκε στη θέση του συνοδηγού»

Κατερίνα Καινούργιου: Αν το παθαίνω αυτό στον 5ο μήνα στον 9ο τι θα παθαίνω;

TV Buzz Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια ακόμα αναφορά για την εγκυμοσύνη της

Εκτός Madwalk η Μαρίνα Σάττι

Tabloid Χτες
«Η ίδια, καθώς και η ομάδα της, λυπούνται»

Ο Ακίλε Πολονάρα γιόρτασε τα γενέθλια του με συγκινητική αφιέρωση στη γυναίκα του

Social Χτες
Ο Ακίλε Πολονάρα γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του, αφιερώνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στη σύντορφό του

Βίντεο με τον Diddy να εργάζεται μέσα στη φυλακή: Εμφανίστηκε με σκούφο και στολή

Tabloid Χτες
Ο ράπερ μεταφέρθηκε πρόσφατα στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα Fort Dix, ενώ εκτίει ποινή φυλάκισης 50 μηνών

Χάος σε ιππόδρομο: Οι αναβάτες βρήκαν μπροστά τους ένα… ασθενοφόρο

Παράξενα Χτες
Αναγκάστηκαν να στρίψουν απότομα για να αποφευχθούν τα χειρότερα