E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

«Δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά...»

Δημοσίευση 16/1/2025 | 20:42

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πρώτη φορά στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, στη δυσκολία να βρει σήμερα δουλειά καθώς και στις κινήσεις που ο ίδιος κάνει ανά τακτά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Γεννατάς εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά και αυτό είναι για τον καθένα μας ένα ζήτημα. Ακούγεται λίγο μεμψίμοιρο αλλά δεν είναι γκρίνια αυτό που κάνω τώρα. Είναι μια πραγματικότητα. Δηλαδή να μην το πω; Δεν το λέω. Αν δεν δουλέψεις όμως πέντε και έξι μήνες, δεν έχεις δουλειά πλέον».

«Φαντάζομαι πως όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι γονείς και οι παππούδες δούλευαν πέντε μέρες την εβδομάδα, οχτώ ώρες την ημέρα, κάνοντας και αποταμίευση. Σήμερα δουλεύεις 12 ώρες, εφτά ημέρες την εβδομάδα και ίσα που μπορείς να ζήσεις. Το θέμα είναι ότι πια δεν υπάρχει τίποτα που να μην προσμετράτε θετικά. Δεν ακούς τίποτα, δεν ακούς έξω τους ανθρώπους να μιλάνε χωρίς να υπάρχει στο τέλος ή στη μέση της πρότασης η λέξη ευρώ. Μα δεν ήρθαμε γι’ αυτό στη ζωή».

«Πάρα πολλές φορές έχω σηκώσει το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά. Τώρα δηλαδή, που αύριο τελειώνουμε τα γυρίσματα για το Αρχελάου 5, ήδη στέλνω διάφορα μηνύματα ότι… «ξέρετε κάτι; Κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ! Κάνω και τον ηθοποιό άμα θέλετε!». Υποδύομαι έναν καναπέ πάρα πολύ ωραία, ναι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γεράσιμος Γεννατάς στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής