E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

«Δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά...»

Δημοσίευση 16/1/2025 | 20:42

Γεράσιμος Γεννατάς: «Παίρνω τηλέφωνα και τους λέω ότι κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πρώτη φορά στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, στη δυσκολία να βρει σήμερα δουλειά καθώς και στις κινήσεις που ο ίδιος κάνει ανά τακτά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Γεννατάς εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «δεν μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά και αυτό είναι για τον καθένα μας ένα ζήτημα. Ακούγεται λίγο μεμψίμοιρο αλλά δεν είναι γκρίνια αυτό που κάνω τώρα. Είναι μια πραγματικότητα. Δηλαδή να μην το πω; Δεν το λέω. Αν δεν δουλέψεις όμως πέντε και έξι μήνες, δεν έχεις δουλειά πλέον».

«Φαντάζομαι πως όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι γονείς και οι παππούδες δούλευαν πέντε μέρες την εβδομάδα, οχτώ ώρες την ημέρα, κάνοντας και αποταμίευση. Σήμερα δουλεύεις 12 ώρες, εφτά ημέρες την εβδομάδα και ίσα που μπορείς να ζήσεις. Το θέμα είναι ότι πια δεν υπάρχει τίποτα που να μην προσμετράτε θετικά. Δεν ακούς τίποτα, δεν ακούς έξω τους ανθρώπους να μιλάνε χωρίς να υπάρχει στο τέλος ή στη μέση της πρότασης η λέξη ευρώ. Μα δεν ήρθαμε γι’ αυτό στη ζωή».

«Πάρα πολλές φορές έχω σηκώσει το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά. Τώρα δηλαδή, που αύριο τελειώνουμε τα γυρίσματα για το Αρχελάου 5, ήδη στέλνω διάφορα μηνύματα ότι… «ξέρετε κάτι; Κάνω τη γάτα, τον άνδρα, τη γυναίκα, τον καναπέ! Κάνω και τον ηθοποιό άμα θέλετε!». Υποδύομαι έναν καναπέ πάρα πολύ ωραία, ναι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γεράσιμος Γεννατάς στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαίρη Λίντα: «Μεγάλο μου λάθος ήταν ο χωρισμός από τον Χιώτη» ‑ Τι είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο έρωτας που σημάδεψε μια ζωή, το βραχιόλι που έγινε η αιτία του χωρισμού και οι τύψεις μετά τον θάνατό του

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές σε ποταμό με μαύρο μπικίνι

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η παρουσιάστρια αναζήτησε δροσιά σε κρυστάλλινα νερά ποταμού μέσα σε καταπράσινο δάσος, μακριά από τους 40 βαθμούς της Αθήνας.

Pedro Pascal και Ebon‑Moss Bachrach στην Ελλάδα: Σε ποιο νησί τους εντόπισε τουρίστας με το μαγιό

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ένας Γερμανός τουρίστας τους κατέγραψε στην παραλία και το βίντεο έγινε viral στο TikTok.

Σάκης Ρουβάς: Για πρώτη φορά απαντά στις φήμες διαζυγίου με την Κάτια Ζυγούλη – To post που τα λέει όλα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο τραγουδιστής έβαλε τέλος στα σενάρια διαζυγίου με μια κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Η Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονο: «Νύχτες στην Ελλάδα» ‑ βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Στο Νησί των Ανέμων έφτασε εδώ και λίγες ώρες η εντυπωσιακή Σοφία Βεργκάρα παρέα με φίλους της, για να χαρεί τις διακοπές της

Ο Μαρκ Αντονι έγινε πατέρας για 8η φορά – το όνομα που επέλεξε με τη Νάντια Φερέιρα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η 27χρονη σύζυγός του γέννησε το δεύτερο κοινό τους παιδί, μια κόρη, με το ζευγάρι να μοιράζεται τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram.

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.