E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σερβία: Φοιτήτρια παρασύρθηκε από όχημα, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης

Ο οδηγός ο οποίος τράπηκε σε φυγή, ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε από την αστυνομία

Δημοσίευση 16/1/2025 | 18:23

Σερβία: Φοιτήτρια παρασύρθηκε από όχημα, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης

Μια φοιτήτρια από τη Σερβία τραυματίστηκε σήμερα, όταν παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο στο Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια μιας αντικυβερνητικής διαδήλωσης, με τον οδηγό, ο οποίος συνελήφθη, να θεωρείται ύποπτος για «απόπειρα φόνου», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η φοιτήτρια παρασύρθηκε σε μία διασταύρωση στο κέντρο του Βελιγραδίου, την οποία είχαν κλείσει οι διαδηλωτές, με το όχημα να τη μεταφέρει στην οροφή του για περίπου δέκα μέτρα, προτού εκείνη καταλήξει στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προβλήθηκαν από ΜΜΕ.

Εδώ και εβδομάδες, φοιτητές κλείνουν καθημερινά για 15 λεπτά έναν από τους κόμβους ή μία από τις λεωφόρους στο Βελιγράδι και σε άλλες πόλεις της Σερβίας, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τους 15 ανθρώπους που σκοτώθηκαν τη 15η Νοεμβρίου, όταν κατέρρευσε ένα στέγαστρο στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ (βόρεια), λίγους μήνες μετά την ανακαίνιση του κτιρίου.

«Η ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο σε κατάσταση συνείδησης. Επικοινωνεί και η υγεία της είναι σταθερή. Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκτίμηση των τραυμάτων της», επισημαίνεται σε ένα δελτίο Τύπου του νοσοκομείου του Βελιγραδίου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, γεννηθείς το 1987, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, «ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε» από την αστυνομία, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για μια προμελετημένη ενέργεια ή ένα ατύχημα, όμως η Ανώτατη Εισαγγελία του Βελιγραδίου, που ασχολείται με τα σοβαρά εγκλήματα, ανακοίνωσε επίσης ότι θα αναλάβει την υπόθεση.

Ο οδηγός «θεωρείται ύποπτος για απόπειρα φόνου», διευκρίνισε η Εισαγγελία σε ένα δελτίο Τύπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ θέλει να ξανανοίξει τις φυλακές του Αλκατράζ

Κόσμος Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μετατρέψει ξανά το ιστορικό Αλκατράζ σε υπερσύγχρονη φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος Χτες
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»

Δώρο Πάσχα: Τι δικαιούνται μισθωτοί και απολυμένοι – Το περιθώριο για την καταβολή

Οικονομία Χτες
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση μη καταβολής από τον εργοδότη

20χρονος ψαράς βούτηξε και έσωσε λευκό καρχαρία στην Καλιφόρνια

Κόσμος Χτες
Είχε μπλεχτεί στην πετονιά του

Εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: «Λουκέτο» στο συσκευαστήριο που δούλευε η 40χρονη

Ελλάδα Χτες
Αναρρώνει εκτός κινδύνου η γυναίκα - Nέες πληροφορίες για το συμβάν

Με τι καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός αρκετές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ανασχηματισμός: Η ψυχική υγεία στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά την παραίτηση Βαρτζόπουλου

Ελλάδα Χτες
Ο Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο υφυπουργό Υγείας

Artemis II: Πρόβλημα στην διαστημική τουαλέτα έφερε... αναστάτωση

Κόσμος Χτες
Το κέντρο ελέγχου της αποστολής της έδωσε οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος

Χάκαραν το Ουφίτσι: «Μπήκαν παντού» και τώρα ζητούν «λύτρα» από το μουσείο

Κόσμος Χτες
Οι χάκερ απειλούν να πουλήσουν τις πληροφορίες που έχουν κλαπεί, στο dark web

Ένα πρόβλημα που γνωρίζει κάθε εργαζόμενος εμφανίστηκε στo Artemis II

Tech + Science Χτες
H πρώτη τεχνική δυσλειτουργία δεν αφορούσε το σκάφος ή τα συστήματα πλοήγησης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό