E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Ανέβηκαν οι τόνοι για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δημοσίευση 16/1/2025 | 11:32

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Με αφορμή ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μετέφερε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, το οποίο θέλει τους Παναγιώτη Στάθη και Μάνο Νιφλή να παίρνουν τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε μια άλλη φημολογούμενη τηλεοπτική μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μετακομίζει από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Με αφορμή την τοποθέτησή του, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν ορίστηκα από τα λεφτά και όλα αυτά. Τα λεφτά όμως προσδιορίζουν αυτού του είδους τις μετακινήσεις. Θα το πω απλά και σταράτα όπως μιλάω, αν ο Alpha δε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη συγκεκριμένη γυναίκα, για το Happy Day, που είναι μια σταθερή εκπομπή από την εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά μέχρι σήμερα, να μονοπωλεί στα πράγματα, θα τη χάσει τη Σταματίνα και την εκπομπή. Και ο ANT1, επειδή η ανάγκη ορίζει τα πράγματα, που έχει ανάγκη, θα την κερδίσει…Λέω τον μηχανισμό που θα κυριαρχήσει», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για τη Σταματίνα όχι, για την ομάδα ίσως είναι αυτό που λες», του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ στη συνέχεια του είπε, «Τώρα που θα πάρουν όλοι να ζητήσουν αύξηση, εσύ θα φταις».

«Και γενναία αύξηση» υποστήριξη από τη δική του πλευρά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά, «Ξέρεις πόσα παίρνουν και πόσα μπορούν να δώσουν;».

«Ξέρω πόσο παίρνουν σε σχέση με άλλες εκπομπές που δεν πάνε τόσο καλά» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάλογος ανάμεσά τους συνεχίστηκε σε έντονο ύφος, μέχρι που κάποια στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Άλλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κάνεις και άλλο το ανθρώπινο».

«Σε άλλο σταθμό μπορεί, στον ΑΝΤ1 δε θα πάει η Σταματίνα» του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι η ανάλυση των χαρακτήρων. Εγώ κάνω κοινωνιολογικό ρεπορτάζ και εσύ κάνεις τηλεοπτικό. Σε έχω γραμμένο. Πάμε παρακάτω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να γελά, μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους τα «έσπασαν» στα μπουζούκια

Tabloid Χτες
Οι δύο προπονητές μαζί με φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ενώ ο Σάρας χόρεψε και ζεϊμπέκικο

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz Χτες
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid Χτες
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories Χτες
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media