E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Ανέβηκαν οι τόνοι για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δημοσίευση 16/1/2025 | 11:32

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Με αφορμή ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μετέφερε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, το οποίο θέλει τους Παναγιώτη Στάθη και Μάνο Νιφλή να παίρνουν τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε μια άλλη φημολογούμενη τηλεοπτική μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μετακομίζει από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Με αφορμή την τοποθέτησή του, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν ορίστηκα από τα λεφτά και όλα αυτά. Τα λεφτά όμως προσδιορίζουν αυτού του είδους τις μετακινήσεις. Θα το πω απλά και σταράτα όπως μιλάω, αν ο Alpha δε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη συγκεκριμένη γυναίκα, για το Happy Day, που είναι μια σταθερή εκπομπή από την εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά μέχρι σήμερα, να μονοπωλεί στα πράγματα, θα τη χάσει τη Σταματίνα και την εκπομπή. Και ο ANT1, επειδή η ανάγκη ορίζει τα πράγματα, που έχει ανάγκη, θα την κερδίσει…Λέω τον μηχανισμό που θα κυριαρχήσει», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για τη Σταματίνα όχι, για την ομάδα ίσως είναι αυτό που λες», του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ στη συνέχεια του είπε, «Τώρα που θα πάρουν όλοι να ζητήσουν αύξηση, εσύ θα φταις».

«Και γενναία αύξηση» υποστήριξη από τη δική του πλευρά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά, «Ξέρεις πόσα παίρνουν και πόσα μπορούν να δώσουν;».

«Ξέρω πόσο παίρνουν σε σχέση με άλλες εκπομπές που δεν πάνε τόσο καλά» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάλογος ανάμεσά τους συνεχίστηκε σε έντονο ύφος, μέχρι που κάποια στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Άλλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κάνεις και άλλο το ανθρώπινο».

«Σε άλλο σταθμό μπορεί, στον ΑΝΤ1 δε θα πάει η Σταματίνα» του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι η ανάλυση των χαρακτήρων. Εγώ κάνω κοινωνιολογικό ρεπορτάζ και εσύ κάνεις τηλεοπτικό. Σε έχω γραμμένο. Πάμε παρακάτω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να γελά, μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις γορίλα μετά από οικογενειακό καβγά με τη σύντροφό του που έγιναν viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 13χρονος Kiyomasa κάθεται σε στάση στοχαστή και κοιτάζει μελαγχολικά έξω από το παράθυρο – Δείτε το βίντεο

Μίνα Αρναούτη: Πήρα αποζημίωση 39.000 ευρώ μετά από 17 χειρουργεία ενώ άλλοι 270.000 ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
«Ίσως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κοστολογούνται τελικά η ανθρώπινη ζωή, η υγεία, η αξιοπρέπεια και τα χρόνια που χάνει ένας άνθρωπος προσπαθώντας να ξανασταθεί όρθιος», αναφέρει

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέποντας πώς συμπεριφέρεται ο άντρας μου στην κόρη μου, τον ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Λύγισε η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα – Μούδιασαν Σεργουλόπουλος και Μελιτά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη νωρίτερα σήμερα (9/6) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.

Ουγγαρέζος: Απαντά στον Τσιμιτσέλη μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» – Η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φαίνεται να «φούντωσε» ξανά μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» του ηθοποιού στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το επίθετο ήταν εμπόδιο για τις κόρες μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση αντιμετώπισαν δυσκολίες στην καλλιτεχνική τους πορεία λόγω του επωνύμου του

Ανίτα Μπραντ: Στην τελευταία εγκυμοσύνη γέννησα στις 27 εβδομάδες, το μωρό ήταν σχεδόν ένα κιλό

E-Daily 3.Left Χτες
Το μωρό χωρούσε στο χέρι του Χάρη, είπε η σύζυγος του φωτογράφου

Η Μπιάνκα Σενσόρι αρμέγει μία αγελάδα φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα στο νέο βιντεοκλίπ του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ράπερ στη συνέχεια της δίνει να πιεί από το γάλα που μόλις άρμεξε - Η 31χρονη πρωταγωνιστεί στο «Gemini Season» και υπογράφει τη σκηνοθεσία του