E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Ανέβηκαν οι τόνοι για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δημοσίευση 16/1/2025 | 11:32

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Με αφορμή ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μετέφερε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, το οποίο θέλει τους Παναγιώτη Στάθη και Μάνο Νιφλή να παίρνουν τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε μια άλλη φημολογούμενη τηλεοπτική μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μετακομίζει από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Με αφορμή την τοποθέτησή του, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν ορίστηκα από τα λεφτά και όλα αυτά. Τα λεφτά όμως προσδιορίζουν αυτού του είδους τις μετακινήσεις. Θα το πω απλά και σταράτα όπως μιλάω, αν ο Alpha δε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη συγκεκριμένη γυναίκα, για το Happy Day, που είναι μια σταθερή εκπομπή από την εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά μέχρι σήμερα, να μονοπωλεί στα πράγματα, θα τη χάσει τη Σταματίνα και την εκπομπή. Και ο ANT1, επειδή η ανάγκη ορίζει τα πράγματα, που έχει ανάγκη, θα την κερδίσει…Λέω τον μηχανισμό που θα κυριαρχήσει», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για τη Σταματίνα όχι, για την ομάδα ίσως είναι αυτό που λες», του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ στη συνέχεια του είπε, «Τώρα που θα πάρουν όλοι να ζητήσουν αύξηση, εσύ θα φταις».

«Και γενναία αύξηση» υποστήριξη από τη δική του πλευρά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά, «Ξέρεις πόσα παίρνουν και πόσα μπορούν να δώσουν;».

«Ξέρω πόσο παίρνουν σε σχέση με άλλες εκπομπές που δεν πάνε τόσο καλά» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάλογος ανάμεσά τους συνεχίστηκε σε έντονο ύφος, μέχρι που κάποια στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Άλλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κάνεις και άλλο το ανθρώπινο».

«Σε άλλο σταθμό μπορεί, στον ΑΝΤ1 δε θα πάει η Σταματίνα» του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι η ανάλυση των χαρακτήρων. Εγώ κάνω κοινωνιολογικό ρεπορτάζ και εσύ κάνεις τηλεοπτικό. Σε έχω γραμμένο. Πάμε παρακάτω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να γελά, μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid 24.02.2026
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid 24.02.2026
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media 24.02.2026
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid 24.02.2026
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»