E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Ανέβηκαν οι τόνοι για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δημοσίευση 16/1/2025 | 11:32

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σε έχω γραμμένο!»

Με αφορμή ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μετέφερε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, το οποίο θέλει τους Παναγιώτη Στάθη και Μάνο Νιφλή να παίρνουν τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε μια άλλη φημολογούμενη τηλεοπτική μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μετακομίζει από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Με αφορμή την τοποθέτησή του, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν ορίστηκα από τα λεφτά και όλα αυτά. Τα λεφτά όμως προσδιορίζουν αυτού του είδους τις μετακινήσεις. Θα το πω απλά και σταράτα όπως μιλάω, αν ο Alpha δε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη συγκεκριμένη γυναίκα, για το Happy Day, που είναι μια σταθερή εκπομπή από την εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά μέχρι σήμερα, να μονοπωλεί στα πράγματα, θα τη χάσει τη Σταματίνα και την εκπομπή. Και ο ANT1, επειδή η ανάγκη ορίζει τα πράγματα, που έχει ανάγκη, θα την κερδίσει…Λέω τον μηχανισμό που θα κυριαρχήσει», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για τη Σταματίνα όχι, για την ομάδα ίσως είναι αυτό που λες», του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ στη συνέχεια του είπε, «Τώρα που θα πάρουν όλοι να ζητήσουν αύξηση, εσύ θα φταις».

«Και γενναία αύξηση» υποστήριξη από τη δική του πλευρά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά, «Ξέρεις πόσα παίρνουν και πόσα μπορούν να δώσουν;».

«Ξέρω πόσο παίρνουν σε σχέση με άλλες εκπομπές που δεν πάνε τόσο καλά» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάλογος ανάμεσά τους συνεχίστηκε σε έντονο ύφος, μέχρι που κάποια στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Άλλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κάνεις και άλλο το ανθρώπινο».

«Σε άλλο σταθμό μπορεί, στον ΑΝΤ1 δε θα πάει η Σταματίνα» του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι η ανάλυση των χαρακτήρων. Εγώ κάνω κοινωνιολογικό ρεπορτάζ και εσύ κάνεις τηλεοπτικό. Σε έχω γραμμένο. Πάμε παρακάτω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να γελά, μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

E-Daily 3.Left 06.05.2026
«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο

Χαβιέ Μπαρδέμ για Πενέλοπε Κρουζ: Είναι απίστευτα γαμ@@@@α όμορφη

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Τη βλέπω να φωτογραφίζεται και λέω «είναι αυτή η γυναίκα μου; Θεέ μου είναι;»

Η Πόπη Μαλιωτάκη ποζάρει στην παραλία: «Η ζωή με μπικίνι είναι πάντα πιο καλή»

Social 06.05.2026
Η τραγουδίστρια μετράει αντίστροφα για να μπει ο Ιούνιος

Κοψιάλης: Συγκλονίζει για την υπόθεση Φιντιρίκου – «Έχασα την παιδική ηλικία του γιου μου»

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Όπως ανέφερε, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία