E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Καγιά για Ηλία Κρασσά: «Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με φροντίζει ουσιαστικά, δεν ήξερα πώς είναι να το κάνουν»

Η Βίκυ Καγιά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στον make up artist, Παντελή Τουτουντζή και στη νέα διαδικτυακή εκπομπή του Make Up Stories στο Youtube

Δημοσίευση 16/1/2025 | 11:11

Βίκυ Καγιά για Ηλία Κρασσά: «Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με φροντίζει ουσιαστικά, δεν ήξερα πώς είναι να το κάνουν»

Η παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και το πόσο πιο ρομαντικός και φροντιστικός είναι μαζί της, σε σύγκριση με προηγούμενους συντρόφους της.

«Εγώ είμαι πιο εκδηλωτική από τον Ηλία (Κρασσά). Ο Ταύρος θα ήταν; Εγώ είμαι. Μου έχει κάνει πολλές ρομαντικές κινήσεις. Κατ’ αρχάς είναι ο πρώτος άνθρωπος που με φροντίζει ουσιαστικά, δηλαδή δε με έχει φροντίσει και κανείς πριν. Εγώ τους φρόντιζα όλους. Πιο ρομαντικό και πιο ουσιαστικό από αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει στην πλάση.

Ήμουν αφρόντιστη για πάρα πολλούς λόγους γιατί είχα μπει σε μια θέση να προσφέρω, να φροντίζω – οικονομικά και ψυχικά – πάρα πολύ και την οικογένειά μου και όλους. Δεν ήξερα πώς είναι να σε φροντίζουν, νόμιζα ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν είναι ότι δεν το δεχόμουν ή δεν το άφηνα να γίνει, δεν το έκανε και κανείς. Και όταν το έκανε ο Ηλίας, όταν γνωριστήκαμε ένιωθα παράξενα, λέω τώρα «επιτρέπεται αυτό;». Μέχρι να μπω στο να με φροντίζει ο άνθρωπός μου, μου πήρε λίγο χρόνο και για μένα είναι ό,τι πιο ρομαντικό δώρο» εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά για τον Ηλία Κρασσά.

«Όλα άλλαξαν όταν έκανα παιδιά. Έγινε μια άλλη Βίκυ, καλύτερη, πιο εξελιγμένη, πιο συγκεντρωμένη, πιο βαθιά, πήγε στο κέντρο της και θέλει μια πιο ήρεμη και γλυκιά συνθήκη στη ζωή της, με ισορροπία και χαρά, δε θέλει ψέματα, εντάσεις, ψεύτες, υποκριτές. Δεν τους αντέχω και δεν τους ανέχομαι.

Με ρώτησαν τι δουλειά κάνω και με κοιτούσαν και τα δύο με το μακαρόνι στο στόμα και μου λένε «Μήπως να έκανες μια άλλη δουλειά ρε μαμά;» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για τα παιδιά της.

«Η γιαγιά μου έχει πει το καλύτερο: Με 100 θα πας πριν παντρευτείς όχι σαν και μένα που παντρεύτηκα τον Γιάννη, έναν άνδρα» είπε στο τέλος η Βίκυ Καγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Victoria Beckham: «Με ζύγισαν στην τηλεόραση ενώ είχα μόλις γεννήσει»

Celebrity Stories 21.02.2026
Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε

Ιστορίες αγάπης του Hollywood για να πιστέψεις στον έρωτα

Celebrity Stories 21.02.2026
Δύο ερωτικές ιστορίες που αποδεικνύουν πως η μοίρα ξέρει πάντα καλύτερα – είτε με μια ματιά, είτε με αναμονή δεκαετιών

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 21.02.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Σκοτώθηκε η σκυλίτσα του Τρύφωνα Σαμαρά στα παρασκήνια του J2US

Tabloid Χτες
Το σκυλάκι διέφυγε της προσοχής του κομμωτή και έπεσε από σκαλωσιά δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία

Ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα: Από τις γκάφες του 2025 στα εντυπωσιακά σόου kung fu του 2026

Social Χτες
Η Κίνα θεωρείται επικεφαλής στην παραγωγή ανθρωποειδών ρομπότ

Ιωάννα Τούνη: Διακοπή στη σημερινή δίκη – Πότε θα συνεχιστεί

Tabloid Χτες
«Όταν την ενημέρωσα για αυτή τη νέα διακοπή, στεναχωρήθηκε», είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος της γνωστής influencer

Ο Έρικ Ντέιν έμενε δωρεάν σε σπίτι του Τζόνι Ντεπ για να μην επιβαρύνεται οικονομικά όσο «πάλευε» με την ALS

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου σε ηλικία 53 ετών μετά από μία δεκάμηνη μάχη με την πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση

Star: Ποιος παρουσιάζει το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι LINGO;

Tabloid Χτες
Το LINGO είναι ένα γρήγορο, διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι λέξεων, που συνδυάζει δεξιότητα, ένταση και χιούμορ, προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα

Αποκαλυπτική και σέξι η Σοφία Βεργκάρα ‑ Ανέβασε τόπλες φωτογραφίες της από τα παλιά

Tabloid Χτες
Η Λατίνα ηθοποιός δημοσίευσε τόπλες εικόνα της με μικροσκοπικό μαγιό