E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Καγιά για Ηλία Κρασσά: «Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με φροντίζει ουσιαστικά, δεν ήξερα πώς είναι να το κάνουν»

Η Βίκυ Καγιά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στον make up artist, Παντελή Τουτουντζή και στη νέα διαδικτυακή εκπομπή του Make Up Stories στο Youtube

Δημοσίευση 16/1/2025 | 11:11

Βίκυ Καγιά για Ηλία Κρασσά: «Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με φροντίζει ουσιαστικά, δεν ήξερα πώς είναι να το κάνουν»

Η παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και το πόσο πιο ρομαντικός και φροντιστικός είναι μαζί της, σε σύγκριση με προηγούμενους συντρόφους της.

«Εγώ είμαι πιο εκδηλωτική από τον Ηλία (Κρασσά). Ο Ταύρος θα ήταν; Εγώ είμαι. Μου έχει κάνει πολλές ρομαντικές κινήσεις. Κατ’ αρχάς είναι ο πρώτος άνθρωπος που με φροντίζει ουσιαστικά, δηλαδή δε με έχει φροντίσει και κανείς πριν. Εγώ τους φρόντιζα όλους. Πιο ρομαντικό και πιο ουσιαστικό από αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει στην πλάση.

Ήμουν αφρόντιστη για πάρα πολλούς λόγους γιατί είχα μπει σε μια θέση να προσφέρω, να φροντίζω – οικονομικά και ψυχικά – πάρα πολύ και την οικογένειά μου και όλους. Δεν ήξερα πώς είναι να σε φροντίζουν, νόμιζα ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν είναι ότι δεν το δεχόμουν ή δεν το άφηνα να γίνει, δεν το έκανε και κανείς. Και όταν το έκανε ο Ηλίας, όταν γνωριστήκαμε ένιωθα παράξενα, λέω τώρα «επιτρέπεται αυτό;». Μέχρι να μπω στο να με φροντίζει ο άνθρωπός μου, μου πήρε λίγο χρόνο και για μένα είναι ό,τι πιο ρομαντικό δώρο» εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά για τον Ηλία Κρασσά.

«Όλα άλλαξαν όταν έκανα παιδιά. Έγινε μια άλλη Βίκυ, καλύτερη, πιο εξελιγμένη, πιο συγκεντρωμένη, πιο βαθιά, πήγε στο κέντρο της και θέλει μια πιο ήρεμη και γλυκιά συνθήκη στη ζωή της, με ισορροπία και χαρά, δε θέλει ψέματα, εντάσεις, ψεύτες, υποκριτές. Δεν τους αντέχω και δεν τους ανέχομαι.

Με ρώτησαν τι δουλειά κάνω και με κοιτούσαν και τα δύο με το μακαρόνι στο στόμα και μου λένε «Μήπως να έκανες μια άλλη δουλειά ρε μαμά;» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για τα παιδιά της.

«Η γιαγιά μου έχει πει το καλύτερο: Με 100 θα πας πριν παντρευτείς όχι σαν και μένα που παντρεύτηκα τον Γιάννη, έναν άνδρα» είπε στο τέλος η Βίκυ Καγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σον Πεν: Παρέλαβε «Όσκαρ» φτιαγμένο από κατεστραμμένο ουκρανικό σιδηροδρομικό βαγόνι

Tabloid 18.03.2026
«Δεν είναι χρυσό, αλλά είναι πολύ πραγματικό και από τα βάθη της καρδιάς μας»

«Deal»: Η παίκτρια που κέρδισε 40.000 ευρώ και η παγίδα με το κουτί της

TV Buzz 18.03.2026
Ξεκίνησε δυναμικά ανοίγοντας μόνο «μπλε» ποσά, ενώ παρά τις απώλειες στον 2ο γύρο, διατήρησε την ψυχραιμία της

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση ‑ «Ήθελα τόσο πολύ ένα παιδάκι... Το έκανα 44 ετών»

Tabloid 18.03.2026
Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην γέννηση της κόρης της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιγράφει ποιοι άντρες της αρέσουν: «Αν μου πει για γυμναστήριο θα ξενερώσω»

Tabloid 18.03.2026
Δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, σχολίασε

Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και είπε `γιατί το είδαμε αυτό;`»

Tabloid 18.03.2026
Ο Γιώργος Μπένος το βράδυ της Τρίτης παραχώρησε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του, στο «The 2night Show»

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι φωτογραφίες της ξεκούρασης μετά τη συναυλία και η συζήτηση για τα πόδια της

Tabloid 18.03.2026
«Βασίλισσα», «πανέμορφη», «εκθαμβωτική», «τέτοια ομορφιά θα έπρεπε να ήταν παράνομη»

Kate Middleton: Η αλήθεια για τα χρήματά της που λίγοι γνωρίζουν

Tabloid 18.03.2026
Από πού πραγματικά έρχονται τα εκατομμύρια της Kate Middleton

Ζεντάγια: «Πολλοί άνθρωποι ξεγελάστηκαν» από τις φωτογραφίες γάμου που δημιουργήθηκαν με Α

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν έχει πράγματι παντρευτεί τον Τομ Χόλαντ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Mε πήρε και με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές και το θέμα της υγείας του