E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Της έριξε «χυλόπιτα» για άλλη ηθοποιό: Ο γόης που αρνήθηκε να παντρευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν το μετάνιωσε ποτέ

Ποιος ηθοποιός απέρριψε τη Βουγιουκλάκη;

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/1/2025 | 15:29

Της έριξε «χυλόπιτα» για άλλη ηθοποιό: Ο γόης που αρνήθηκε να παντρευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν το μετάνιωσε ποτέ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπορεί να έγινε πιο γνωστή, ως προς τα προσωπικά της, για το γάμο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ωστόσο κι άλλοι έρωτές της είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, με έναν από αυτούς να τη βρίσκει να δέχεται… άκυρο από πασίγνωστο γόη συνάδελφό της.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης, τον οποίο αποκαλούσαν «Έλληνα Τζέιμς Ντιν» – αν και εκείνος προτιμούσε τον Μάρλον Μπράντο – ήταν ο αδιαμφισβήτητος γόης …

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπορεί να έγινε πιο γνωστή, ως προς τα προσωπικά της, για το γάμο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ωστόσο κι άλλοι έρωτές της είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, με έναν από αυτούς να τη βρίσκει να δέχεται… άκυρο από πασίγνωστο γόη συνάδελφό της.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης, τον οποίο αποκαλούσαν «Έλληνα Τζέιμς Ντιν» – αν και εκείνος προτιμούσε τον Μάρλον Μπράντο – ήταν ο αδιαμφισβήτητος γόης της ελληνικής κινηματογραφικής showbiz.

Καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού από τη συμμετοχή του στα «Κόκκινα Φανάρια» και ξεχώρισε για το ταλέντο του στις ταινίες της Finos Films «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Νύχτα γάμου», «Ένας ιππότης για τη Βασούλα», «Μια κυρία στα μπουζούκια» και άλλες.

Πριν παντρευτεί τη δεύτερη σύζυγό του Μπέτσυ, ο Φαίδων Γεωργίτσης έζησε ένα μεγάλο έρωτα με την ηθοποιό Μπέτυ Αρβανίτη. Υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της λεγόμενης «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και συμπρωταγωνιστές στην επιτυχημένη κωμική ταινία «Νύχτα γάμου» (1967).

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι γνώρισε την Μπέτυ Αρβανίτη στο θέατρο του Κάρολου Κουν, ερωτεύτηκαν και σε λίγο καιρό παντρεύτηκαν: «Με την Μπέτυ γίναμε ζευγάρι στη σχολή κι αργότερα παντρευτήκαμε. Δεν ταιριάζαμε όμως ως χαρακτήρες. Οι καβγάδες μας θα μπορούσαν να γίνουν θέμα σε έργο του Στρίνμπεργκ. Το βαθύτερο ρήγμα στη σχέση μας όμως ήταν όταν αποφάσισε, χωρίς να με ρωτήσει, να ρίξει το παιδί μας. Εκείνη είχε ήδη ένα γιο και δεν ήθελε άλλο παιδί. Εγώ όμως ήθελα οικογένεια, παιδιά. Μετά από αυτό η σχέση είχε ξεφτίσει. Χωρίσαμε τρία χρόνια αργότερα».

Σε άλλη συνέντευξή του μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η απώλεια της οποίας ακόμη θρηνείται, είχε πει: «Με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε «Τα κόκκινα φανάρια». Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές τής την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα.

Όμως εγώ εκείνη την εποχή ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Μπέτυ Αρβανίτη, η οποία χώρισε τον άντρα της για μένα. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς τότε. Μου την έπεσε λοιπόν η Βουγιουκλάκη, δεν θα ενδώσω; Άλλωστε την εποχή εκείνη ήταν προσόν να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες. Δεν θεωρούνταν μειονέκτημα ο άνδρας να απατά τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα τον άνδρα. Έτσι δεν θεώρησα ότι είχα απιστήσει απέναντι στην Μπέτυ για χάρη της Βουγιουκλάκη… Ήταν πολύ καλή και τσαχπίνα. Πήγαμε μαζί και διακοπές εκείνο το καλοκαίρι στη Χαλκίδα. Η Αλίκη από τη δεύτερη μέρα που τα φτιάξαμε, μου ζήτησε να παντρευτούμε. Με πήγε στη μάνα της την κυρία Έμυ και μπροστά της μου ζήτησε να παντρευτούμε. Από την άλλη, η Αλίκη καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι στη Νέα Σμύρνη και έβλεπε τη μάνα μου. Ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ. Αν και μείναμε μαζί με την Μπέτυ για πολλά χρόνια, ωστόσο ήταν ένα γεγονός που μας στιγμάτισε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τεράστια περιουσία άφησε πίσω της η Σαμάρα του «The Ring» που έζησε τους τελευταίους μήνες άστεγη

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η μητέρα της Ντέιβι Τσέις ζήτησε να οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της κόρης της, καθώς η ηθοποιός δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

H εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Σικελία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Tabloid 14.07.2026
Η JLo ήταν το αδιαμφισβήτητο αστέρι της πρώτης σειράς στην επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα, ενώ η Léonie Cassel άνοιξε την πασαρέλα υπό το βλέμμα της Monica Bellucci.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid 14.07.2026
Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid 14.07.2026
Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της σκυλίτσας του Αρίθας

Tabloid 14.07.2026
Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ανοιχτά την οδύνη του για την απώλεια της Αρίθας και αποκάλυψε τις ευθύνες που αποδίδει στον κτηνίατρό της.