E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν μπορείς την μια εβδομάδα να κλαις, να θες παιδί και την άλλη…»

«Δεν είναι ούτε προς παράδειγμα αγάπη...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/1/2025 | 14:22

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν μπορείς την μια εβδομάδα να κλαις, να θες παιδί και την άλλη…»

Η Μέγκι Ντρίο, σήμερα, Τετάρτη 15/01, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου θέλησε δημόσια να μιλήσει για την όλη κατάσταση που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον πρώην πλέον σύντροφο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα Μέσα, με τους δημοσιογράφους και τις πρωινές εκπομπές να αναπαράγουν στο κοινό καθημερινά τις εξελίξεις της πολυτάραχης σχέσης τους. Οι δυο τους, για μεγάλο διάστημα αντάλλασαν σπόντες μεταξύ τους, ενώ πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό, με τους ίδιους να μην το επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και να το διαψεύδουν. Μάλιστα, το Youweekly.gr πρώτο είχε κάνει γνωστό ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου μετακόμισε από το κοινό τους σπίτι και πλέον μένει μόνη της – Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Παρόλες τις προσπάθειες τους να σώσουν την σχέση τους, το ζευγάρι δεν κατάφερε να λύσει τις διαφορές του, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, κάτι το οποίο πλέον δεν το κρύβουν και μιλούν ανοιχτά για τη νέα τους πραγματικότητα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου μάλιστα, σε νέες της δηλώσεις αποκάλυψε ότι ήδη έχει πολλούς υποψήφιους εραστές που την πολιορκούν και ίσως να έχει ήδη γυρίσει την επόμενη σελίδα στη ζωή της.

Κατηγορηματική η Μέγκι Ντρίο απέναντι στη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Τις καλημέρες μου, λοιπόν, το ξεκαθαρίζω ότι δε χρειάζομαι δημοσιότητα το ξέρετε. Κι ούτε πάω να κάνω τώρα κάποιο μπιφ. Αλλά, έχουμε τόσα θέματα στην Ελλάδα κοινωνικά και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή σαν κομμάτι της κοινωνίας, να ανοίγω τις πρωινές εκπομπές και να βλέπω στα πάνελ να μιλάνε πάλι για τη Βρισηίδα και τον Σπύρο τον Μαρτίκα. Σόρρυ κανένα θέμα προς τον Σπύρο γιατί το διαχειρίζεται πολύ νορμάλ, γιατί είναι άντρας.

Αλλά η Βρισηίδα τι είναι ρε παιδί μου; Βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και μιλάει για ποιο λόγο; Προς παράδειγμα νομίζει ότι είναι; Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω βρε Βρισηίδα μου, σε ξέρω και από Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορείς τη μια εβδομάδα να κλαις, να χτυπιέσαι και να θέλεις από αυτόν τον άντρα που είχες 3 χρόνια σχέση παιδιά.

Δεν είναι ούτε προς παράδειγμα αγάπη. Και ειδικά τα sites ήμαρτον, έχουμε τόσα άλλα θέματα, μην την παίζεται άλλο. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αλλά ούτε και σε πολύ άλλο κόσμο γιατί με ρωτάνε και μου το λένε. Τις καλημέρες μου» είπε η Μέγκι Ντρίο στο προφίλ της στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το νέο, πασίγνωστο και καλά κρυμμένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz

Tabloid 04.02.2026
Η Kim Kardashian ταξίδεψε κρυφά για αυτόν τον άντρα ως το Λονδίνο

Δεν ήταν ποτέ αληθινές: Οι σιαμαίες influencers που αποδείχθηκαν προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Παράξενα Χτες
ώς η Βαλέρια και η Καμίλα ξεγέλασαν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες στο Instagram και τι αποκάλυψαν οι ειδικοί για την «τέλεια απάτη» του AI

Ξεσπά η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη: «Με κορόϊδευε, βασανίστηκα χρόνια να δω πού έφταιξα»

Tabloid Χτες
Το δημόσιο ξέσπασμα της μητέρας της για την απόφαση να ακολουθήσει τον μοναχισμό

Παρατράγουδα με τα κέρματα τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του εισιτηρίου στη Φοντάνα ντι Τρέβι

Παράξενα Χτες
Χαρακτηριστικό ήταν το περιστατικό με Ισπανούς επισκέπτες, οι οποίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν και πέταξαν νομίσματα από πάνω, με αρκετά να μην καταλήγουν στο νερό, ενώ όσοι είχαν πληρώσει αναγκάζονταν να σκύβουν για να τα αποφύγουν

Η Ορεινή Μέλισσα εξήγησε γιατί έβαλε τα κλάματα στο TikTok: Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου

Social Χτες
Έχω περάσει κατάθλιψη, έφτασα στο χειρότερο σημείο, να θέλω να βάλω ένα τέλος, ανέφερε ο 32χρονος TikToker από τη Μεσοκώμη Ευρυτανίας

Λιάγκας: Δάκρυσε με τον Τζώρτζογλου στο Πρωινό – «Θα σου πω κάτι για πρώτη φορά»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου

Ο γιος του Έντι Μέρφι και η κόρη του Μάρτιν Λόρενς περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Tabloid Χτες
Ο Έρικ Μέρφι και η Τζάσμιν Λόρενς ανακοίνωσαν τη εγκυμοσύνη μέσω Instagram

Κώστας Σόμμερ: Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του για την πορεία της υγείας του

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Σόμμερ

Ζώζα Μεταξά: «Κρατάω επικοινωνία με τον Μάριο Καπότση»

Tabloid Χτες
Η μητέρα της Κόνι Μεταξά μίλησε για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγο της κόρης της

Ελένη Φουρέιρα: «Πέρασα δύσκολα μετά τη γέννα ‑ Στους 3,5 μήνες έκανα συναυλία στην Αθήνα»

Tabloid Χτες
Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό vidcast του ρυθμού 9.49 που παρουσιάζει η Γιώτα Τσιμπρικίδου