E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν μπορείς την μια εβδομάδα να κλαις, να θες παιδί και την άλλη…»

«Δεν είναι ούτε προς παράδειγμα αγάπη...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/1/2025 | 14:22

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν μπορείς την μια εβδομάδα να κλαις, να θες παιδί και την άλλη…»

Η Μέγκι Ντρίο, σήμερα, Τετάρτη 15/01, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου θέλησε δημόσια να μιλήσει για την όλη κατάσταση που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον πρώην πλέον σύντροφο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα Μέσα, με τους δημοσιογράφους και τις πρωινές εκπομπές να αναπαράγουν στο κοινό καθημερινά τις εξελίξεις της πολυτάραχης σχέσης τους. Οι δυο τους, για μεγάλο διάστημα αντάλλασαν σπόντες μεταξύ τους, ενώ πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό, με τους ίδιους να μην το επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και να το διαψεύδουν. Μάλιστα, το Youweekly.gr πρώτο είχε κάνει γνωστό ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου μετακόμισε από το κοινό τους σπίτι και πλέον μένει μόνη της – Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Παρόλες τις προσπάθειες τους να σώσουν την σχέση τους, το ζευγάρι δεν κατάφερε να λύσει τις διαφορές του, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, κάτι το οποίο πλέον δεν το κρύβουν και μιλούν ανοιχτά για τη νέα τους πραγματικότητα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου μάλιστα, σε νέες της δηλώσεις αποκάλυψε ότι ήδη έχει πολλούς υποψήφιους εραστές που την πολιορκούν και ίσως να έχει ήδη γυρίσει την επόμενη σελίδα στη ζωή της.

Κατηγορηματική η Μέγκι Ντρίο απέναντι στη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Τις καλημέρες μου, λοιπόν, το ξεκαθαρίζω ότι δε χρειάζομαι δημοσιότητα το ξέρετε. Κι ούτε πάω να κάνω τώρα κάποιο μπιφ. Αλλά, έχουμε τόσα θέματα στην Ελλάδα κοινωνικά και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή σαν κομμάτι της κοινωνίας, να ανοίγω τις πρωινές εκπομπές και να βλέπω στα πάνελ να μιλάνε πάλι για τη Βρισηίδα και τον Σπύρο τον Μαρτίκα. Σόρρυ κανένα θέμα προς τον Σπύρο γιατί το διαχειρίζεται πολύ νορμάλ, γιατί είναι άντρας.

Αλλά η Βρισηίδα τι είναι ρε παιδί μου; Βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και μιλάει για ποιο λόγο; Προς παράδειγμα νομίζει ότι είναι; Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω βρε Βρισηίδα μου, σε ξέρω και από Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορείς τη μια εβδομάδα να κλαις, να χτυπιέσαι και να θέλεις από αυτόν τον άντρα που είχες 3 χρόνια σχέση παιδιά.

Δεν είναι ούτε προς παράδειγμα αγάπη. Και ειδικά τα sites ήμαρτον, έχουμε τόσα άλλα θέματα, μην την παίζεται άλλο. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αλλά ούτε και σε πολύ άλλο κόσμο γιατί με ρωτάνε και μου το λένε. Τις καλημέρες μου» είπε η Μέγκι Ντρίο στο προφίλ της στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η 60χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης

Tabloid 03.04.2026
Η 60χρονη ηθοποιός πόζαρε στο Instagram με κόκκινο μπικίνι

Μπλέικ Λάιβλι: Δικαστής απορρίπτει τις περισσότερες κατηγορίες της κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid 03.04.2026
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέρριψε 10 από τις 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για σeξουαλική παρενόχληση

Έγινε πατέρας ο Snik: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Tabloid 03.04.2026
Ο γνωστός τράπερ Snik έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.

Secret Lives of Mormon Wives: Πόσα σκάνδαλα μπορεί να αντέξει ένα reality show;

Celebrity Stories 03.04.2026
Στο επίκεντρο βρίσκεται μονίμως η κοινότητα του MomTok

Βερύκιος: «Αγριο χώσιμο» σε Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλο

Tabloid Χτες
Όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Star

«Μαμά, γιατί είστε διάσημοι;»: Η Κάιλι Τζένερ λύγισε όταν το εξήγησε στην 8χρονη κόρη της

Tabloid Χτες
Tης εξήγησε πως ξεκίνησε το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Tabloid Χτες
«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Μοντέλο του OnlyFans και κόρη πεζοναύτη στέλνει δώρα σε στρατιώτες: «Λίγη ανακούφιση από το στρες»

Παράξενα Χτες
Η Madelynn May αποφάσισε να στηρίξει τους στρατιώτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της, φωτογραφίες της και μικρά δώρα