E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν μπορείς την μια εβδομάδα να κλαις, να θες παιδί και την άλλη…»

«Δεν είναι ούτε προς παράδειγμα αγάπη...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/1/2025 | 14:22

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν μπορείς την μια εβδομάδα να κλαις, να θες παιδί και την άλλη…»

Η Μέγκι Ντρίο, σήμερα, Τετάρτη 15/01, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου θέλησε δημόσια να μιλήσει για την όλη κατάσταση που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον πρώην πλέον σύντροφο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα Μέσα, με τους δημοσιογράφους και τις πρωινές εκπομπές να αναπαράγουν στο κοινό καθημερινά τις εξελίξεις της πολυτάραχης σχέσης τους. Οι δυο τους, για μεγάλο διάστημα αντάλλασαν σπόντες μεταξύ τους, ενώ πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό, με τους ίδιους να μην το επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και να το διαψεύδουν. Μάλιστα, το Youweekly.gr πρώτο είχε κάνει γνωστό ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου μετακόμισε από το κοινό τους σπίτι και πλέον μένει μόνη της – Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Παρόλες τις προσπάθειες τους να σώσουν την σχέση τους, το ζευγάρι δεν κατάφερε να λύσει τις διαφορές του, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, κάτι το οποίο πλέον δεν το κρύβουν και μιλούν ανοιχτά για τη νέα τους πραγματικότητα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου μάλιστα, σε νέες της δηλώσεις αποκάλυψε ότι ήδη έχει πολλούς υποψήφιους εραστές που την πολιορκούν και ίσως να έχει ήδη γυρίσει την επόμενη σελίδα στη ζωή της.

Κατηγορηματική η Μέγκι Ντρίο απέναντι στη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Τις καλημέρες μου, λοιπόν, το ξεκαθαρίζω ότι δε χρειάζομαι δημοσιότητα το ξέρετε. Κι ούτε πάω να κάνω τώρα κάποιο μπιφ. Αλλά, έχουμε τόσα θέματα στην Ελλάδα κοινωνικά και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή σαν κομμάτι της κοινωνίας, να ανοίγω τις πρωινές εκπομπές και να βλέπω στα πάνελ να μιλάνε πάλι για τη Βρισηίδα και τον Σπύρο τον Μαρτίκα. Σόρρυ κανένα θέμα προς τον Σπύρο γιατί το διαχειρίζεται πολύ νορμάλ, γιατί είναι άντρας.

Αλλά η Βρισηίδα τι είναι ρε παιδί μου; Βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και μιλάει για ποιο λόγο; Προς παράδειγμα νομίζει ότι είναι; Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω βρε Βρισηίδα μου, σε ξέρω και από Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορείς τη μια εβδομάδα να κλαις, να χτυπιέσαι και να θέλεις από αυτόν τον άντρα που είχες 3 χρόνια σχέση παιδιά.

Δεν είναι ούτε προς παράδειγμα αγάπη. Και ειδικά τα sites ήμαρτον, έχουμε τόσα άλλα θέματα, μην την παίζεται άλλο. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αλλά ούτε και σε πολύ άλλο κόσμο γιατί με ρωτάνε και μου το λένε. Τις καλημέρες μου» είπε η Μέγκι Ντρίο στο προφίλ της στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μενεγάκη: «Κλείνω τραπέζια με το επώνυμό μου – Περιμένουν την Ελένη και απογοητεύονται»

Tabloid 28.03.2026
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει αν έχει συγγένεια με την παρουσιάστρια, αλλά θα ήθελε πολύ να τη γνωρίσει από κοντά.

Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ: Ρολόγια 1,5 εκατ. ευρώ, δαχτυλίδι 3,5 εκατ. δολαρίων και μοναδική Bugatti

Tabloid 28.03.2026
Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφία μέσα στη σπάνια Bugatti Centodieci του Πορτογάλου σούπερ σταρ, επιδεικνύοντας πολυτελή Patek Philippe ρολόγια συνολικής αξίας άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 28.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Χτες
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Χτες
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Χτες
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Χτες
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Χτες
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της

Tabloid Χτες
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί και αποκαλύπτει πώς θα είναι η γαμήλια τελετή.

Ταϊλάνδη: Απρόοπτο σε καλλιστεία ‑ Έπεσαν τα «ψεύτικα» δόντια διαγωνιζόμενης

Παράξενα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προκριματική φάση, με την αντίδρασή της να κερδίζει το κοινό

Η συγκλονιστική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ: Ο βιασμός, η απαγωγή και η εξαφάνιση μετά τη μεγάλη επιτυχία

Tabloid Χτες
Η Ουαλή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μέσω των social media ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτη σε άλλη χώρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι και χτύπησα σε κολώνα της ΔΕΗ»

Tabloid Χτες
Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τo Buongiorno, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο ένστικτο της μάνας