E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όσκαρ: Αναβλήθηκαν ξανά – Γιατί δεν ανακοινώνουν τους υποψήφιους

Τι συνέβη

Δημοσίευση 14/1/2025 | 16:14

Όσκαρ: Αναβλήθηκαν ξανά – Γιατί δεν ανακοινώνουν τους υποψήφιους

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανέβαλε την πολυπόθητη ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

 Ενώ, σύμφωνα τους διοργανωτές της τελετής, αφορμή είναι η φονική πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Λος Άντζελες τα τελευταία 24ωρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η φονική φωτιά που πλήττει τα τελευταία 24ωρα το Λος Άντζελες, κατέστρεψε ολοσχερώς τα πολυτελή σπίτια της ξένης αλλά και της ελληνικής showbiz. Παρά τις προσπάθειες χιλιάδων πυροσβεστών, η «Palisade Fire» εξαπλώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βορειοδυτικά της μεγαλούπολης και πλέον απειλούν την πυκνοκατοικημένη κοιλάδα Σαν Φερνάντο.

Μάλιστα, πάνω από 12.000 δομές -σπίτια και διάφορα άλλα κτίρια- καταστράφηκαν ή υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ενώ, όπως έγινε γνωστό από τα ξένα Μέσα, μια πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε νεκρή μέσα στο καμμένο σπίτι της.

Οι υποψηφιότητες για τις τιμητικές διακρίσεις της βιομηχανίας του κινηματογράφου πρόκειται να ανακοινωθούν την 23η Ιανουαρίου, μετά από την δεύτερη αναβολή τους, ενώ, κανονικά ήταν να γίνουν αυτήν την Παρασκευή και κατόπιν μετατέθηκαν για την 19η Ιανουαρίου.

«Εξαιτίας των πυρκαγιών, που παραμένουν ενεργές, στην περιοχή του Λος Άντζελες, νιώθουμε πως είναι αναγκαίο να παρατείνουμε την περίοδος ψηφοφορίας και να μεταθέσουμε την ημερομηνία της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων προκειμένου να δώσουμε περισσότερο χρόνο στα μέλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της Ακαδημίας Τζάνετ Γιανγκ στην ανακοίνωση του.

Από την άλλη, οι διοργανωτές των Γκράμι είπαν πως η τελετή απονομής των βραβείων της μουσικής βιομηχανίας θα διεξαχθεί όπως ήταν προγραμματισμένο, τη 2α Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, είπαν: «Το φετινό σόου, ωστόσο, θα έχει έναν ανανεωμένο σκοπό: τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη των προσπαθειών ανακούφισης από τις πυρκαγιές και το να τιμήσουμε την τόλμη και την αφοσίωση των μελών των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προστατεύσουν τη δική μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Προχτές
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!