E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θάλεια Ματίκα: «Σε πιάνουν εξαπίνης και πριν σε ρωτήσουν, ανάβουν το φως της κάμερας – Αυτό είναι αγένεια»

Τη στάση που κράτησε η Θάλεια Ματίκα απέναντι στους δημοσιογράφους σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου.

Δημοσίευση 14/1/2025 | 15:39

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θάλεια Ματίκα: «Σε πιάνουν εξαπίνης και πριν σε ρωτήσουν, ανάβουν το φως της κάμερας – Αυτό είναι αγένεια»

Τη στάση που κράτησε η Θάλεια Ματίκα απέναντι στους δημοσιογράφους σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι η ηθοποιός δεν ήταν αγενής προς τους ρεπόρτερ, αλλά αντιθέτως η κίνηση να μην ερωτηθεί αν θέλει να μιλήσει και αμέσως να ανοίξουν οι κάμερες είναι αγένεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Να κάνω την ανατροπή; Εμένα δεν μου φάνηκε αγενής. Είσαι άβαφη, αμακιγιάριστη, αχτένιστη, έρχονται και σε αιφνιδιάζουν και σε πιάνουν εξαπίνης και πριν σε ρωτήσουν, ανάβουν το φως της κάμερας. Αυτό είναι αγένεια. Είναι δική μας αγένεια. Επειδή δεν ήμουν μπροστά, να ξεκαθαρίσουμε πώς πήγαν οι κάμερες… Εγώ σε αυτό που βλέπω, βλέπω έναν άνθρωπο που δε θέλει ευθεία επαφή με την κάμερα. Αν ο άλλος είναι σε μία φάση που π.χ. έχει έρπη, είναι πρησμένος, δεν είναι σε καλή ημέρα και σου ανάψει το φως, χωρίς να σε ρωτήσει…».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Εγώ που υποστηρίζω πάντα τους συναδέλφους μου και που σαν εκπομπή έχουμε κάνει «πεσίματα»… Είπε κάτι η Ματίκα; Μπορεί να μην ήθελε να τη δούνε. Είπε «σας παρακαλώ παιδιά». Το άκουσα».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς επεσήμαναν πως η στάση της Θάλειας Ματίκα έδειξε αγένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left Χτες
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους