E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει ο Ιωάννης Απέργης: «Ο πατέρας μου είχε εξάρτηση από το αλκοόλ»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Ιωάννης Απέργης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου

Δημοσίευση 14/1/2025 | 13:53

Συγκλονίζει ο Ιωάννης Απέργης: «Ο πατέρας μου είχε εξάρτηση από το αλκοόλ»

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Απέργης μίλησε για την εξάρτηση του πατέρα του από το αλκοόλ και τις δυσκολίες που πέρασε ως παιδί στην προσπάθειά του να διαχειριστεί την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι του.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Ιωάννης Απέργης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Απέργης μίλησε για την εξάρτηση του πατέρα του από το αλκοόλ και τις δυσκολίες που πέρασε ως παιδί στην προσπάθειά του να διαχειριστεί την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι του.

«Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα εδώ… Εμένα ο πατέρας μου είχε εξάρτηση από το αλκοόλ, και έχω περάσει πολύ δύσκολα χρόνια… Δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα… Το αλκοόλ είναι το χειρότερο νομίζω, μπορεί να φτάσει στις αυτoκτovίες, στις δoλoφovίες, σε ακραία πράγματα. Είμαι ευτυχισμένος γιατί πριν καιρό ήρθε και μου ζήτησε βοήθεια. Ένας άνθρωπος που δε μιλάει.

Οπότε, μιλήστε. Μιλήστε στον πιο κοντινό σας άνθρωπο και πείτε, “θέλω βοήθεια”. Ήρθε. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να κλαίει… Αγκαλιά, αυτό έκανα. Στην αγκαλιά μετά όλοι ξεσπάνε. Ήρθε γιατί είδε ότι έκανα τα πάντα, δεν τον πετούσα ποτέ, ό,τι και να γινόταν. Πρέπει οι άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι να ζητάνε βοήθεια από τον πρώτο άνθρωπο που νιώθουν ότι έχουν μια σύνδεση, ότι τους καταλαβαίνει. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πρόβλημα. Εκεί σε θέλει ο άνθρωπος αυτός» ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης Απέργης.

«Το ποτό σε φέρνει σε ακραία πράγματα, να κυνηγάς με μαχαίρια… Δεν μπορούσα να φύγω. Η φτώχεια… Το ψυγείο στο σπίτι είχε μόνο ποτό. Άφησα το σχολείο για να συντηρήσω ένα ψυγείο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος ρε φίλε. Άφησα το σχολείο, καλυτέρευσα τη ζωή μου, δούλεψα σε άγριες δουλειές για να μπορέσω να ζήσω τρία άτομα. Και όταν βγήκε και ο αδελφός μου στη δουλειά ξαναγύρισα στο σχολείο…» πρόσθεσε ο Ιωάννης Απέργης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε βίντεο που τραγουδά μαζί με τον πατέρα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός εξέφρασε την ανυπομονησία της να τον συναντήσει ξανά - «Λίγες ημέρες έμειναν», πρόσθεσε

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο κρυφός λόγος που δεν αποχωρίζεται το «φτηνό» βραχιολάκι της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το χειροποίητο κόσμημα που φοράει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κάθε εμφάνισή της κρύβει μια βαθιά συναισθηματική ιστορία αγάπης και οικογενειακής στήριξης.

Γιατί η Victoria Beckham δεν πήγε στον γάμο της Mel C ενώ της έραψε το νυφικό;

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ξεχωριστή κίνηση που έκανε για τη φίλη της

Νέα εφαρμογή real.gr: Ειδήσεις, Real FM 97.8 και AI συνόψεις σε ένα app

Media Χτες
Η πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή του real.gr είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOS και Android, με προσωποποιημένες λειτουργίες και ζωντανό ραδιόφωνο.

Μέσι: Το συγκινητικό μήνυμά του μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ 2026

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αρχηγός της Αργεντινής μίλησε για τον πόνο της ήττας, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του και συνεχάρη την Ισπανία για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αντίδραση του Πικέ που έγινε viral όταν άκουσε να τραγουδάει τη Σακίρα στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ζεράρ Πικέ παρέμεινε αμετακίνητος και σοβαρός ενώ οι γιοι του χόρευαν με το τραγούδι της Σακίρα στον τελικό Ισπανίας-Αργεντινής.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξύρισε τα μούσια του και έγινε αγνώριστος

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του Αργυρού, παίρνοντας τη θέση που άφησε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε beach bar και αυτοσαρκάζεται

E-Daily 3.Left Χτες
Πλήθος προβολών, likes και σχολίων μάζεψε γρήγορα το βίντεο

Η Στεφανία Γουλιώτη στην παραλία με μπικίνι ‑ δείτε τι έκανε στην άμμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τέσσερα στιγμιότυπα από τις ακροβατικές ασκήσεις της στην παραλία, με χιουμοριστικό σχόλιο.

Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid Χτες
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

Media Χτες
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.