E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ

Έτοιμη να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ

Δημοσίευση 13/1/2025 | 08:22

Για ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ

Επιμένουν στην Αγγλία, πιο συγκεκριμένα ο Τύπος στο Λίβερπουλ, για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν οι «Reds» για την απόκτηση του Στέφανου Τζίμα.

Η ιστοσελίδα «Anfieldwatch» με νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «η Λίβερπουλ θα πληρώσει ποσό-ρεκόρ για το λαμπρό παιδί», σημειώνοντας στο ρεπορτάζ πως οι πρωτοπόροι της Premier League εμφανίζονται θετικοί στο να δώσουν 25.000.000 λίρες (περίπου 30.000.000 ευρώ!) στη Νυρεμβέργη για να τον αποκτήσουν τα δικαιώματα του 18χρονου Έλληνα επιθετικού, που αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η Λίβερπουλ με την κίνησή της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σαμ ΜακΓκουάιρ, θέλει να αποτρέψουν το ενδιαφέρον των Νιούκαστλ, Μπράιτον και Τσέλσι, αλλά και γερμανικών ομάδων, όπως η Λειψία και η Μπάγερν Μονάχου, κάτι που έχουν μεταφέρει προς την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή σε συνάντηση που αναφέρεται ότι υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα σε εκπροσώπους της ομάδας και του ατζέντη του.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι όροι του συμβολαίου που έχει υπογράψει η Νυρεμβέργη με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι πρόβλημα, καθώς όπως προέκυψε μέσα από συζητήσεις των τριών συλλόγων που εμπλέκονται, οι «Reds» είναι έτοιμοι να καλύψουν τα 18.000.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλει η γερμανική ομάδα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, το ποσό που είναι να δώσει η Λίβερπουλ θα κάνει τον Τζίμα την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, ξεπερνώντας τα 23.000.000 λίρες που είχε δαπανήσει η Μαρσέιγ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Στέφανος Τζίμας των 8 γκολ και των 2 ασίστ σε 14 εμφανίσεις με τη Νυρεμβέργη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας προορίζεται ώστε να καλύψει το πιθανό κενό του Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει στην Σαουδική Αραβία.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ στο συμβόλαιο δανεισμού του στη Νυρεμβέργη έχει βάλει ρήτρα αγοράς 18 εκατ. ευρώ, συν άλλα 2,5 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους για το 85% των δικαιωμάτων του, καθώς θα εξασφαλίσει κι ένα 15% σε περίπτωση πώλησης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένοχοι για το revenge ρorn στην Ιωάννα Τούνη οι δύο κατηγορούμενοι ‑ Οι ποινές

Ελλάδα 01.04.2026
Στον τότε σύντροφό της δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ, σε αυτόν που τραβούσε το βίντεο του αναγνωρίστηκε αυτό του πρότερου σύννομου βίου

Τούνη: Χαμός στη δίκη – Η μητέρα κατηγορουμένου επιτέθηκε στον Δημητρακόπουλο

Ελλάδα 01.04.2026
Η μητέρα ενός εκ των δύο κατηγορουμένων ξέσπασε κατά του δικηγόρου της Τούνη

CEO εταιρείας και αρχιτέκτονας ο 55χρονος... κτηνοτρόφος των Αμπελοκήπων!

Ελλάδα 01.04.2026
Ύστερα από έλεγχο που πυροδότησε μια καταγγελία στις Αρχές, αποκαλύφθηκε ένα αυτοσχέδιο... μαντρί

Τραμπ: Ο ηγέτης του Ιράν ζήτησε εκεχειρία

Κόσμος 01.04.2026
Θα τους στείλουμε πίσω στη Λίθινη Εποχή, μέχρι να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος στην Κριμαία: Στους 29 οι νεκροί

Κόσμος 01.04.2026
Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει ποινική έρευνα για παραβίαση των κανόνων πτήσης

Δίκη για τα Τέμπη: Απομακρύνθηκε ο Ρούτσι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ελλάδα 01.04.2026
«Του ασκήθηκε βία από έξι αστυνομικούς», καταγγέλλει η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κακοκαιρία Erminio: Μήνυμα του 112 στην Αττική – “Περιορίστε τις μετακινήσεις έως τα μεσάνυχτα”

Καιρός 01.04.2026
Μήνυμα από το 112 ήχησε στην Αττική, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που φέρνει η κακοκαιρία Erminio