E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ

Έτοιμη να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ

Δημοσίευση 13/1/2025 | 08:22

Για ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ

Επιμένουν στην Αγγλία, πιο συγκεκριμένα ο Τύπος στο Λίβερπουλ, για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν οι «Reds» για την απόκτηση του Στέφανου Τζίμα.

Η ιστοσελίδα «Anfieldwatch» με νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «η Λίβερπουλ θα πληρώσει ποσό-ρεκόρ για το λαμπρό παιδί», σημειώνοντας στο ρεπορτάζ πως οι πρωτοπόροι της Premier League εμφανίζονται θετικοί στο να δώσουν 25.000.000 λίρες (περίπου 30.000.000 ευρώ!) στη Νυρεμβέργη για να τον αποκτήσουν τα δικαιώματα του 18χρονου Έλληνα επιθετικού, που αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η Λίβερπουλ με την κίνησή της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σαμ ΜακΓκουάιρ, θέλει να αποτρέψουν το ενδιαφέρον των Νιούκαστλ, Μπράιτον και Τσέλσι, αλλά και γερμανικών ομάδων, όπως η Λειψία και η Μπάγερν Μονάχου, κάτι που έχουν μεταφέρει προς την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή σε συνάντηση που αναφέρεται ότι υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα σε εκπροσώπους της ομάδας και του ατζέντη του.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι όροι του συμβολαίου που έχει υπογράψει η Νυρεμβέργη με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι πρόβλημα, καθώς όπως προέκυψε μέσα από συζητήσεις των τριών συλλόγων που εμπλέκονται, οι «Reds» είναι έτοιμοι να καλύψουν τα 18.000.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλει η γερμανική ομάδα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, το ποσό που είναι να δώσει η Λίβερπουλ θα κάνει τον Τζίμα την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, ξεπερνώντας τα 23.000.000 λίρες που είχε δαπανήσει η Μαρσέιγ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Στέφανος Τζίμας των 8 γκολ και των 2 ασίστ σε 14 εμφανίσεις με τη Νυρεμβέργη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας προορίζεται ώστε να καλύψει το πιθανό κενό του Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει στην Σαουδική Αραβία.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ στο συμβόλαιο δανεισμού του στη Νυρεμβέργη έχει βάλει ρήτρα αγοράς 18 εκατ. ευρώ, συν άλλα 2,5 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους για το 85% των δικαιωμάτων του, καθώς θα εξασφαλίσει κι ένα 15% σε περίπτωση πώλησης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ‑ Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη

Η Meta κλείνει συμφωνία πολλών δισ. δολαρίων για τη χρήση τσιπ της Amazon σε υπηρεσίες ΑΙ

Tech + Science Χτες
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τομέας ημιαγωγών της εταιρείας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 20 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση

Κεφαλονιά: «Η γυναίκα μου φταίει που πέθανε η Μυρτώ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ξεσπά ο πατέρας της Μυρτώς για τα κρυφά SMS

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιθεωρητές εργασίας κατέληξαν στο ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έλεγχαν υπόθεση υπαλλήλου της Πλεύσης Ελευθερίας

Αποσύρονται 130 λεωφορεία του ΟΑΣΘ ‑ Τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είχαν καλύψει 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα το κάθε ένα!