E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Παπαχαραλάμπους και Αναστασοπούλου έκαναν έγγραφες αφιερώσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Ιδιαίτερα η δεύτερη νομίζει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ψαλίδισε τα όνειρά της...» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Δημοσίευση 12/1/2025 | 12:54

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Παπαχαραλάμπους και Αναστασοπούλου έκαναν έγγραφες αφιερώσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για να μιλήσει για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε ονομαστικά στις καταγγέλλουσες, προκαλώντας την αμηχανία της παρουσιάστριας.

«Για εμένα συστρατεύθηκαν κάποιες γυναίκες για να στιγματίσουν ηθικά κορυφαίες προσωπικότητες στον χώρο της τέχνης. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά κι άλλα μεγάλα ονόματα στοχοποιήθηκαν εκείνη την περίοδο. Και οι τρεις γυναίκες είχαν ένα κοινό γνώρισμα ότι όλες είχαν μία κοινωνική επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη κι όλες πίστευαν ότι αυτό θα είναι εφαλτήριο για να ανέλθουν στον χώρο της ηθοποιίας. Διαψεύστηκαν. Ιδιαίτερα η δεύτερη νομίζει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ψαλίδισε τα όνειρά της. Έχουν κίνητρο.» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Να μιλήσουμε για αυτές που είναι η κα. Παπαχαραλάμπους, η κα. Αναστασοπούλου κι η κα. Δροσάκη. Κι η κα. Παπαχαραλάμπους κι η κα. Αναστασοπούλου σε ανύποπτο χρόνο έχουν κάνει αφιερώσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη, που δεν δικαιολογούν τη σημερινή τους στάση όταν τον σέβονται, τον υπολήπτονται και τον αγαπούν. Το δικαστήριο τα ξέρει αυτά. Όταν θεωρούν οι κες. Παπαχαραλάμπους κι Αναστασοπούλου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κακοποιητής, που δεν συμπεριφέρεται σωστά στις γυναίκες -μέχρι το 2021 δεν είχε υπάρξει καταγγελία που να συνδέεται με τη γενετήσια ζωή κι όλες ήταν ότι ήταν πολύ δύσκολος στις πρόβες κι ότι δεν σεβόταν τους ηθοποιούς. Από το 2021 μπήκαμε και στη γενετήσια σφαίρα.

Η κα. Παπαχαραλάμπους έχει κάνει γραπτή δήλωση σε βιβλίο στον Πέτρο Φιλιππίδη πόσο τον εκτιμά κι η κα. Αναστασοπούλου τα ίδια και μετά ακυρώνουν τον εαυτό τους. Όλα αυτά τα αξιολογεί το δικαστήριο. Είναι σε προγενέστερο χρόνο. Έχουν μια εμπειρία κι άριστη συνεργασία και ξαφνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει απόπειρες βιασμού; Είχε κανένα κίνητρο να το κάνει;» πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Νομίζετε ότι αυτό το πράγμα το απολαμβάνουν; Αυτές οι γυναίκες αφήνουν τις δουλειές και τις οικογένειές τους για να πηγαίνουν στα δικαστήρια, με τις καριέρες τους και σε όποια συνέντευξη δίνουν πρέπει να απαντάνε για αυτό το ζήτημα και νομίζετε ότι αυτό είναι ευχάριστο; Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορό τους, αλλά υπογραμμίζω τα αυτονόητα» σχολίασε από τη μεριά της η Σίσσυ Χρηστίδου, απορώντας με όσα άκουσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid 25.08.2025
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid 25.08.2025
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid 25.08.2025
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social 25.08.2025
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid 25.08.2025
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid 25.08.2025
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid 25.08.2025
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid 25.08.2025
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου

Claudia Schiffer: Έγινε 55 ετών και το γιορτάζει στην Ελλάδα

Tabloid 25.08.2025
Η Claudia Schiffer ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά: Με μπικίνι στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού

Tabloid 25.08.2025
«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά