E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανακοίνωσε ότι παντρεύται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της ‑ Εκεί θα γίνει ο γάμος της πασίγνωστης Ελληνίδας

Ποιος είναι ο γαμπρός – Αυτός θα τους παντρέψει

Δημοσίευση 12/1/2025 | 10:02

Ανακοίνωσε ότι παντρεύται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της ‑ Εκεί θα γίνει ο γάμος της πασίγνωστης Ελληνίδας

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, η γνωστή πολιτικός, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Λεωνίδα Μαντωνάκη, και την ίδια στιγμή, το ζευγάρι σχεδιάζει τον επικείμενο γάμο τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, η πολιτικός, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ο σύντροφός της προγραμματίζουν τον πολιτικό τους γάμο για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Πολιτικός Γάμος στον Πειραιά

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στο Δημαρχείο του Πειραιά, με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να αναλαμβάνει την τελετή. Η επιλογή της ημερομηνίας συνδυάζεται με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, προσεγγίζοντας το κλίμα της αγάπης και του έρωτα. Η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει επιλέξει να παντρευτεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, αντανακλώντας την προσωπική της προτίμηση για μια λιτή και συναισθηματική τελετή.

Θρησκευτικός Γάμος στην Αίγινα το Καλοκαίρι

Το ζευγάρι έχει επίσης προγραμματίσει να πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο το καλοκαίρι, στο νησί της Αίγινας, έναν τόπο που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία για την Δόμνα Μιχαηλίδου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το νησί του Αργοσαρωνικού θα φιλοξενήσει μια μεγάλη γιορτή, με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού να γιορτάζουν την ένωση τους με τα γαμήλια δεσμά, αλλά και την αναμονή του ερχομού του πρώτου τους παιδιού.

Σχόλια της Δόμνας Μιχαηλίδου για το Παρελθόν και το Παρόν της

Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ANT1, η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην πορεία της το 2024 και τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή της. Όπως είπε, «Η χρονιά που πέρασε είχε και τα πάνω και τα κάτω της. Είχα την τιμή να υπηρετήσω ως Υπουργός Εργασίας, αυτό μετά άλλαξε και στεναχωρήθηκα. Μετά ήρθε η πρόταση γάμου από τον άνδρα μου και τρεις μήνες αργότερα έμεινα έγκυος». Η πολιτικός έδειξε ότι, παρά τις δυσκολίες, η προσωπική της ζωή διανύει μια περίοδο γεμάτη ευχάριστες εξελίξεις, με την αναμονή του γάμου της και του παιδιού της να είναι το επόμενο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίπε «ναι» στον πιο πολυσυζητημένο αθλητή του NFL ‑ Μια ιστορία αγάπης σαν ρομαντική κομεντί

Celebrity Stories 05.05.2025
Ρίχνουμε φως στην πιο «χαμηλών τόνων» σχέση που κατέληξε σε viral αρραβώνα με φόντο τα κεριά

Νίκος Ορφανός: Η ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας του ‑ «Βγαίνω νικητής»

Tabloid Χτες
Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι είναι καλά

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα ήθελα να είμαι αναρχικός, αλλά δεν έχω τα κότσια ‑ Είμαι αριστερός

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα πολιτικά του πιστεύω, λέγοντας πως είναι «συστημικός» και ισχυρίστηκε πως δεν αποζητά την αποδοχή του κόσμου

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου: «Επιτέλους παντρεύεται ... Θα κάνει αγόρι!»

Tabloid Χτες
Πώς σχολίασαν την πρόταση γάμου στο Παρίσι

Μεγάλη χαρά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση

Tabloid Χτες
O Γιάννης Αντετοκούνμπο, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύζυγός του, Μαράια, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής

Δήμητρα Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με την καραμπίνα ...»

Tabloid Χτες
Το σκεφτόμουν τις προάλλες, είχε γίνει δυο φορές αυτό, δεν το αναγνώρισε ποτέ το επάγγελμά μου»

Έγκυος γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Tabloid Χτες
Πρόκειται να γίνει μητέρα για 2η φορά

Light: «Αν εγώ είμαι μια φορά @@@@@@@ που έκανα το λάθος, εσείς ... »

Tabloid Χτες
Ο Light ζήτησε συγγνώμη δημοσίως για το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις

Στα σκαλιά της εκκλησίας η Ευαγγελία Αραβανή

Tabloid Χτες
Την Κυριακή 11 Μαΐου το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ παράλληλα θα τελέσει τη βάφτιση του γιου τους