E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χανιά: «Οδηγούσε με κλεμμένο αμάξι», λέει για τον οδηγό της Porsche ο πατέρας του 22χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο

«Ο άνθρωπος αυτός έχει βαρύ ποινικό μητρώο»

Δημοσίευση 11/1/2025 | 19:44

Χανιά: «Οδηγούσε με κλεμμένο αμάξι», λέει για τον οδηγό της Porsche ο πατέρας του 22χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο

«Οδηγούσε με κλεμμένο αμάξι», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 22χρόνου Παναγιώτη Καρατζή, όπου άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στη άσφαλτό, έπειτα από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα, στα Χανιά.

Τα στοιχεία για τον 45χρονο οδηγό της Porsche Cayenne, που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, όλο και είναι πιο επιβαρυντικά προς εκείνον, καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές Κρήτης και μάλιστα ήταν με αναστολή.

Νέες πληροφορίες δίνει στην Δημοσιότητα ο πατέρας του 22χρόνου Παναγιώτη Καρατζή, σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (11.01.2024) στην Λεωφόρο Σούδας στις 2:45πμ τα ξημερώματα, όπου ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από μετωπική σύγκρουση.

«Όσο περνάνε οι ώρες μαθαίνουμε ότι βγήκε από ένα STOP στην Λεωφόρο Σούδας στο ύψος του Αγίου Χριστοφόρου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στο οποίο οδηγούσε ο γιός μου και τον πήρε παραμάζωμα. Έχει γίνει δικογραφία θα πάει με επιβαρυντικά για αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βαρύ ποινικό μητρώο.

Με πήρε ο αστυνομικός διευθυντής της Κρήτης και μου είπε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με αυτόν συνέχεια τον κυνηγάνε, διαρκώς μπαινοβγαίνει και ότι έχουνε θέμα. Το παιδί το πήρε αυτός όταν βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και η σύγκρουση ήταν μετωπική. Για να λέει ο Αστυνομικός Διευθυντής ότι η δικογραφία είναι πολύ επιβαρυντική και αυτός το είχε κλεμμένο το αυτοκίνητο και ήταν έξω με αναστολή, σημαίνει ότι έχει μεγάλο φάκελο στην Αστυνομία»

Ο άτυχος Παναγιώτης

«Από όσο λένε, ο πατέρας αυτού έχει κάτι Καϊκια και κάτι Χρυσοχοεία κοντά στην Μητρόπολη, από όσο ξέρω δεν είναι Κρητικός αλλά μένουν στην Κρήτη χρόνια.

Ο γιός μου έπαιζε μπάλα, τον είχα μαζί μου. Στην ομάδα Πλατανιά αλλά και σε άλλες, δεν το πήγαινε επαγγελματικά. Ο δίδυμος αδερφός του μόλις κατέβηκε από την Αθήνα, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και έχει ακόμα μία αδερφή 19ετών».

Χωρίς δίπλωμα

Ο 45χρονος, είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο έχει συλληφθεί και κρατείται. Μάλιστα, όπως γράφει το Zarpanews, φέρεται μετά το τροχαίο να προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια από το σημείο και να τον σταμάτησαν περαστικοί που είδαν το συμβάν.

Μετά τη σύλληψή του έγινε και έρευνα στο σπίτι του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν νηφάλιος κατά το διάστημα που έγινε το δυστύχημα.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί, πριν από λίγο καιρό λόγω τροχονομικής παράβασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μοναδικό ηφαίστειο στη Γη που εκτοξεύει μικροσκοπικούς κρυστάλλους χρυσού ‑ 80 gr κάθε μέρα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Περισσότερες από τρεις δεκαετίες αργότερα οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ακριβώς πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι χρυσού στο όρος Έρεβος

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, έχασε 2‑0 από την Παολίνι και αποχαιρέτισε το Wimbledon

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Ιταλίδα αντίπαλο της η οποία επικράτησε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στους 16 του λονδρέζικου open

Συγκίνηση στο Μουντιάλ: Ο Νούνο ντα Κόστα ξέσπασε σε δάκρυα στην αγκαλιά της οικογένειάς του

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η συγκινητική αγκαλιά με τη σύζυγο και το παιδί του μετά τον αποκλεισμό του Πράσινου Ακρωτηρίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αυλαία», έγραψε η μητέρα του σε ανάρτησή της στο Facebook - Η απώλειά του βύθισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο ‑ Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο, λέει ο Γεωργιάδης

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η σύλληψη του ιατρού δεν έχει «καμμία σχέση ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης»

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

Ελλάδα 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

Κόσμος 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

Κόσμος 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

Ελλάδα 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο