E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Αγωνία για την τύχη του Βασίλη – «Εχθρός» ο χρόνος, τα δύο σενάρια

Δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος του Βασίλη Καλογήρου, που αγνοείται από τις 30 Δεκεμβρίου 2024, στη Λάρισα.

Δημοσίευση 11/1/2025 | 11:21

Λάρισα: Αγωνία για την τύχη του Βασίλη – «Εχθρός» ο χρόνος, τα δύο σενάρια

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου, 39 ετών, στη Λάρισα, με drones και επίγειες δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ να «σαρώνουν» σπιθαμή τον Πηνειό, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του.

Τα ίχνη του νεαρού άνδρα χάθηκαν την 30ή Δεκεμβρίου 2024, όταν και έφυγε από το σπίτι του, στη Λάρισα, για έναν περίπατο κοντά στον Πηνειό. Παρά την τεράστια κινητοποίηση ανθρώπων και τεχνολογικών μέσων, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής το παραμικρό, με τον χρόνο πλέον να αποτελεί «εχθρό».

«Δεν αποκλείουμε και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αυτό, γιατί δεν έχουμε βρει τον άνθρωπο. Όπως δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να μας οδηγεί σε αυτό ή να μας κάνει να αποκλείσουμε την εγκληματική ενέργεια.

Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν είχε απασχολήσει ποτέ ούτε την κοινωνά, ούτε την αστυνομία με κάποιο τρόπο. Πολύ φυσιολογικά έφυγε να κάνει μία βόλτα, την οποία έχει ξανακάνει. Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, δε θα έλεγα πλούσιο. Δεν μας οδηγεί ότι μπορεί να κινήθηκε σε άλλη κατεύθυνση, χωρίς να αποκλείσουμε ότι όταν φθάνει σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, είτε έχει συμβεί κάποιο ατύχημα, δυστύχημα. Ή κάποιος προσπάθησε να κρύψει αυτό τον άνθρωπο, ή εκείνος είχε κάποιο ατύχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον βρει η αστυνομία, ή αποχώρησε οικειοθελώς από την περιοχή».

«Ο Βασίλης επέλεξε να εξαφανιστεί» – Η εκτίμηση Καλλιακμάνη

«Οι Αρχές αναζητούν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης του 39χρονου που ξεκίνησε από το σπίτι του, άφησε το κινητό του και εξαφανίστηκε προχωρώντας προς τον Πηνειό», ανέφερε ο επίτιμος Πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο MEGA.

Όπως τόνισε, υπήρξαν «κάποιες μαρτυρίες ότι τον είδαν στη Θεσσαλονίκη. Είδαμε ότι οι μέχρι τώρα μαρτυρίες δεν ήταν αξιόπιστες». Ωστόσο, εξήγησε πως όταν κάποιος εξαφανίζεται, είναι σύνηθες να υπάρχουν πολλές μαρτυρίες, σε λίγες τελικά περιπτώσεις, όμως, αφορά σε πρόσωπα που αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη «δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο ότι αυτόν τον άνθρωπο τον πήρε κάποιο αυτοκίνητο ή τον χτύπησε ή οτιδήποτε άλλο. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε στον ποταμό. Μακάρι ο άνθρωπος να βρεθεί ζωντανός».

Τέλος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Βασίλης επέλεξε ο ίδιος να εξαφανιστεί, ελπίζοντας πως είναι ζωντανός. «Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος επέλεξε να εξαφανιστεί, ελπίζουμε να είναι στη ζωή», ολοκλήρωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεξ Τεϊσέιρα: Μεταγραφή επιπέδου Champions League για τον Πανσερραϊκό

Αθλητικά Νέα 15.01.2026
Ο 36χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έπαιξε 44 φορές με την Σαχτάρ στο Champions League ενώ η μεταγραφή του σε ομάδα της Κίνας έφτασε τα 50 εκατ. ευρώ

Έφυγε από τη ζωή στα 51 του, πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και του Αρη

Αθλητικά Νέα 15.01.2026
Εκτός από την Ένωση και τους Θεσσαλονικείς έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και με τις φανέλες της Ολύμπιας Λάρισας και Ολύμπιας Πάτρας

Έφηβοι στη Βρετανία παγίδεψαν παιδόφιλο και τον χτυπούσαν μέχρι θανάτου με μπουκάλι και πέτρες, δείτε βίντεο

Κόσμος 15.01.2026
Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε το βίντεο που δείχνει τους ανήλικους να χτυπούν τον 49χρονο με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι

Ο άγριος τσακωμός του πρώην δήμαρχου της Νέας Υόρκης με γυναίκα στο αεροδρόμιο

Κόσμος 15.01.2026
«Αντε γα@@σου» απάντησε στις προκλήσεις της

Χαλκίδα: Πέθανε 13χρονη μαθήτρια από γρίπη

Ελλάδα 15.01.2026
Η ανήλικη φοιτούσε στο Ειδικό Σχολείο της πόλης και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Πέθανε η πριγκίπισσα Ειρήνη, αδελφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Σοφίας της Ισπανίας

Ελλάδα 15.01.2026
Τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί

NASA: Επέστρεψαν στη Γη οι 4 αστροναύτες, πρώτη εκκένωση ISS για ιατρικούς λόγους

Κόσμος 15.01.2026
Οι αρμόδιοι δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του αστροναύτη που αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας, επικαλούμενοι το ιατρικό απόρρητο

Η Zoe Saldaña έσπασε όλα τα ρεκόρ και έγινε η πιο εμπορική ηθοποιός όλων των εποχών

Κόσμος 15.01.2026
Διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ βρίσκεται στο σημείο

Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» ‑ Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Κόσμος 15.01.2026
Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000

Αυτά είναι τα πιο ισχυρά διαβατήρια για το 2026 – Στην 4η θέση η Ελλάδα

Κόσμος 15.01.2026
Ποιες χώρες προσφέρουν στους πολίτες τους τη μεγαλύτερη ελευθερία μετακίνησης

Πέθανε η κρυφή κόρη του Φρέντι Μέρκιουρι σε ηλικία 48 ετών

Κόσμος 15.01.2026
Η ύπαρξη της κόρης του Φρέντι Μέρκιουρι, του θρυλικού frontman των Queen, κρατήθηκε κρυφή επί 48 χρόνια