E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

«Νιώθω πολύ αδικημένος»

Δημοσίευση 11/1/2025 | 10:11

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ένας από τους 187 καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Ωστόσο, το τραγούδι του χορευτή και χορογράφου αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό και εκείνος εξέφρασε την απογοήτευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από Instagram Stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε πως νιώθει πολύ αδικημένος και εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. Τόνισε επίσης πως τον πληγώνει που οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου δεν πιστεύουν σε εκείνον και δεν τον υπολογίζουν. Ο χορευτής και χορογράφος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφραζε τα παράπονό του.

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. «Πάντως, κρατήθηκα πάρα πολλές ώρες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου. Πολλές φορές κρατιέμαι και δεν εξωτερικεύω αυτό που νιώθω αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μην σε πιστεύουν, να μην σε υπολογίζουν κι εσύ να πρέπει να αποδεικνύεις ότι αξίζεις. Πόσο αντέχεις να προσπαθείς; Ευχαριστώ, καλή επιτυχία σε όλους».

Στη συνέχεια του βίντεο, ο χορευτής και χορογράφος εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό. Πολλές φορές μου λένε ότι μοιράζομαι τα πάντα στα social media. Δεν γίνεται να μην μοιράζεσαι και τις αποτυχίες σου, σίγουρα αυτό με κάνει πιο δυνατό. Όταν δεν έχεις κανέναν διάσημο πατέρα ή καμιά διάσημη μάνα ή κάποιον πλούσιο θείο να σε βοηθήσει και τα κάνεις όλα μόνος σου, έχεις ξεχάσει από πού ξεκινάς και γιατί προσπαθείς. Όσοι δεν περάσατε, είναι μια μαλ..α η Eurovision, αλλά είναι αυτό το συναίσθημα… είναι κρίμα να πιεζόμαστε».

Κλείνοντας, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως νιώθει αδικημένος: «Δεν θα κλάψω άλλο να φαίνομαι βλαμμένος ή να λένε ότι είμαι ψωνάρα… μου στέλνετε μηνύματα και μου λέτε ''Τάσο, δεν πειράζει''. Όταν οι άνθρωποι γύρω σου σου λένε ''όλα καλά'', δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Νιώθω ότι είμαι πολύ αδικημένος σε αυτόν τον χώρο, όλοι κακά λένε για μένα και έχουν ξεχάσει πόσους έχω βοηθήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αμαλία Κωστοπούλου ‑ Jake Medwell: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους στο Costa Navarino

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε χθες η Αμαλία Κωστοπούλου

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Η επένδυση των 5 δολαρίων που οδήγησε σε έναν εμπορικό κολοσσό

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μέσα σε 22 χρόνια μετατράπηκαν σε 326 εκατομμύρια δολάρια

H Ιωάννα Τούνη χορεύει με την ψυχή της σε μπαρ στη Μύκονο και προκαλεί χαμό

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη περνά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην αγαπημένη της Μύκονο

Έρικα Κερκ: Τι απαντά στις φήμες περί νέας σχέσης μετά τον θάνατο του Τσάρλι Κερκ

Tabloid Χτες
Οι φήμες ξεκίνησαν όταν λογαριασμός στο X ισχυρίστηκε πως η Έρικα Κερκ είχε βρεθεί με τον Μπλέικ Γουιν σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς

Νίκος Πολυδερόπουλος: Tώρα αν ήμουν υδραυλικός, θα είχα βγάλει λεφτά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή του από την οικοδομή, όπου δούλευε ως υδραυλικός, στην υποκριτική

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Προχτές
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις