E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

«Νιώθω πολύ αδικημένος»

Δημοσίευση 11/1/2025 | 10:11

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ένας από τους 187 καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Ωστόσο, το τραγούδι του χορευτή και χορογράφου αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό και εκείνος εξέφρασε την απογοήτευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από Instagram Stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε πως νιώθει πολύ αδικημένος και εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. Τόνισε επίσης πως τον πληγώνει που οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου δεν πιστεύουν σε εκείνον και δεν τον υπολογίζουν. Ο χορευτής και χορογράφος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφραζε τα παράπονό του.

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. «Πάντως, κρατήθηκα πάρα πολλές ώρες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου. Πολλές φορές κρατιέμαι και δεν εξωτερικεύω αυτό που νιώθω αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μην σε πιστεύουν, να μην σε υπολογίζουν κι εσύ να πρέπει να αποδεικνύεις ότι αξίζεις. Πόσο αντέχεις να προσπαθείς; Ευχαριστώ, καλή επιτυχία σε όλους».

Στη συνέχεια του βίντεο, ο χορευτής και χορογράφος εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό. Πολλές φορές μου λένε ότι μοιράζομαι τα πάντα στα social media. Δεν γίνεται να μην μοιράζεσαι και τις αποτυχίες σου, σίγουρα αυτό με κάνει πιο δυνατό. Όταν δεν έχεις κανέναν διάσημο πατέρα ή καμιά διάσημη μάνα ή κάποιον πλούσιο θείο να σε βοηθήσει και τα κάνεις όλα μόνος σου, έχεις ξεχάσει από πού ξεκινάς και γιατί προσπαθείς. Όσοι δεν περάσατε, είναι μια μαλ..α η Eurovision, αλλά είναι αυτό το συναίσθημα… είναι κρίμα να πιεζόμαστε».

Κλείνοντας, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως νιώθει αδικημένος: «Δεν θα κλάψω άλλο να φαίνομαι βλαμμένος ή να λένε ότι είμαι ψωνάρα… μου στέλνετε μηνύματα και μου λέτε ''Τάσο, δεν πειράζει''. Όταν οι άνθρωποι γύρω σου σου λένε ''όλα καλά'', δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Νιώθω ότι είμαι πολύ αδικημένος σε αυτόν τον χώρο, όλοι κακά λένε για μένα και έχουν ξεχάσει πόσους έχω βοηθήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις γορίλα μετά από οικογενειακό καβγά με τη σύντροφό του που έγιναν viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 13χρονος Kiyomasa κάθεται σε στάση στοχαστή και κοιτάζει μελαγχολικά έξω από το παράθυρο – Δείτε το βίντεο

Μίνα Αρναούτη: Πήρα αποζημίωση 39.000 ευρώ μετά από 17 χειρουργεία ενώ άλλοι 270.000 ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
«Ίσως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κοστολογούνται τελικά η ανθρώπινη ζωή, η υγεία, η αξιοπρέπεια και τα χρόνια που χάνει ένας άνθρωπος προσπαθώντας να ξανασταθεί όρθιος», αναφέρει

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέποντας πώς συμπεριφέρεται ο άντρας μου στην κόρη μου, τον ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Λύγισε η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα – Μούδιασαν Σεργουλόπουλος και Μελιτά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη νωρίτερα σήμερα (9/6) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.

Ουγγαρέζος: Απαντά στον Τσιμιτσέλη μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» – Η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φαίνεται να «φούντωσε» ξανά μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» του ηθοποιού στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το επίθετο ήταν εμπόδιο για τις κόρες μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση αντιμετώπισαν δυσκολίες στην καλλιτεχνική τους πορεία λόγω του επωνύμου του

Ανίτα Μπραντ: Στην τελευταία εγκυμοσύνη γέννησα στις 27 εβδομάδες, το μωρό ήταν σχεδόν ένα κιλό

E-Daily 3.Left Χτες
Το μωρό χωρούσε στο χέρι του Χάρη, είπε η σύζυγος του φωτογράφου

Η Μπιάνκα Σενσόρι αρμέγει μία αγελάδα φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα στο νέο βιντεοκλίπ του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ράπερ στη συνέχεια της δίνει να πιεί από το γάλα που μόλις άρμεξε - Η 31χρονη πρωταγωνιστεί στο «Gemini Season» και υπογράφει τη σκηνοθεσία του