E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

«Νιώθω πολύ αδικημένος»

Δημοσίευση 11/1/2025 | 10:11

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ένας από τους 187 καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Ωστόσο, το τραγούδι του χορευτή και χορογράφου αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό και εκείνος εξέφρασε την απογοήτευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από Instagram Stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε πως νιώθει πολύ αδικημένος και εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. Τόνισε επίσης πως τον πληγώνει που οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου δεν πιστεύουν σε εκείνον και δεν τον υπολογίζουν. Ο χορευτής και χορογράφος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφραζε τα παράπονό του.

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. «Πάντως, κρατήθηκα πάρα πολλές ώρες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου. Πολλές φορές κρατιέμαι και δεν εξωτερικεύω αυτό που νιώθω αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μην σε πιστεύουν, να μην σε υπολογίζουν κι εσύ να πρέπει να αποδεικνύεις ότι αξίζεις. Πόσο αντέχεις να προσπαθείς; Ευχαριστώ, καλή επιτυχία σε όλους».

Στη συνέχεια του βίντεο, ο χορευτής και χορογράφος εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό. Πολλές φορές μου λένε ότι μοιράζομαι τα πάντα στα social media. Δεν γίνεται να μην μοιράζεσαι και τις αποτυχίες σου, σίγουρα αυτό με κάνει πιο δυνατό. Όταν δεν έχεις κανέναν διάσημο πατέρα ή καμιά διάσημη μάνα ή κάποιον πλούσιο θείο να σε βοηθήσει και τα κάνεις όλα μόνος σου, έχεις ξεχάσει από πού ξεκινάς και γιατί προσπαθείς. Όσοι δεν περάσατε, είναι μια μαλ..α η Eurovision, αλλά είναι αυτό το συναίσθημα… είναι κρίμα να πιεζόμαστε».

Κλείνοντας, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως νιώθει αδικημένος: «Δεν θα κλάψω άλλο να φαίνομαι βλαμμένος ή να λένε ότι είμαι ψωνάρα… μου στέλνετε μηνύματα και μου λέτε ''Τάσο, δεν πειράζει''. Όταν οι άνθρωποι γύρω σου σου λένε ''όλα καλά'', δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Νιώθω ότι είμαι πολύ αδικημένος σε αυτόν τον χώρο, όλοι κακά λένε για μένα και έχουν ξεχάσει πόσους έχω βοηθήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία