E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

«Νιώθω πολύ αδικημένος»

Δημοσίευση 11/1/2025 | 10:11

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision

Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ένας από τους 187 καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Ωστόσο, το τραγούδι του χορευτή και χορογράφου αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό και εκείνος εξέφρασε την απογοήτευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από Instagram Stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε πως νιώθει πολύ αδικημένος και εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. Τόνισε επίσης πως τον πληγώνει που οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου δεν πιστεύουν σε εκείνον και δεν τον υπολογίζουν. Ο χορευτής και χορογράφος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφραζε τα παράπονό του.

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. «Πάντως, κρατήθηκα πάρα πολλές ώρες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου. Πολλές φορές κρατιέμαι και δεν εξωτερικεύω αυτό που νιώθω αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθείς μόνος σου, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μην σε πιστεύουν, να μην σε υπολογίζουν κι εσύ να πρέπει να αποδεικνύεις ότι αξίζεις. Πόσο αντέχεις να προσπαθείς; Ευχαριστώ, καλή επιτυχία σε όλους».

Στη συνέχεια του βίντεο, ο χορευτής και χορογράφος εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό. Πολλές φορές μου λένε ότι μοιράζομαι τα πάντα στα social media. Δεν γίνεται να μην μοιράζεσαι και τις αποτυχίες σου, σίγουρα αυτό με κάνει πιο δυνατό. Όταν δεν έχεις κανέναν διάσημο πατέρα ή καμιά διάσημη μάνα ή κάποιον πλούσιο θείο να σε βοηθήσει και τα κάνεις όλα μόνος σου, έχεις ξεχάσει από πού ξεκινάς και γιατί προσπαθείς. Όσοι δεν περάσατε, είναι μια μαλ..α η Eurovision, αλλά είναι αυτό το συναίσθημα… είναι κρίμα να πιεζόμαστε».

Κλείνοντας, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως νιώθει αδικημένος: «Δεν θα κλάψω άλλο να φαίνομαι βλαμμένος ή να λένε ότι είμαι ψωνάρα… μου στέλνετε μηνύματα και μου λέτε ''Τάσο, δεν πειράζει''. Όταν οι άνθρωποι γύρω σου σου λένε ''όλα καλά'', δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Νιώθω ότι είμαι πολύ αδικημένος σε αυτόν τον χώρο, όλοι κακά λένε για μένα και έχουν ξεχάσει πόσους έχω βοηθήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή: Η απόφαση του Κάρι Γκραντ που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»