E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κύκλωμα προστασίας: Το «πλούσιο βιογραφικό» της εντυπωσιακής και βραβευμένης αστυνομικού

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για την αξιωματικό της ΕΛΑΣ που βρίσκεται ανάμεσα στους 19 συλληφθέντες για το κύκλωμα που «πουλούσε» προστασία σε λέσχες και οίκους ανοχής.

Δημοσίευση 11/1/2025 | 09:20

Κύκλωμα προστασίας: Το «πλούσιο βιογραφικό» της εντυπωσιακής και βραβευμένης αστυνομικού

Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την 37χρονη αξιωματικό της ΕΛΑΣ η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους 19 συλληφθέντες για συμμετοχή σε κύκλωμα που «πουλούσε» προστασία σε λέσχες και οίκους ανοχής.

Η συγκεκριμένη αστυνομικός έχει περάσει από νευραλγικές θέσεις της Αστυνομίας και μάλιστα στο παρελθόν είχε βραβευτεί ως αστυνομικός της χρονιάς. Πλέον, υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη του Διδυμότειχου, αποφοίτησε από την Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και στη συνέχεια την Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας.


Σε ό,τι αφορά τον ρόλο της στο κύκλωμα, πληροφορούσε τη συμμορία για το πότε θα γίνουν έλεγχοι. 

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Η 37χρονη βρισκόταν για πολύ καιρόστο στόχαστρο των Αρχών και συνελήφθη μαζί με άλλα 18 άτομα, 3 αστυνομικούς και 15 ακόμη ιδιώτες.

Σύμφωνα με το MEGA, τρία άτομα βρίσκονται στην κορυφή της «πυραμίδας» της συμμορίας. Πρόκειται για έναν 58χρονο με το ψευδώνυμο Κρητικός ή Λευτέρης, έναν 55χρονο με ψευδώνυμο Νώντας ή φίλος ή θείος και ένας 37χρονος.

Στην οργάνωση συμμετείχαν και τρεις ειδικοί φρουροί, που υπηρετούσαν στην ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών. Ως ρόλο είχαν να κάνουν αναλήψεις με τις κάρτες των αρχηγικών μελών και να παρέχουν προστασία στα σπίτια αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα χρήματα που λάμβανε η οργάνωση κατέληγαν σε εταιρεία σεκιούριτι στην Λεωφόρο Συγγρού. Σημειώνεται πως η ταρίφα για τους οίκους ανοχής ήταν από 800 έως 2.500 ευρώ, ενώ για τις λέσχες και τα καζίνο από 1.000 έως 3.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά σε δάσος στο Αμμόνι Κορινθίας – Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Εξήντα δύο πυροσβέστες, επτά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στην πλατεία Κάνιγγος ‑ Ξεκίνησε από ηλεκτρικό πατίνι που εξερράγη

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συντονισμένες προσπάθειες για τον ασφαλή απεγκλωβισμό των ενοίκων - 40χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με εγκαύματα στα άκρα

Βίντεο αποκαλύπτει την άτακτη πορεία φλεγόμενου αυτοκινήτου που κατέληξε σε κολόνα της ΔΕΗ στη Βούλα

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Το αυτοκίνητο, που φαίνεται να ανάφτηκε από βραχυκύκλωμα, έπεσε πάνω στην κολόνα προκαλώντας διακοπή ρεύματος στην περιοχή

Τα ζευγάρια των «32» του Μουντιάλ και οι ημερομηνίες των αγώνων

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συμπληρώθηκε το παζλ της φάσης των «32» του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Τα 16 ζευγάρια των νοκ-άουτ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Η Μέση Ανατολή στα πρόθυρα νέου γενικευμένου πολέμου – Η συμφωνία ΗΠΑ‑Ιράν καταρρέει

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η αλληλουχία νέων στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, σε συνδυασμό με την ένταση στον Λίβανο, φέρνει εκ νέου την περιοχή «στο κόκκινο»

Τροχαίο με νεκρό στη Βαρυμπόμπη: Οδηγός απανθρακώθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοιχίο

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Ανδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά

Μουντιάλ 2026: Τριάρα Αργεντινής με Μέσι, κορυφή για Αγγλία‑Κολομβία και ιστορική Λ.Δ. Κονγκό

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η Αργεντινή έκανε το 3/3 με νέα γκολάρα του Μέσι, ενώ Αγγλία και Κολομβία πήραν την πρωτιά στους ομίλους τους και η Λ.Δ. Κονγκό έγραψε ιστορία με πρόκριση στους «32».

Αλλαγές από σήμερα στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω εργασιών: Ποιοι σταθμοί κλείνουν στις 21:40

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αντικατάστασης σιδηροτροχιών – Πώς θα κινούνται οι συρμοί και η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή Χ21

WRC Ραλλυ Ακρόπολις 2026: Τραυματισμός Πληρώματος, διακόπηκε και το Μαίναλο 2

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Τραυματισμό του τουρκικού πληρώματος των Τουρκάν/Αλμπαϊρακ είχαμε λίγο πριν το τέλος της τρίτης ημέρας όταν το αγωνιστικό τους προσγειώθηκε με το εμπρός μέρος έπειτα από άλμα.

Η στιγμή που 11χρονο αγόρι ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια μετά τους φονικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα

Κόσμος 28.06.2026
Το παιδί διασώθηκε στην Καραμπαγέδα, σε επιχείρηση πυροσβεστών της Βενεζουέλας και της ομάδας USAR Colombia 1