E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κύκλωμα προστασίας: Το «πλούσιο βιογραφικό» της εντυπωσιακής και βραβευμένης αστυνομικού

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για την αξιωματικό της ΕΛΑΣ που βρίσκεται ανάμεσα στους 19 συλληφθέντες για το κύκλωμα που «πουλούσε» προστασία σε λέσχες και οίκους ανοχής.

Δημοσίευση 11/1/2025 | 09:20

Κύκλωμα προστασίας: Το «πλούσιο βιογραφικό» της εντυπωσιακής και βραβευμένης αστυνομικού

Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την 37χρονη αξιωματικό της ΕΛΑΣ η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους 19 συλληφθέντες για συμμετοχή σε κύκλωμα που «πουλούσε» προστασία σε λέσχες και οίκους ανοχής.

Η συγκεκριμένη αστυνομικός έχει περάσει από νευραλγικές θέσεις της Αστυνομίας και μάλιστα στο παρελθόν είχε βραβευτεί ως αστυνομικός της χρονιάς. Πλέον, υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη του Διδυμότειχου, αποφοίτησε από την Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και στη συνέχεια την Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας.


Σε ό,τι αφορά τον ρόλο της στο κύκλωμα, πληροφορούσε τη συμμορία για το πότε θα γίνουν έλεγχοι. 

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Η 37χρονη βρισκόταν για πολύ καιρόστο στόχαστρο των Αρχών και συνελήφθη μαζί με άλλα 18 άτομα, 3 αστυνομικούς και 15 ακόμη ιδιώτες.

Σύμφωνα με το MEGA, τρία άτομα βρίσκονται στην κορυφή της «πυραμίδας» της συμμορίας. Πρόκειται για έναν 58χρονο με το ψευδώνυμο Κρητικός ή Λευτέρης, έναν 55χρονο με ψευδώνυμο Νώντας ή φίλος ή θείος και ένας 37χρονος.

Στην οργάνωση συμμετείχαν και τρεις ειδικοί φρουροί, που υπηρετούσαν στην ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών. Ως ρόλο είχαν να κάνουν αναλήψεις με τις κάρτες των αρχηγικών μελών και να παρέχουν προστασία στα σπίτια αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα χρήματα που λάμβανε η οργάνωση κατέληγαν σε εταιρεία σεκιούριτι στην Λεωφόρο Συγγρού. Σημειώνεται πως η ταρίφα για τους οίκους ανοχής ήταν από 800 έως 2.500 ευρώ, ενώ για τις λέσχες και τα καζίνο από 1.000 έως 3.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Συγκίνηση κατά την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη – Δείτε βίντεο

Ελλάδα 21.11.2025
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της εθνικής σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού στην Αθήνα

Ελλάδα 21.11.2025
Όλα όσα αλλάζουν από αύριο

«Καμπανάκι» από τους ειδικούς για τη νέα παραλλαγή του ιού της γρίπης Α

Ελλάδα 21.11.2025
Τονίζουν πως ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό ‑ Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων

Οικονομία 21.11.2025
Tι πρέπει να έχουν έτοιμο οι επιχειρήσεις

Σας παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο από την Πολωνία; Γιατί δεν πρέπει να το σηκώσετε

Ελλάδα 21.11.2025
Τι δεν πρέπει να κάνετε αν δείτε κλήσεις από +48 και +3197

Νέα ταυτότητα: Οι κρίσιμες ενημερώσεις που δεν πρέπει να αμελήσεις

Ελλάδα 21.11.2025
Η έγκαιρη ενημέρωση είναι απαραίτητη

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικης από συνομήλικές της

Ελλάδα 21.11.2025
Προβληματισμό προκαλεί το μένος με το οποίο χτυπούν με χέρια και πόδια τα τέσσερα κορίτσια το θύμα τους

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Ελλάδα 21.11.2025
Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε