E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Έκανα περιοριστικά μέτρα γιατί ξεκίνησα να δέχομαι απειλές για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό γιατί είναι ότι χειρότερο έχω πάθει στη ζωή μου

Δημοσίευση 10/1/2025 | 13:22

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Έκανα περιοριστικά μέτρα γιατί ξεκίνησα να δέχομαι απειλές για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και μίλησε για την εμμονική θαυμάστρια που είχε και τη σύγκριση που υπήρχε στο παρελθόν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Αυτό που έπαθε ο Γιάννης Πλούταρχος με την εμμονική θαυμάστρια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχω πάθει εγώ. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό γιατί είναι ό,τι χειρότερο έχω πάθει στη ζωή μου. Ήταν εμμονικό, άρρωστο, κακόβουλο και αναγκάστηκα να κάνω περιοριστικά μέτρα γιατί ξεκίνησα να δέχομαι απειλές για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω.» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Με είχε πειράξει πάρα πολύ και με είχε επηρεάσει και στην ψυχολογία μου το γεγονός ότι έλεγαν ότι αντιγράφω τον Χατζηγιάννη. Δεν προσπάθησα να μιμηθώ ποτέ κανέναν. Αυτή ήταν η φωνή μου και αυτή είναι. Οι περισσότεροι που το έλεγαν με κακεντρέχεια, ευτυχώς είναι σπίτι τους τώρα. Ξέρουν ποιοι είναι. Η μόνη που είχε πει κάτι, αλλά όχι με κακεντρέχεια, ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία μετά μου ζήτησε δημόσια συγγνώμη» δήλωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απροσδόκητη, μακροχρόνια φιλία της Britney Spears με πασίγνωστο ηθοποιό

Celebrity Stories 09.02.2025
Η φιλία της Britney Spears με αυτό τον ηθοποιό που λίγοι γνωρίζουν

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 09.02.2025
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Ο Κώστας Τσουρός σε επικό σαρδάμ με την ρεπόρτερ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» – «Έλα Παναγία μου»

Tabloid Χτες
«Συγνώμη, Κωνσταντίνα μου, για πολλούς λόγους» διευκρίνισε, αμέσως μετά, ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του MEGA

Βούλα Πατουλίδου για τις αντιδράσεις των Τούρκων για την «Αστερομάτα»: Δικό τους πρόβλημα αν δεν μπορούν να γονατίσουν ούτε στο δίκιο

Media Χτες
Αν δεν μπορούν να αποδεχτούν τι έχουν κάνει, ας ερμηνεύουν το καθετί όπως θέλουν, πρόσθεσε

Θοδωρής Μαραντίνης: Δημοσίευσε στo Instagram φωτογραφία με τη Lady Gaga

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή

Αρκάς: Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο προβληματισμούς

Social Χτες
Ο Αρκάς στο σημερινό του σκίτσο μας εύχεται ένα διασκεδαστικό μεν, με κάποιες επιφυλάξεις δε, Σαββατοκύριακο.

Αβολη στιγμή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Εκατομμυριούχο»: Ξέχασε το όνομα του

Media Χτες
« Τρελάθηκα, δεν πάω καλά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το χαριτωμένο λάθος του

Στράτος Τζώρτζογλου: Μεγάλωσα σε μια πολύ φτωχή οικογένεια, ζούσαμε σε ημιυπόγεια και τρώγαμε πατάτες για εβδομάδες

Tabloid Χτες
Είχαμε όμως, τέτοια αγάπη που ήμασταν ευτυχισμένοι, πρόσθεσε ο ηθοποιός