E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαριάννα Τουμασάτου: Χείμαρρος κατά του Φιλιππίδη και της συζύγου του – «Λέει ψέματα και η κυρία Νίνου…»

Η ίδια έχει αναφέρει στο παρελθόν πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του

Δημοσίευση 10/1/2025 | 12:40

Μαριάννα Τουμασάτου: Χείμαρρος κατά του Φιλιππίδη και της συζύγου του – «Λέει ψέματα και η κυρία Νίνου…»

Με αφορμή την “έκρηξη” του Πέτρου Φιλιππίδη στη δικαστική αίθουσα στην τελευταία δίκη που πραγματοποιήθηκε για τις απόπειρες βιασμού και την φυγή του με την σύζυγό του.

Η ίδια έχει αναφέρει στο παρελθόν πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του και έχει εκφράσει την στήριξή της στις καταγγέλλουσες, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μιλάει με τόσο έντονο τρόπο όχι μόνο για τον κατηγορούμενο, αλλά και για την Ελπίδα Νίνου.

Για το γεγονός πως ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστηρίζει πως οι καταγγέλλουσες λένε ψέματα, απάντησε: «Προφανώς αυτό το λέει επειδή θέλει να αθωωθεί και προφανώς έχει αθωωθεί. Δεν αναιρούμε τις αποφάσεις του δικαστηρίου, όμως να θυμίσουμε πράγμα το οποίο δεν θυμάται κανείς και δεν αναφέρει πια κανείς, ότι αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών. Δεν ήρθαν και είπαν ότι είναι αθώος, είπαν ότι έχουν αμφιβολίες για την αθωότητά του. Οπότε υπάρχει μία τεράστια διαφορά σε αυτό. Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι εγώ μιλάω συχνά για αυτές τις ιστορίες, δεν είναι γιατί έχω κάτι προσωπικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη – που έχω κάτι προσωπικό με όλους τους κακοποιητές, αλλά ως άνθρωπος του metoo, που έδωσε τον λόγο του στα κορίτσια όταν τους είπαμε “μιλήστε, μπας και καθαρίσει λίγο αυτός ο τόπος, αυτό το επάγγελμα, ο χώρος μας”.

Από εκεί και έπειτα, θεωρώ ότι ακόμα και αν τον αθώωναν, εγώ δεν έχω πειστεί. Το ότι όλες αυτές οι κοπέλες ξαφνικά μαζεύτηκαν και είπαν να καταργήσουν την καριέρα ενός ανθρώπου… Αυτός ήταν ο λόγος; Είναι λίγο αστείο αυτό. Είναι λίγο αστείο και ως υπεράσπιση. Εμείς αυτά τα πράγματα τα ακούγαμε χρόνια. Το να αμφισβητείται η αλήθεια των κοριτσιών είναι ένας επαναλαμβανόμενος βιασμός, μια επαναλαμβανόμενη προσπάθεια βιασμού. Είναι πολύ δύσκολη η θέση τους, αλλά είναι δυνατές, είναι ικανές, είναι άξιες και τις ευχαριστούμε που βγαίνουν και μιλάνε και κρατάνε μπροστά και ψηλά τη σημαία της δικαιοσύνης ή τουλάχιστον της ηθικής», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Και για την ένταση στο δικαστήριο επισήμανε: «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εκρηκτικός. Εντύπωση μας έκανε ότι στο παρελθόν δεν μιλούσε. Τώρα αυτό είναι λογικό σε σχέση με τον χαρακτήρα του. Όχι μόνο τον κακοποιητικό του χαρακτήρα, αλλά και γενικά σαν άνθρωπος δεν είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει λόγο. Είναι επιλογή της κυρίας Νίνου να υπερασπίζεται τον σύζυγό της. Ξέρουμε όμως ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Όχι μόνο για τις γυναίκες που έχει συνευρεθεί χωρίς την συγκατάθεσή τους ή έχει προσπαθήσει να συνευρεθεί χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Μιλάμε και για τις κοπέλες με τις οποίες ήταν μαζί. Είναι ένας άνθρωπος συνηθισμένος στο να λέει ψέματα. Και προφανώς και η κυρία Νίνου συνηθισμένη στο να αποδέχεται τα ψέματα… Ο καθένας είναι ο χαρακτήρας του και κοιμάται με τη συνείδησή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του ‑ Ποιοι παρευρέθηκαν

Tabloid 01.03.2026
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και τελέστηκε σήμερα από το Α` νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο

Marseaux: «Ισχύει ότι βρίσκομαι σε σχέση με αγόρι και είμαι ερωτευμένη»

Tabloid 01.03.2026
Η Marseaux μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Κύμα» αρνητικών αντιδράσεων για influencer στο Ντουμπάι ‑ «Υποτίθεται πώς ήμασταν ασφαλείς εδώ»

Tabloid 01.03.2026
Το βίντεο της Αυστραλής influencer Louise Starkey, εν μέσω των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή, που ξεσήκωσε αρνητικά σχόλια

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη για 9 μήνες

Tabloid 01.03.2026
Η ταλαντούχα ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά στις 24 Φεβρουαρίου

Συγκλονίζει ο Trannos για την επίθεση στο Ντουμπάι ‑ «Έπεσε πύραυλος στα 500μ. από εκεί που έμενα»

Tabloid 01.03.2026
«Γλίτωσα για μία ημέρα, να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τράπερ

«Όμηρος» στην Κολομβία με ελληνικό διαβατήριο ο γιος του Τομ Χανκς ‑ Τι συνέβη

Tabloid 01.03.2026
Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον έχει διπλή υπηκοότητα και στο ταξίδι του χρησιμοποίησε το ελληνικό διαβατήριό του, καθώς το αμερικανικό είχε λήξει, αλλά μία λεπτομέρεια δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Το «τρελό» μυστικό πίσω από 3 πρώην του Tom Cruise – Tι σημαίνει ο αριθμός 33 που τους συνδέει

Celebrity Stories 01.03.2026
Τυχαίο ή κάτι πολύ πιο σκοτεινό; Οι τρεις πρώην του Τομ Κρουζ είχαν όλες κάτι κοινό - κι αυτό έχει τρελάνει το ίντερνετ

Η Debra Winger έκανε το ’80s Χόλιγουντ να παραμιλά

Celebrity Stories 01.03.2026
Δύο ταινίες, μια καριέρα-θρύλος

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ μια τέτοια κατάσταση»

TV Buzz Χτες
«Ακροβατούσε σε ένα πάρα πολύ λεπτό σχοινί, ήξερε πού να σταματήσει»

Το άγριο... πέσιμο του Γιόκιτς στον Ντορτ και το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Σέρβο σούπερ σταρ

Social Χτες
Ο Σέρβος έγινε έξω φρενών με τους αντιπάλους του και αυτό τράβηξε την προσοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος του ζήτησε να έρθει στον Παναθηναϊκό

Τζιμ Κάρεϊ: Απρόσμενα μη αναγνωρίσιμος, σχολιάζουν για την ανανεωμένη εικόνα του

Social Χτες
Η εμφάνιση του 64χρονου διάσημου πρωταγωνιστή στην 51η τελετή απονομής των γαλλικών κινηματογραφικών βραβείων Σεζάρ σχολιάστηκε έντονα