E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τη νέα του εκπομπή με την Ιωάννα Τούνη

Η εξομολόγηση για την πίεση στη ζωή τους με το παιδί

Δημοσίευση 10/1/2025 | 12:18

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τη νέα του εκπομπή με την Ιωάννα Τούνη

Το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχθηκε με ευχές για τον γιο του, Πάρη, καθώς χθες γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλιά του .

Για τα γενέθλια του μικρού, ο οποίος έσβησε μόνος του την τούρτα, εξήγησε πως είχε γίνει “προετοιμασία” από πριν: «Ανάβουμε εδώ και καιρό ρεσώ στο σπίτι και πηγαίνει και τα σβήνει μόνος του», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα αποκάλυψε για εκείνον: «Του αρέσει πάρα πολύ να ζωγραφίζει, κρατάει πολύ καλά και το μολύβι. Από 5-6 ετών κρατάνε τόσο καλά το μολύβι, μακάρι να γίνει καλλιτέχνης και ότι θέλει. Μακριά από το κινητό να είναι… Του αρέσει να ζωγραφίζει ζωάκια, θέλει να έχει και κοινό, πρέπει να κάθεσαι δίπλα του. Είναι τρυφερή ηλικία αυτή και οποιοδήποτε ερέθισμα έχει πρέπει να το αξιοποιείς».

Και τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε για να του πει πως έμμεσα έκανε παράπονο για την σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, η οποία θέλοντας και μη είναι με το κινητό στο χέρι: «Δεν είναι μομφή στην Ιωάννα, αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορείς να το γλιτώσεις. Δεν είναι ότι φταίμε, έτσι έχει γίνει η ζωή. Είναι ένα εργαλείο», εξήγησε όμως εκείνος.

Έπειτα ρωτήθηκε για τη δουλειά του και τις προτάσεις που έχει δεχθεί με την Influencer για εκπομπή και εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν κάνει κάτι μέχρι τώρα, αλλά και ποια είναι ακριβώς τα πλάνα τους: «Έχω τα μαγαζιά και στην Αθήνα και στη Αράχωβα και τα βανάκια που κάνουμε grooming στα σκυλάκια. Τηλεοπτικά έχουμε πολλές προτάσεις. Έχω ξεκινήσει με το βαν και λέγαμε να το κάνουμε και εκπομπή. Εγώ χαίρομαι που έχω ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου και χαίρομαι που μπορώ, δεν το αλλάζω. Από το να χάσω την τρυφερή αυτή ηλικία προτιμώ να μείνω σπίτι και να χάσω μία δουλειά.

Αυτό (με το βανάκι) θα το κάνουμε στο youtube. Θα το ξεκινήσουμε για να δούμε πώς πάει και για εμάς. αλλά είναι ο χρόνος δύσκολος και με τις επιχειρήσεις, εγώ έχω 48 άτομα προσωπικό και η Ιωάννα άλλο τόσο, είναι άγχος… Δεν είναι εύκολο» – δείτε εδώ και την μεγάλη επένδυση που ετοιμάζονται να κάνουν.

Και με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με το παιδί του, η παρουσιάστρια του επισήμανε πως και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πολύ καλή μαμά και πως είναι τόσο όμορφο που παίρνουν παντού μαζί το παιδί τους. «Είναι καλό που το παίρνουμε μαζί το παιδί και βλέπει όλα αυτά τα ερεθίσματα. Μπορεί να έχεις και έναν άνθρωπο, να βοηθάει, αλλά είναι βιωματικό και με την μαμά της (για την Ιωάννα). Θέλει να το κάνει και προσπαθεί να τα καταφέρνει όλα, αλλά πιέζεται», απάντησε εκείνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η σκηνή που κόπηκε από τη θρυλική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz 06.04.2026
Στη σειρά, τον Ιησού ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Πάουελ

Σοφία Κουρτίδου: «Η παχυσαρκία είναι νόσος. Με το σώμα μας δεν πρέπει να είμαστε σε μάχη»

Tabloid 06.04.2026
Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν σήμερα 6 Απριλίου η Σοφία Κουρτίδου

Gigi Hadid: Το όνομά της είναι στα αρχεία Έπσταϊν ‑ Τι δήλωσε για την σχέση τους

Tabloid 06.04.2026
Η απάντησή της για την εμφάνιση του δικού της ονόματος και της αδελφής της στα αρχεία Έπσταϊν

Αννα Βίσση: Ο κιθαρίστας της Κάρλος Πέρεζ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid 06.04.2026
«Δεν έχω καλύτερο από το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να βάζω τα δυνατά μου για να την κάνω να λάμψει», έγραψε μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας στο Instagram

Λίζα Κούντροου: Κανείς δεν νοιαζόταν για μένα στα «Φιλαράκια», με αποκαλούσαν απλώς «η έκτη φίλη»

Social 06.04.2026
Δεν υπήρχε κάποιο όραμα για μένα, δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, δείτε βίντεο

Social 06.04.2026
Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον σύντροφό του να παντρευτούν σε ταξίδι τους στην Πράγα

Τhylane Blondeau: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έκλεισε τα 25

Social 06.04.2026
Η Γαλλίδα καλλονή βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν στα 5 της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid 06.04.2026
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid 06.04.2026
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά

Tabloid 06.04.2026
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη απώλεια που βιώνει