E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τη νέα του εκπομπή με την Ιωάννα Τούνη

Η εξομολόγηση για την πίεση στη ζωή τους με το παιδί

Δημοσίευση 10/1/2025 | 12:18

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τη νέα του εκπομπή με την Ιωάννα Τούνη

Το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχθηκε με ευχές για τον γιο του, Πάρη, καθώς χθες γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλιά του .

Για τα γενέθλια του μικρού, ο οποίος έσβησε μόνος του την τούρτα, εξήγησε πως είχε γίνει “προετοιμασία” από πριν: «Ανάβουμε εδώ και καιρό ρεσώ στο σπίτι και πηγαίνει και τα σβήνει μόνος του», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα αποκάλυψε για εκείνον: «Του αρέσει πάρα πολύ να ζωγραφίζει, κρατάει πολύ καλά και το μολύβι. Από 5-6 ετών κρατάνε τόσο καλά το μολύβι, μακάρι να γίνει καλλιτέχνης και ότι θέλει. Μακριά από το κινητό να είναι… Του αρέσει να ζωγραφίζει ζωάκια, θέλει να έχει και κοινό, πρέπει να κάθεσαι δίπλα του. Είναι τρυφερή ηλικία αυτή και οποιοδήποτε ερέθισμα έχει πρέπει να το αξιοποιείς».

Και τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε για να του πει πως έμμεσα έκανε παράπονο για την σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, η οποία θέλοντας και μη είναι με το κινητό στο χέρι: «Δεν είναι μομφή στην Ιωάννα, αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορείς να το γλιτώσεις. Δεν είναι ότι φταίμε, έτσι έχει γίνει η ζωή. Είναι ένα εργαλείο», εξήγησε όμως εκείνος.

Έπειτα ρωτήθηκε για τη δουλειά του και τις προτάσεις που έχει δεχθεί με την Influencer για εκπομπή και εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν κάνει κάτι μέχρι τώρα, αλλά και ποια είναι ακριβώς τα πλάνα τους: «Έχω τα μαγαζιά και στην Αθήνα και στη Αράχωβα και τα βανάκια που κάνουμε grooming στα σκυλάκια. Τηλεοπτικά έχουμε πολλές προτάσεις. Έχω ξεκινήσει με το βαν και λέγαμε να το κάνουμε και εκπομπή. Εγώ χαίρομαι που έχω ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου και χαίρομαι που μπορώ, δεν το αλλάζω. Από το να χάσω την τρυφερή αυτή ηλικία προτιμώ να μείνω σπίτι και να χάσω μία δουλειά.

Αυτό (με το βανάκι) θα το κάνουμε στο youtube. Θα το ξεκινήσουμε για να δούμε πώς πάει και για εμάς. αλλά είναι ο χρόνος δύσκολος και με τις επιχειρήσεις, εγώ έχω 48 άτομα προσωπικό και η Ιωάννα άλλο τόσο, είναι άγχος… Δεν είναι εύκολο» – δείτε εδώ και την μεγάλη επένδυση που ετοιμάζονται να κάνουν.

Και με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με το παιδί του, η παρουσιάστρια του επισήμανε πως και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πολύ καλή μαμά και πως είναι τόσο όμορφο που παίρνουν παντού μαζί το παιδί τους. «Είναι καλό που το παίρνουμε μαζί το παιδί και βλέπει όλα αυτά τα ερεθίσματα. Μπορεί να έχεις και έναν άνθρωπο, να βοηθάει, αλλά είναι βιωματικό και με την μαμά της (για την Ιωάννα). Θέλει να το κάνει και προσπαθεί να τα καταφέρνει όλα, αλλά πιέζεται», απάντησε εκείνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευαγγελία Μουμούρη: Πήγα και υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα

Tabloid 12.02.2026
Δείτε το βίντεο με όσα αφηγήθηκε η ηθοποιός

Το ατύχημα που γίνεται viral σε κάθε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, δείτε βίντεο

Παράξενα 12.02.2026
Ενας Γάλλος σκιέρ γίνεται πάντα επίκαιρος όταν τα βλέμματα στρέφονται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

O Good Job Nicky με τη σύντροφό του στο πάρτι για τη Eurovision

Tabloid 12.02.2026
H μεγαλύτερη θαυμάστριά του είναι η σύντροφός του, η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Marilena

Αυστραλία: 38χρονη σπάει τα όρια και βάζει υποψηφιότητα για Miss Universe

Tabloid 12.02.2026
Μέχρι το 2023 οι υποψήφιες μπορούσαν να είναι ηλικίας από 18 έως 28 ετών μόνο

Eurovision: Αυτά είναι τα πρώτα επτά τραγούδια που περνάνε στον μεγάλο ελληνικό τελικό

Media 12.02.2026
Οι υπόλοιπες 14 συμμετοχές θα παρουσιαστούν στον Β’ Ημιτελικό την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Eurovision: Συγκίνησε ξανά η Klavdia με την «Αστερομάτα» ‑ Η εμφάνιση στον Α’ ημιτελικό της ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
Ο Α’ ημιτελικός του «Sing for Greece» άνοιξε με την Klavdia, που κέρδισε τιςεντυπώσεις

Ντρού Μπάριμορ: Βγήκε η Ελληνίδα από μέσα της – Σπάει πιάτα και φωνάζει «ώπα»

Tabloid Χτες
Ο λόγος που διοργανώθηκε η εν λόγω καμπάνια

Νέο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για Χατζίδου – Παύλου: «Είναι πουθενάδες»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής, γι’ άλλη μια φορά, μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι

Η Ρία Ελληνίδου στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν οι άνδρες διαλέγουν…»

Tabloid Χτες
Το σχόλιο της Ρίας Ελληνίδου για τα νύχια στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου

Tabloid Χτες
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories Χτες
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»