E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τη νέα του εκπομπή με την Ιωάννα Τούνη

Η εξομολόγηση για την πίεση στη ζωή τους με το παιδί

Δημοσίευση 10/1/2025 | 12:18

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τη νέα του εκπομπή με την Ιωάννα Τούνη

Το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχθηκε με ευχές για τον γιο του, Πάρη, καθώς χθες γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλιά του .

Για τα γενέθλια του μικρού, ο οποίος έσβησε μόνος του την τούρτα, εξήγησε πως είχε γίνει “προετοιμασία” από πριν: «Ανάβουμε εδώ και καιρό ρεσώ στο σπίτι και πηγαίνει και τα σβήνει μόνος του», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα αποκάλυψε για εκείνον: «Του αρέσει πάρα πολύ να ζωγραφίζει, κρατάει πολύ καλά και το μολύβι. Από 5-6 ετών κρατάνε τόσο καλά το μολύβι, μακάρι να γίνει καλλιτέχνης και ότι θέλει. Μακριά από το κινητό να είναι… Του αρέσει να ζωγραφίζει ζωάκια, θέλει να έχει και κοινό, πρέπει να κάθεσαι δίπλα του. Είναι τρυφερή ηλικία αυτή και οποιοδήποτε ερέθισμα έχει πρέπει να το αξιοποιείς».

Και τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε για να του πει πως έμμεσα έκανε παράπονο για την σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, η οποία θέλοντας και μη είναι με το κινητό στο χέρι: «Δεν είναι μομφή στην Ιωάννα, αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορείς να το γλιτώσεις. Δεν είναι ότι φταίμε, έτσι έχει γίνει η ζωή. Είναι ένα εργαλείο», εξήγησε όμως εκείνος.

Έπειτα ρωτήθηκε για τη δουλειά του και τις προτάσεις που έχει δεχθεί με την Influencer για εκπομπή και εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν κάνει κάτι μέχρι τώρα, αλλά και ποια είναι ακριβώς τα πλάνα τους: «Έχω τα μαγαζιά και στην Αθήνα και στη Αράχωβα και τα βανάκια που κάνουμε grooming στα σκυλάκια. Τηλεοπτικά έχουμε πολλές προτάσεις. Έχω ξεκινήσει με το βαν και λέγαμε να το κάνουμε και εκπομπή. Εγώ χαίρομαι που έχω ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου και χαίρομαι που μπορώ, δεν το αλλάζω. Από το να χάσω την τρυφερή αυτή ηλικία προτιμώ να μείνω σπίτι και να χάσω μία δουλειά.

Αυτό (με το βανάκι) θα το κάνουμε στο youtube. Θα το ξεκινήσουμε για να δούμε πώς πάει και για εμάς. αλλά είναι ο χρόνος δύσκολος και με τις επιχειρήσεις, εγώ έχω 48 άτομα προσωπικό και η Ιωάννα άλλο τόσο, είναι άγχος… Δεν είναι εύκολο» – δείτε εδώ και την μεγάλη επένδυση που ετοιμάζονται να κάνουν.

Και με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με το παιδί του, η παρουσιάστρια του επισήμανε πως και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πολύ καλή μαμά και πως είναι τόσο όμορφο που παίρνουν παντού μαζί το παιδί τους. «Είναι καλό που το παίρνουμε μαζί το παιδί και βλέπει όλα αυτά τα ερεθίσματα. Μπορεί να έχεις και έναν άνθρωπο, να βοηθάει, αλλά είναι βιωματικό και με την μαμά της (για την Ιωάννα). Θέλει να το κάνει και προσπαθεί να τα καταφέρνει όλα, αλλά πιέζεται», απάντησε εκείνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left 01.06.2026
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι