ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χειροπέδες σε DJ στο Περιστέρι για διακίνηση ναρκωτικών: Εντοπίστηκαν έκσταση, κεταμίνη και 4.000 ευρώ

Φέρεται να διακινούσε κοκτέιλ ecstasy και αλκοόλ

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 8/1/2025 | 21:59
Χειροπέδες σε DJ στο Περιστέρι για διακίνηση ναρκωτικών: Εντοπίστηκαν έκσταση, κεταμίνη και 4.000 ευρώ

Συνελήφθη DJ στο Περιστέρι για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς φέρεται να διακινούσε επικίνδυνο κοκτέιλ ecstasy και αλκοόλ στα μαγαζιά που συχνάζουν νέα παιδιά.

Όπως αναφέρει το Star, ο 33χρονος DJ από το Περιστέρι είχε στην κατοχή του χάπια ecstasy, κεταμίνη, κάνναβη και άλλα ναρκωτικά, όπως επίσης και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι ο γνωστός Dj που έπαιζε μουσική σε πάρτι στα Εξάρχεια, διακινεί ναρκωτικά. Έτσι μετέβησαν στο σπίτι του και εντόπισαν τις ποσότητες των ναρκωτικών, ενώ επιπλέον εντοπίστηκε και το ποσό των 4.000 ευρώ.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ