E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Τοπαλίδου: «Έτσι γεννήθηκα, αν θες να με αλλάξεις, δώσε μου χρήματα να κάνω πλαστική»

Το 2024 ήταν μια χρόνια και δύσκολη και τρομακτική και επικίνδυνη και πρωτοφανής. Είδα πράγματα σε μένα που δεν τα είχα κοιτάξει

Δημοσίευση 8/1/2025 | 12:21

Έλενα Τοπαλίδου: «Έτσι γεννήθηκα, αν θες να με αλλάξεις, δώσε μου χρήματα να κάνω πλαστική»

Την Έλενα Τοπαλίδου φιλοξένησε στην εκπομπή της νωρίτερα σήμερα (7/1) η Κατερίνα Καινούργιου, συζητώντας μαζί της για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Νίκο Κουρή και τα σχόλια που συχνά ακούει για την εξωτερική της εμφάνιση. Ακόμα, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στον γιο της και τη διακριτική στάση που κρατά απέναντι στα πράγματα.

«Τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι πολλά χρόνια, από παλιά. Εγώ ήμουν χορεύτρια. Χορεύαμε, δεν υπήρχε το “είσαι άσχημος, είσαι όμορφος”. Πιστεύω ότι η ομορφιά είναι υποκειμενικό πράγμα. Εγώ βλέπω αυτό που μου καθρεφτίζεις εσύ τώρα. Εγώ σε σένα βλέπω ότι είμαι όμορφη. Βλέπεις έναν άνθρωπο και σχηματίζεις μια εικόνα την πρώτη στιγμή, μιλάτε για δέκα λεπτά και μετά ξεχνάς τι είχες αποφασίσει την πρώτη στιγμή και κυλάει μέσα σου το τι νιώθεις για την ομορφιά του», δηλώνει η Έλενα Τοπαλίδου.

«Δε βρέθηκα στο επίκεντρο μόνο από τον γάμο μου. Είχε συμβεί από πριν αυτό. Από τον χορό πήγα στο θέατρο. Αυτό ήταν τολμηρό βήμα. Δεν έχω σπουδάσει θέατρο, δεν είναι εύκολο να σε δεχτεί έτσι ένας χώρος. Ο γάμος ήταν κάτι μεγάλο, δεν ήρθε όμως ακριβώς από εκεί η δημοσιότητα, είχε αρχίσει να συμβαίνει», απαντά στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Είμαστε μυστήρια άτομα, καλλιτεχνικά. Στο σημείο που ήθελα να κάνω μια επεμβατική κίνηση είναι μόνο σε αυτό με τα σχόλια. Κάποια στιγμή τα είχα συνηθίσει αλλά θεωρώ ότι είναι πίκρα για τον άνθρωπο που τα κάνει. Το πολύ ωραίο που έγινε είναι ότι οι δημοσιογράφοι με στήριξαν πάρα πολύ», εξομολογείται χαρακτηριστικά η Έλενα Τοπαλίδου.

«Είναι σαν να έρχεσαι κάτω από το σπίτι μου και να μου λες “είσαι άσχημη, δε μου αρέσεις”, εγώ όμως δεν ήρθα σπίτι σου να σου κατσικωθώ. Έτσι γεννήθηκα. Αν θες να με αλλάξεις, δώσε μου χρήματα να κάνω πλαστική», επισημαίνει με χιούμορ.

«Το 2024 ήταν μια χρόνια και δύσκολη και τρομακτική και επικίνδυνη και πρωτοφανής. Είδα πράγματα σε μένα που δεν τα είχα κοιτάξει. Αγάπησα την καλοσύνη μου. Είδα ότι έχω σωστό μυαλό. Παλιά φοβόμουν να διεκδικήσω κάτι, τώρα πιστεύω στο μυαλό μου. Αυτό είναι από τα ωραία που έγιναν», παραδέχεται η Έλενα Τοπαλίδου.

«Ο γιος μου είναι 16 ετών. Βλέπει τις δουλειές μου, ζητάω τη γνώμη του, έχει ωραία γνώμη. Είχε πει κάποια στιγμή ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά κοιτάγαμε όλοι αλλού. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι με μια προσωπική πρόταση. Όλα τα κάνει με έναν τρόπο που πάντα με ξαφνιάζει», ανέφερε για τον γιο της η Έλενα Τοπαλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid 25.08.2025
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid 25.08.2025
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid 25.08.2025
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social 25.08.2025
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid 25.08.2025
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid 25.08.2025
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid 25.08.2025
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid 25.08.2025
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου

Claudia Schiffer: Έγινε 55 ετών και το γιορτάζει στην Ελλάδα

Tabloid 25.08.2025
Η Claudia Schiffer ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά: Με μπικίνι στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού

Tabloid 25.08.2025
«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά