E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλέλια Ρένεση: «Αυτό το έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια...Ποιανού είναι το παιδί μου»

Η Κλέλια Ρένεση έδωσε συνέντευξη μίλησε για τις τοποθετήσεις που ανά διαστήματα σχολιάζονται έντονα και τις ιστορίες που έχουν γραφτεί για την ίδια.

Δημοσίευση 8/1/2025 | 08:48

Κλέλια Ρένεση: «Αυτό το έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια...Ποιανού είναι το παιδί μου»

"Από το αν ήμουν με τον Manu, γιατί ήμουν; Αν βάλω κάτω τις ιστορίες που έχουν γραφτεί για μένα είναι Η κωμωδία" δήλωσε η Κλέλια Ρένεση.

«Είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος που γνωρίζει ότι όταν εκθέτεις κάτι δημόσια θα επέλθει κι ένας αντίλογος, μία κριτική οτιδήποτε. Δεν θα κάτσω να ζητήσω τον λόγο. Από εκεί και πέρα, δεν κωλώνω και δεν με αποτρέπει από το να είμαι ο εαυτός μου γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν όλα αυτά τα μέσα, το μεγάλο τους ταλέντο είναι να σε κατηγοριοποιούν με ταμπέλες. Δηλαδή αν αυτή πει κάτι για την κυβέρνηση, είναι ΣΥΡΙΖΑΙΑ, αναρχοάπλυτη και τέτοια. Τους αρέσει πάρα πολύ να σε τοποθετούν κάπου, ούτως ώστε κατ’ επέκτασιν να είσαι τρωτή» δήλωσε η Κλέλια Ρένεση.

«Αυτό το έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια για πάρα πολλές αφορμές. Από το ποιανού είναι το παιδί μου. Από το αν ήμουν με τον Manu, γιατί ήμουν; Αν βάλω κάτω τις ιστορίες που έχουν γραφτεί για μένα είναι Η κωμωδία. Ας πούμε γράφανε ότι ο Manu πήγε και της πήρε διαμαντένιο δαχτυλίδι για να παντρευτούν. Ο Manu Chao τώρα, ο πιο αριστερός των αριστερών, ο άνθρωπος που άμα του δώσεις να κοιτάξει διαμαντένιο δαχτυλίδι θα σου πει “Καλά δεν ντρέπεσαι;”.

Τι να μου πουν τώρα αυτά που βγαίνει ο άλλος και λέει “Αυτή η κυρία αυτό ονειρεύεται για τον τόπο μας;”. Μπορεί να τοποθετούμαι για κάποια πράγματα όταν βλέπω ότι γίνεται πάρα πολύ μεγάλη αντάρα πάνω σε κάτι, παρεμβαίνω λίγο για να “σβήσω” τα πνεύματα» πρόσθεσε.

«Ένα άλλο πράγμα που κλήθηκα κάποια στιγμή να αντιμετωπίσω είναι ότι γινόταν κάτι και μου στέλνανε εκατοντάδες μηνύματα “Δεν θα πεις κάτι γι’ αυτό;”. Μέχρι που απάντησα σε ένα και λέω “Παιδιά, συγγνώμη, δεν έχω καταλάβει. Με πληρώνει κάποιος για να τοποθετούμαι ή είμαι κάπου υπάλληλος; Πιστεύετε ότι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου, να σχολιάζω τα κοινωνικά δρώμενα όποτε σαν καπνίσει; Είναι αδιανόητο και ξέρεις όλο αυτό που καταλήγει και τι δείχνει; Την μοναξιά και τη λύσσα που έχουμε να συνδεθούμε με κάποιον απόλυτα. Και δεν τα καταφέρνουμε εννοείται, γιατί αυτός δεν είναι ο τρόπος» κατέληξε η Κλέλια Ρένεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid 25.08.2025
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid 25.08.2025
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid 25.08.2025
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social 25.08.2025
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid 25.08.2025
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid 25.08.2025
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid 25.08.2025
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid 25.08.2025
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου

Claudia Schiffer: Έγινε 55 ετών και το γιορτάζει στην Ελλάδα

Tabloid 25.08.2025
Η Claudia Schiffer ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά: Με μπικίνι στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού

Tabloid 25.08.2025
«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά